DREGAN605 Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2014 Tak to restartni, me se to instalovalo 50 min. Citovat
MajlloB Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2014 Covece ja ji koupil pres PSN a instalace mi trvala pomalu celou noc bo se ti tam stahuje tech 40giga nebo jak to je, pokud se nepletu. Citovat
Fener Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2014 Já jsem to kupoval včera v jrc takže si musim stahnout jenom ten update, teda doufam. Citovat
kasaco10 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2014 Je nekde videt kolik procent a misi mate hotovo ??? Vidim to jen u pratel. Diky Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2014 Je to opravdu hra ve který se vyřádíte..vtipné je, že když jsem byl mladší tak jsem GTA hrál, že jsem ignoroval všechna pravidla..no a teď u 5ky jezdím dle předpisů, dávám pozor abych si neodřel auto když nemusím. Stavím na červenou (a řádně troubím když někdo nejede). Přistihnul jsem se i jak několik minut parkuju couváním ..pak ta odtahová mise to mě vyloženě bavilo..fakt jsem to bral seriozně a táhl opatrně :) Hrajete to taky někdo takhle? Nebo jsem jen já magor, že dostanu hru kde můžu dělat blbiny a hraju simulátor odtahování a parkování? Citovat
kasaco10 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2014 Taky to tak obcas hraju. Odtahovka byla fajn Citovat
Deyw Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2014 to je jasny zejo..hlavne kdyz za auto utratim nejakej milion -- koupim ho prez net v aplikaci a pak zajedu do customs...tak si ho chranim jako oko v hlave :D Citovat
lupama Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2014 Já to měl nainstalované snad ani ne za pul hodiny. Nebo přišlo mi to hrozně rychle. Docela jsem se toho bal. Mám disk Citovat
lupama Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2014 Ahoj, hrál jsem asi hodinu a hra se každou chvilku silně skubne. Nevím v jakých intervalech,možná každé 2minuty nebo tak. Dělá vám to taky? Citovat
mike03 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2014 Hele kdyz jsem si vytvoril v online postavu tak se mi to zeptalo jestli chci preskocit tutorial, dal jsem yes a objevil jsem se uprostred mesta. Nepodelal jsem neco? Vim ze na ps3 jsem musel delat nejakou misi, aby me to pustilo do online Citovat
Umberto Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2014 Ahoj, hrál jsem asi hodinu a hra se každou chvilku silně skubne. Nevím v jakých intervalech,možná každé 2minuty nebo tak. Dělá vám to taky?Tak mě se hra ani jednou neškubla a to mám nahráno aspoň 10 hodin. Citovat
mike03 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2014 Tak jak je to s tim tutorialem do online? Kdyz ho skipnu a nepojedu ten podelanej zavod, vadi to necemu? Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 Taky se my hra vůbec neškube. Jen občas vidím doskočit textury. Jednou jsem si i všiml propadu fps ale o škubání vůbec nemůže být řeč. Citovat
lupama Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 Tak nevím čím to je:-( prostě bud je cutscena, nebo jdu pěšky nebo jedu. Jednou za čas se to skubne a hned zase rozjede.. Nikomu to prý nedělá, disk není poškrábány. Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 Vypadá jako když to načítá data...psal jsi že si to měl nainstalovaný fofrem..mě to tuším asi hodinku nebo déle než to bylo komplet..nicméně to šlo hrát i dřív..nespustil jsi to třeba v průbehu instalace ještě? že by to pořád dohrabávalo data z disku? Tyhle záškuby sedí pravě na to že to něco načítá z disku. Citovat
lupama Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 (upraveno) No hra byla asi za 45minut. Pak jsem to spustil a hned vypnul, protože jsem musel jít pryč, ale už jsem byl v te bance. Update se také nainstaloval. Ale ani jsem si toho nevsimnul,protože jsem furt pobihal po bytě. Pak jsem šel hrát, hrál jsem asi hodinu, pak to vypnul a pak v noci jsem šel hrát asi zase na hodinu a dělalo to furt. A PSKo jsem snad ani neslyšel. Takže s tim dohrabavanim nevím no. A disk poškrábány není. :-( prej možná smazat videa co jsem nahrál, ikdyz o žádných nevím. Dělám jen Screeny. Update mám 1.03,takže ten poslední. Je divn,ze to dělá jen mě. V neděli jsem dohrál Black Flag a tam se nic takového nedělo. Upraveno Listopad 25, 2014 uživatelem lupama Citovat
mickey007 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 No hra byla asi za 45minut. Pak jsem to spustil a hned vypnul, protože jsem musel jít pryč, ale už jsem byl v te bance. Update se také nainstaloval. Ale ani jsem si toho nevsimnul,protože jsem furt pobihal po bytě. Pak jsem šel hrát, hrál jsem asi hodinu, pak to vypnul a pak v noci jsem šel hrát asi zase na hodinu a dělalo to furt. A PSKo jsem snad ani neslyšel. Takže s tim dohrabavanim nevím no. A disk poškrábány není. :-( prej možná smazat videa co jsem nahrál, ikdyz o žádných nevím. Dělám jen Screeny.Update mám 1.03,takže ten poslední. Je divn,ze to dělá jen mě. V neděli jsem dohrál Black Flag a tam se nic takového nedělo. zkus smazat game data a nainstalovat znovu třeba to muže. Citovat
kasaco10 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 Taky nemam problem ze sekanim, ale uz jsem potkal auto co bylo propadle do vozovky, tak jsem to hned fotil :wohow: Citovat
lupama Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 zkus smazat game data a nainstalovat znovu třeba to muže. A jde to udělat aby save zůstal? Mám ted 223gb free a žádná videa nahraná. Hra mi.přišla z mall cz. A když jsem ji otevřel hra nebyla upevněna v tech pacickach,ale byla volna úplně. Ale skrabanec jsem neviděl. Koukal jsem jen tak zlehka. Jak moc to musí být skrable aby to.melo vliv? Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 Záleží na místě a hloubce,délce šířce škrábance,vrypu...Mrkni na disk ještě pořádně a pokud tam není nic co uvidíš do pár vteřin tak by to ani nemělo vliv. Koukej i po skrvnách. Citovat
mickey007 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 A jde to udělat aby save zůstal? Mám ted 223gb free a žádná videa nahraná. Hra mi.přišla z mall cz. A když jsem ji otevřel hra nebyla upevněna v tech pacickach,ale byla volna úplně. Ale skrabanec jsem neviděl. Koukal jsem jen tak zlehka. Jak moc to musí být skrable aby to.melo vliv? jo savy jsou zvlášt ty ti zustanou. jenom smaž ty GTA game data a nainstaluj znova. Citovat
hans999 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 Hosi, mam dotaz. Online server je pristupny pro vsechny konzole? Nebo musi na jednom serveru hrat pouze jedna platforma. Ja mam ted objednanou PS4 verzi a kamos to ma na PS3. Chceme si spolu zahrat. Pujde to? Dekuji za odpoved. :-) Citovat
Susperian Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 Zdarec pánové, mám opět takovou prosbičku...nevíte jestli jsou ve hře obsaženy polské titulky? Děkuji Citovat
MajlloB Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 Hosi, mam dotaz. Online server je pristupny pro vsechny konzole? Nebo musi na jednom serveru hrat pouze jedna platforma. Ja mam ted objednanou PS4 verzi a kamos to ma na PS3. Chceme si spolu zahrat. Pujde to? Dekuji za odpoved. :-) Tak to myslim ze urcite ne. Maximlne transfer postavy jde se mi zda. Citovat
Silvio Dante Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2014 Diky vsem, ze se tolik pridavate, ale koukam ze je Vas spoustu novych, tak pokud nechcete hrat GTA Online sami, muzete se pridat k nam do crew. Sme prvni ceska gta crew co ma zakladnu clenu odsud. Muzete se pridat tady http://socialclub.rockstargames.com/crew/bohemian_mobb a i do skupiny na FB, kde se vetsinou domlouvame, radime atd https://www.facebook.com/groups/bohemianmobb/ Jeste jednou dik. :psp:8) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.