MajlloB Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2014 Jak to chces poznat na kolik ti spadnou u ps4 tam to prece neni videt v cislech ? Citovat
mike03 Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2014 Odhadem [emoji2]. Mam brouka v hlave. Vam se to ani obcas trosku neseka? Citovat
MajlloB Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2014 Obcas trochu jo v singlu, jen pri rychle jizde na okamzik. V multaku taky obcas. Plynule bez jedineho zakolisani neverim, ze to nekomu jede. Treba v Dragon Age tam se skubou video sceny a nebo kdyz se divas do dalky na zvirata a nebo pohybujici se nepratele, tak se taky sekaji v pohybu az prijdes blize k nim tak to prestane. Pritom jinak hra slape v pohode. Nejlepe co natom zatim bylo za hry ktere jeli bez problemu je Destiny, Wolfenstein, AC: Black flag, Shadow Mordor tam jsem nemel zadny problem. Citovat
lupama Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2014 Když jedu městem tak to občas spadne řekl bych na 25.ale přesně ti nereknu. Jinak ta hra jr plynula. Nejvíc to dělá na křižovatkách. Ale to skubani je něco jiného. Ale po chvilce co jsem ted hrál asi dvě hodiny. Jsem to už ani nevnímal :-D někdy to vnímám a někdy ne. Záleži jak se soustredim . Citovat
lupama Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2014 U každé hry ti to občas spadne pod 30,když to jak ♥♥♥♥♥♥i dělají na hranici pro plynulost... A takový kecy, ze chtějí aby jsme měli filmovéjsi zážitek si strčí do ... Citovat
mike03 Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2014 Mam otazku k online. Oni se daji udelat vlastni jobs a posilat je nekomu? Jak se takove jobs daji vyhledat, pokud je vytvoril nejaky anonymni cech a postnul na fb rockstar cz? V tomhle mam uz trochu gulas. Citovat
Deyw Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2014 hele lidi jak v singlu vydelavate prachy ? akcie ? jak fungujou ty nemovitosti ? nejaky koupim a dostavam prachy nejaky jsou jen na odkladani aut atd ? Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2014 Mas tam heisty. Tim si docela nahrabes. Me to v singlu stacilo pak je stejne lepsi jit na multak. Jinak tema akciema taky no, ale tomu moc nerozumim tak to nedelam [emoji2]. Urcite jsou i jiny zpusoby, jak si vydelat, ale v singlu je potom nuda. Nevite, kdy budou heisty v online? Citovat
svobic Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2014 Frame-rate test: http://www.zing.cz/novinky/24863/frame-rate-test-grand-theft-auto-v Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2014 Je zvlastni, ze se to rockstaru mistama taky seka. Napr. Destiny jede v pohode. Budto to neumi optimalizovat nebo ty konzole jsou nic moc po hw strance. Citovat
Susperian Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2014 Jj jsou tam dropy hlavně na křižovatkách. No je zřejmé, že vývojáři ještě úplně dobře s PS4 pracovat neumí. Poslední hry jsou toho důkazem. A o tom, že grafika v PS4 (hardware) rozhodně žádné dělo není o tom se ani bavit nebudu :) Myslím, že na slibovaný nextgen zážitek při 60 fps si ještě hoodně dlouho počkáme a jestli se vůbec kdy dočkáme....možná u PS5. Citovat
Djangocz Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2014 Tak sem vám chtěl říct jak sem dopadl... po deseti dnech mi psali z Datartu a dneska sem byl pro nový PS. GTA ho odpálilo na věky... :D Citovat
kasaco10 Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2014 Co se ti stalo s PS4 ??? GTA znicilo??? Jak ??? Citovat
Djangocz Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2014 Sem tady přece psal... že se mi seklo PSko u hraní GTA. Pár stánek zpátky... a že sem ho reklamoval. No a po deseti dnech sem dostal nové PSko :D. Záruka je zase na dva roky... takže už zase faram :psp: Citovat
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2014 Jak můžeš mít záruku znova dva roky? Nikdy to tak není po reklamaci, když dostaneš výrobek novej a znova, tak se pokračuje v záruce. Kde jsi kupoval, že to mají takto? :) Citovat
tomSheek Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2014 omyl. je to takhle třeba u alzy, apod. proto se spousta spotřebního zboží "vrací" právě před ukončením 2 leté záruční doby. můj kamarád takhle vyměnil HD projektor :) jinak pardon za off topic Citovat
Djangocz Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2014 Jj přesně, taky sem to nevěděl, ale je to tak... sám prodavač mě upozornil , že mám zase záruku na dva roky. Protože sem dostal nový přístroj. Kupoval sem to v Datartu... Citovat
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2014 Jj věřím tomu. Já tenhle rok vyměnil v Applu iPad, pouzdro u Istyle. Obojí mi bylo vyměněno za nový a v pokračování záruky. To je dobře, že ti to takhle udělali. Citovat
kasaco10 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2014 Tak to dobre, taky mam novej DS4 a mam zas novou zaruku. Citovat
czlada Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2014 (upraveno) http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/novy-obcansky-zakonik-upravuji-se-pravidla-pro-reklamaci-zbozi-zarucni-lhuta-zustava--1297211 Ono není na škodu znát svá práva :) Upraveno Prosinec 3, 2014 uživatelem czlada Citovat
Buladog Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2014 (upraveno) Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně obchodování na burze. Jak přijít k penězům Edit tak sem se stím naučil pracovat kdybych chtěl někdo poradit ať se ozve na psn xdavidko Upraveno Prosinec 10, 2014 uživatelem Buladog Citovat
Finchmeister Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2014 Ahoj, já zase potřebuji poradit kde seženu světlice do Flare Gun :D Citovat
Buladog Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2014 Zdravím chci se zeptat, při delším hraní pozoruji celkem propad fps, obslastne při jízdě autem ve více frekventovaných místech. Máte stejný problém? Citovat
hamony Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2014 Ja hraju pouze online a je fakt, ze to misty uplne plynule neni :) Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2014 Jojo taky to tak mam. Nevim cim to je. Na ps3 to asi bylo v pohode. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.