kasaco10 Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Jj, taky jsem to videl u kamose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holenudle Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 http://youtu.be/d2ojpThkJl4 taky se chci zeptat ohledně poklesu toho fps že de vyloženě vidět,že se to někdy trhá viz video ..... podobný problém se děje aj u BF4 ... PS 4 mám teprv dva týdny tak se chci zeptat dělává to všem nebo je nějaká chyba u mě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Holenudle ten pokles je i u mě, těžko říci jestli je to optimalizaci hra se vyloženě neseka ale je tam skok s tech 30 stabilních na někdy kolem 20-22 fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holenudle Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 (upraveno) No tak to myslím právě tak sem chtěl vědět jestli není chyba v psku ,, jak říkám aj u toho battlefieldu 4 hlavně na mapě pro 64 hráčů se to začně místama trhat... nemám moc sčím srovnávat protože pak tam mám jen diablo a worms a to je bez problémů ..... Upraveno Prosinec 10, 2014 uživatelem Holenudle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 ja videl na YT nejaky test jak pada framerate na PS4/PS3/XBOX a na PS4 to bylo nejstabilnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Ale to byl test singlu tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 No taky to pozoruju, ze pri vice frek. mistech to zaskobrtne, takze to urcite nebude problem v PS4, ale opt. hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Zdravim nevite kdy budiu v gta online heisty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 To bych taky rad vedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Zdar. Koupil jsem si neprůstřelnou vestu v krámě a nevím jak jí obléct:D Poradíte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Zdar.Koupil jsem si neprůstřelnou vestu v krámě a nevím jak jí obléct:D Poradíte? Díky Ta ti přidá statistiku jinak zobrazení se provádí stisknutím touch panelu na analogu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 ..takže není vidět na těle postavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Precti si poradne, co ti napsal Buladog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Jak mate v gtacku nastaveny audio na mikrak? Zatim pouzivam ten headset z ps4. V audio je na vyber z moznosti TV, headphones. Je v tom nejaky rozdil, kvalita hlasu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Ahoj, jak jsem tu psal, ze se mi kousne obraz každou chvilku tak minulou neděli jsem mel navstvevu a chtěli vidět GTA, kousalo to jako kráva, ještě víc než předtím. Včera i dnes jsem hrál a ani jednou. A nemyslím ten pokles fps. Ten tam ale je taky . hru reklamuju určité ale ted me to chytlo tak pockam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Tys to jeste nereklamoval? :D Ja bych na nic teda necekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Ahoj, jak jsem tu psal, ze se mi kousne obraz každou chvilku tak minulou neděli jsem mel navstvevu a chtěli vidět GTA, kousalo to jako kráva, ještě víc než předtím. Včera i dnes jsem hrál a ani jednou. A nemyslím ten pokles fps. Ten tam ale je taky . hru reklamuju určité ale ted me to chytlo tak pockam. tak to je jasný když přišla návštěva tak psko se cítilo odstrčené a dělalo ti to naschvál aby sis ho víc všímal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Tys to jeste nereklamoval? :D Ja bych na nic teda necekal. Ještě ne no :-D mám na to 2roky :-D a teď to zatím ustalo. Ťuk ťuk :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 (upraveno) hele lidi jak v singlu vydelavate prachy ? akcie ? jak fungujou ty nemovitosti ? nejaky koupim a dostavam prachy nejaky jsou jen na odkladani aut atd ? Pic:), co se týče singlu je nejlepší kupovat akcie rádia. Pokud pak danou stanici často posloucháš akcie jí porostou ;) takže se na tom dá pěkně vydělávat. Jinak třeba nedávej na shopy který vykrádáš pak se ti propadnou. Nebo pokud chceš dělat velkej nákup třeba v ammo nebo kdekoliv jinde tak před tím si kup akcie nakup v shopu a pak prodej. Pokud to tak budeš dělat bytej na tom nebudeš :) a co se týče nemovitostí tak taky celkem vydělávaj...jak ale který :) ty na ukládání nic nevydělávaj..(tušim)..já jak hraju teď jen ten online tak jsem ze singlu dost pozapomněl :D tohle jsou ještě postřehy z PS3 verze :) Upraveno Prosinec 14, 2014 uživatelem Strejda uja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Hoj, lidi nemáte někdo místo v nějaký aktivní crew? Já už jsem a si ve 3 a furt je to bída s nouzí :/ Tak kdyžtak si mě dejte do přátel nick: Ujisko lvl bída 42 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kody333 Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 cau lidi da se neak nastavit abych mel ovladani na sipkach a ne na analogu dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Koukni do nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kody333 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 nenasel jsem to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Ahoj,mám par otázek k GTA V. Jde nějak nastavit moje primární auto nebo už je navždy předurčené? Když si koupim garáž za 30tis a zajedu do ni autem zůstane mi navždy? Mel jsem 3vytunene auta za spoustu peněz a všechny jsem si tam dal a vsechny jsou pryč... I garáž u baráků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Musis si to auto pojistit, aby bylo psany na tebe. Vsechno jsi se ale dozvedel v uvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.