Hankeyy Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Ok zachránil jsi mě :D už jsem to chtěl rozjíždět znovu :D diky moc Citovat
robinrameno1987 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Ahoj, chci ve hře udělat platku a k tomu potřebuju nějaký lidi, co by pomohli. V singlu mám vše a v MP mi chybí několik trofek. Citovat
mickey007 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Ahoj, chci ve hře udělat platku a k tomu potřebuju nějaký lidi, co by pomohli. V singlu mám vše a v MP mi chybí několik trofek. a co ti chybí?mám platinu z gta zatim jen z ps3 a ted jsi nevybavuju, ale myslím že jsem trofeje dělal bez pomoci. Citovat
robinrameno1987 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Samozřejmě, že by to šlo i bez pomoci, ale nechci u toho ztrávit zbytek života. Numero Uno, Backseat Driver, Run Like The Wind, Full Refund. Citovat
mickey007 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 jo klidně pomužu si mě přidej,ale nevím jak chces pomoct s Run Like The Wind :D (musíš přežit den s odměnou na tvoji hlavu) až bude bounty na tebe zustan v apartmanu a tam počkej.Backseat Driver je taky easy,jako host si vybereš zavod kolem té veznice třeba na jedno kolo a das se jako spolujezdec a vyhrat nic těžkeho (minimum 4 hrači).a u numero uno budeš mít vetšinu hotovou si myslím tady je seznam co musíš vyhrat. http://www.playstationtrophies.org/game/grand-theft-auto-v/trophy/68580-Numero-Uno-.html Citovat
bumtiousheart Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Zdravim chci se zeptat jak mam udelat aby byl v gta snih ? mam hru prvni den a potreboval bych asi pomoct diky Citovat
NITRONIUMX Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Sneh tam mať už nebudeš,bol tam len cez vianoce Citovat
mickey007 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 jo no sníh mi velice chybí :cry: neuvěřitelně jsem se bavil a hra dostala takovou jinou atmosferu, ale škoda že to bylo jen na chvíly. Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 No ono by jsme si ho uzili vsichni, kdyby slo psn :D Citovat
Hankeyy Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Atmosféru by udělal perfektní . . Pamatuju si jak byl v Mafii 2 a bylo to TOP ! Citovat
ADONETTI Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 No v mafií to nemalo chybu tam to bolo perfektné:D Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Tjn [emoji3]. V gtacku to bylo takove jen aby se nereklo [emoji2] Citovat
ADONETTI Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Ale čakal som že ten sneh tam nechajú aspoň do nového roka Citovat
mike03 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 Nadhera byt v praci a neparit gta [emoji1][emoji1] Citovat
Susperian Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 Tahle hra se opravdu povedla. Když jsem se dočetl, že GTA 5 na PS3 byla hra roku, tak jsem si říkal, že to určitě nebylo objektivní, protože GTA se prostě vždycky hodnotilo kladně, ale musím dát za pravdu. Příběh je fakt prdel a dlouho jsem se tak u hry nezasmál. Sice občas mi přijde té brutality (Trevor) trošku moc a skoro každý, včetně civilů používají podle mě až moc často sprostých slov, ale asi to k tomu holt patří :) Obsah hry je neskutečný...tolik činností a vedlejších misí. Jediné co bych hře vytknul a vždycky mě to trošku nasere je, když jedu přes celé město na nějakou misí s otazníkem a než tam kolikrát dojedu, tak se setmí a mise nejde udělat, protožeji lze provést pouze přes den. Stalo se mi to už asi třikrát a je to docela opruz. Škoda, že tam není alespoň jedno, dvě místečka na rychlý přesun. Zase to má svoji atmosféru, ale já bych to uvítal. Každopádně fakt pecka a jeto asi jediná hra (výjimka TLOU), u které bych nelitoval kdybych si ji koupil za plnou cenu. (Kupuju jen z bazaru) Citovat
mickey007 Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 Tahle hra se opravdu povedla. Když jsem se dočetl, že GTA 5 na PS3 byla hra roku, tak jsem si říkal, že to určitě nebylo objektivní, protože GTA se prostě vždycky hodnotilo kladně, ale musím dát za pravdu. Příběh je fakt prdel a dlouho jsem se tak u hry nezasmál. Sice občas mi přijde té brutality (Trevor) trošku moc a skoro každý, včetně civilů používají podle mě až moc často sprostých slov, ale asi to k tomu holt patří :) Obsah hry je neskutečný...tolik činností a vedlejších misí. Jediné co bych hře vytknul a vždycky mě to trošku nasere je, když jedu přes celé město na nějakou misí s otazníkem a než tam kolikrát dojedu, tak se setmí a mise nejde udělat, protožeji lze provést pouze přes den. Stalo se mi to už asi třikrát a je to docela opruz. Škoda, že tam není alespoň jedno, dvě místečka na rychlý přesun. Zase to má svoji atmosféru, ale já bych to uvítal. Každopádně fakt pecka a jeto asi jediná hra (výjimka TLOU), u které bych nelitoval kdybych si ji koupil za plnou cenu. (Kupuju jen z bazaru) musíš používat taxík ten tě hned přesune na místo kde si označíš. Citovat
Susperian Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 Ahaa sakra a já si toho taxíku všimnul, ale když jsem k němu na cestě došel, tak se nic nestalo. Asi ho musím donutit zastavit? Citovat
mickey007 Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 musíš mu zavolat :D já jsem ho volal pořád, ušetří to spoustu času a přijede skoro kamkolilv. edit: jo a kontakt máš v telefonu na něj :) Citovat
ADONETTI Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 V gta online je znovu sneh:D Citovat
bumtiousheart Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 Co mám udělat abych ho tak měl jen pustím gta online a bude tam Citovat
ADONETTI Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 Áno mal by si iba pustiť online a mal by tam byť Citovat
niasis Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2015 Lze v GTA online, třeba být za policistu? Nebo lze hrát hru bez policistů? Citovat
spoock Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2015 ne, takové srandy ala šikana tam není :D Citovat
niasis Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2015 nebo lze najít hru online, kde bude na každém rohu někdo online? Zatím jsem hrál a byl jsem rád, že jsem tam někoho potkal. Citovat
spoock Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2015 jo, několik jedinců se obvykle v lokaci nachází, možný důvod, proč je nevidíš je ten, že PSU se dává po svátcích pomalu do kupy Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.