Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Máte někdo zkušenost jak rychle vydělat peníze v Online ??? Nebo nějakej dobrej klon na auta ???

bejt tebou tak se na ty glitche vykašlu ta hra pak ztratí smysl.Budež mít vše a nebude tě to pak bavit.Já jsem se poučil z ps3 a ted u ps4 jsem rád když si něco koupím na auta za pořadně vydřený peníze :) (jinak vytunit 30aut něco stojí :))

Odesláno

Jak mate nastavenou display calibration? Pisou, ze v baru by mely byt videt vsechny dilecky oddelene. Nyni mam kalibraci presne na polovine a akorat vidim jako celek ty dva nejsvetlejsi dilce. Abych docilil rozpoznani tak musim posuvnik stahnout uplne dolu a to se mi zda uz blbost. Nejak se mi to samo rozhodilo, cely ovladani mam v defaultu, omg!

Odesláno

Mohu se zeptat...jak je to s tím mizením a přemnožením aut v garážích u postav? Bude nějaký opravný patch? Hrozně mne v GTAčku na PS3 baví po dohrání příběhu tunit auta a jezdit s nima po mapě :wohow: a kdybych narval do nějakého auta hodně peněz, třeba Z-Type, nebo Adder a po tom, ze bych šel do garáže s očekáváním, že tam bude, jelikož jsem si ho tam dal...a nebylo by tam by mne asi moc nepotěšilo :?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu