punit50 Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Chtel bych se zeptat.. Gta hraju teprv par tydnu,ale vsiml jsem si az ted, ze se mi textury vykresluji podeji.. Proste kdyz bezim treba po trave,vidim jak se zobrazuje,dokresluje. Je to normalni? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Jo je to normalni. Je to ve vsech hrach, nekde to jde videt min, nekde vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 ne není to normální pokud máš ps4 :D ?tohle dělá u ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit50 Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Tak je, nebo ne? :-D ano u ps4 Prijde mi ze to dela jen u gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Chtel bych se zeptat..Gta hraju teprv par tydnu,ale vsiml jsem si az ted, ze se mi textury vykresluji podeji.. Proste kdyz bezim treba po trave,vidim jak se zobrazuje,dokresluje. Je to normalni? :bash: Online nebo Story mod? Já si toho všim párkrát u online, ale u story ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi1st Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 s temi letadly to teda asi nejde :D kdyz nikdo nevi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit50 Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 U story hraní. Zkusil jsem kousek nahrát, mělo by to vidět v pravé časti, u "travy" :D https://www.youtube.com/watch?v=EYTs2dnnd1k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 jo je to normalni :dozey: ve hrach to tak zkratka byva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halus1468628713 Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Je to vedlejsi ucinek naduzivani specialnich schopnosti. Jak furt zpomaluji cas, tak potom vidi i travu rust. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Máte někdo zkušenost jak rychle vydělat peníze v Online ??? Nebo nějakej dobrej klon na auta ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Hrej ty mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Omg hrej mise a nepremyslej o cheatech [emoji1]...ta hra je potom o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Máte někdo zkušenost jak rychle vydělat peníze v Online ??? Nebo nějakej dobrej klon na auta ??? bejt tebou tak se na ty glitche vykašlu ta hra pak ztratí smysl.Budež mít vše a nebude tě to pak bavit.Já jsem se poučil z ps3 a ted u ps4 jsem rád když si něco koupím na auta za pořadně vydřený peníze :) (jinak vytunit 30aut něco stojí :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 On si stejne ty prachy naglitchuje...akorat si tu trepime hubu [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Prave, ze jsem to necheatoval. Ale chtel jsem se zeptat. Diky :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Jak mate nastavenou display calibration? Pisou, ze v baru by mely byt videt vsechny dilecky oddelene. Nyni mam kalibraci presne na polovine a akorat vidim jako celek ty dva nejsvetlejsi dilce. Abych docilil rozpoznani tak musim posuvnik stahnout uplne dolu a to se mi zda uz blbost. Nejak se mi to samo rozhodilo, cely ovladani mam v defaultu, omg! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit50 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Ahoj. Chci se zeptat. V gta5 jsem posbíral všech 50ks vesmírné lodi (From Beyond the Stars) ale Trophie se mi neotevřela. Je možné, že to může být jedním glitchem, který jsem jednou zkusil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 je chyba v poslednim patchi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Tak ona to muze byt taky chyba toho glitche. Pze kdyz to pouzijes tak se zobrazi text, ze trofeje nebude. Nebo tak neco..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Glitch s tim nema nic spolecneho... pouze kdyby pouzil cheat, tak je to v haji. Vcera se mi to stalo taky. 100% hry dokonceno, ale trofej za spaceship parts nikde... tak mi to nedalo a dal jsem to cele znovu, nastesti jsem si celkem pamatoval, kde ty kousky jsou a mel jsem vsech 50 za 40 minut :) A na podruhe uz trofej naskocila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit50 Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Tak to je v pr... protoze kdybych ja chtel znovu hledat ty dily, tak musi, i nekolik probehovych misi :-/ :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blafc Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Mohu se zeptat...jak je to s tím mizením a přemnožením aut v garážích u postav? Bude nějaký opravný patch? Hrozně mne v GTAčku na PS3 baví po dohrání příběhu tunit auta a jezdit s nima po mapě :wohow: a kdybych narval do nějakého auta hodně peněz, třeba Z-Type, nebo Adder a po tom, ze bych šel do garáže s očekáváním, že tam bude, jelikož jsem si ho tam dal...a nebylo by tam by mne asi moc nepotěšilo :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXamp Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Mám jenom jednu otázku, jak se v oblume gta nastavím auto jako moje? Jedno jsem si na začátku ukradl ale to nechci jak nastavím tedy to nové co bych chtěl, nějak jsem to nemohl nikde najít :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Musíš si je postit pokud si vzpomínám. Pokud je zničíš, tak zavoláš na pojišťovnu a oni ti za love auto přistaví někam a mechanik ti je může dovízt až k tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 ahoj ještě nemám ps4 ale vím že v balení je i mikrofon se sluchátky, to stačí připojit na gamepad a v on-linu mě lidi uslyší?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.