Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Stačí, jestli umíš rozpoznat barvy. Dojet podle GPS z bodu A do bodu B zvládne snad každý. Na ty barvy upozorňuji hlavně kvůli tomu, že ti ta GPS dokonce žlutě vyznačí kudy máš jet .. :) jinak samozřejmě, když to dohrajou i "starší" lidi, co znají tak akorát stop, fuck, atd. tak určitě nebudeš mít problém .. :)

Odesláno (upraveno)

Mám dotaz a už nevím co dál. Za všechny tři jsem již udělal všechny vedlejší úkoly a teď mám už jenom jediný možný úkol "B" (jedná se o misi pro FIB), kde mám využít člun a co jsme dohledal, tak jet na nelegální laboratoř. Ať na místo "B" přijedu s kým chci, tak mi to napíše"mission has been disrupted. Please try again later". Teď jezdím už jenom po divočině, protože jakmile přijedu do města, tak mi zavolá Martin a hned po mě jdou jeho chlapi, protože mu Travor unesl manželku :D. Máte někdo podobné zkušenosti a můžete mi poradit? Díky

Upraveno uživatelem wwwwwena
Odesláno

Čau, tohle jsem našel na R*

"Okay, an update. What I did was after getting the message was to climb up the mountain, go about half way up, stay there until the B comes back letting you know the mission is ready. Walk down the mountain and continue to walk to the mission, I got it to start that way. So it looks like if you drive it will reset, if you walk, you're fine. Strange. Hope c3tm6N4.png can fix this issue."

Odesláno
Čau, tohle jsem našel na R*

"Okay, an update. What I did was after getting the message was to climb up the mountain, go about half way up, stay there until the B comes back letting you know the mission is ready. Walk down the mountain and continue to walk to the mission, I got it to start that way. So it looks like if you drive it will reset, if you walk, you're fine. Strange. Hope c3tm6N4.png can fix this issue."

Díky za odpověď. Vyzkouším a dám vědět :-)

• 1 month later...
Odesláno

za pár dní sa chystám preniesť svoj PS3 charakter do PS4 verzie, nejaké rady a skúsenosti, na čo si dať pozor? mám v hre strávených 520+ hodín, tak nech o tú postavu neprídem:) returning player bonus dostanem až po úspešnom dokončení prologue a prvej misie (franklin a lamar)? predpokladám, že tie veci budem mať možnosť kúpiť, nedostanem ich "len tak zadarmo", správne?

Odesláno

Nebyl by tu nekdo kdo by se mnou zahral heist? GTA jsem na dlouho odlozil, protoze jsem zustal viset na misi Humane labs - Deliver EMP, s tema tatarama se to proste neda hrat. Posledni dva vecery jsem to zkousel znovu. Nejen, ze cekam treba 20 min nez se ke me nekdo pripoji, ale pouze jednou se mi to podarilo zahrat. Nejvic me nastve, kdyz po 20 min v lobby se podari misi naplnit a nekdo leftne na vyberu vybaveni postav... to se mi stalo ted 3x. Tzn. moje skore je, ze jsem byl dohromady 3 hodiny v lobby, jednou si zahral s trema restartam a 3x mi nekdo leftnul po tom, co se mise naplnila. :( Tahle mise je bohuzel dost zasadni na ukaznenost hracu a to je fakt problem.

Jinak mi prijde, ze s heistama pro me GTA skoncilo, to na co jsem tak cekal. Bohuzel bez par partaku nejsem schopen ty heisty ani dohrat. A kdyz po me nejakej ........ v misi strili nebo se me snazi prejet, tak to bych vylitnul z kuze.

Odesláno

s odstupom času si uvedomujem, aké som mal na začiatku šťastie, čo sa heistov týka.. ako začiatočník s levelom 15 som sa dal počas jednej race do reči s nejakým hráčom, z ktorého sa vykľula baba z juhoafrickej republiky a tá, s ďalšími ľuďmi z jej friend listu, mi pomohli spraviť všetky heisty za sebou v priebehu troch dní.. potom neskôr som si heisty zopakoval za iné postavy, a s touto partiou ľudí hrávame príležitostne dodnes.. juhoafričanka, brazílčan a francúz.. komunikujeme aj mimo hru, či už cez whatsapp alebo facetime.. je to fajn, pretože s PS4 pripraveným pod stromčekom zostane už asi iba pri tom, keďže cross platform hranie podporované nie je a ani nebude.. (ak sa teda PS3 vs PS4 považuje tiež za "cross platform", uhm).. tak či tak. hamony, najjednoduchší spôsob je pridať sa do nejakej aktívnej groupy a hrať s ľuďmi odtiaľ (aj keď, ja som strávil 130 levelov v CZSK Brotherhood, pričom som nikdy s nikým z tejto groupy neprehovoril v hre ani slovko, heh). proste základ je mať mikrofón a komunikovať. a hlavne v prípadoch ako priblblý Humane Labs Raid s Deliver EMP.. to môže byť fakt frustrujúce.. pokiaľ sa mi za pár dní podarí úspešne transfer postavy z PS3 na PS4, kľudne ti s tým pomôžem....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu