Tulen.mirek Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Musis si to auto pojistit, aby bylo psany na tebe. Vsechno jsi se ale dozvedel v uvodu. To se týká MP, ale Lupama měl na mysli (nejspíš) SP. U SP to podle mně nejde, ale 100% to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Hele chtel bych jednu trofej, ale ukol uz jsem udelal.Bez trofeje. Jedna se o ukol jak musi Michael setrelit letadlo. Trofej se jmenuje A Fair Day's Pay. Jde nejak ziskat zpetne ??? Nechce se me to hrat od zacatku....Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Myslím SP no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Hele chtel bych jednu trofej, ale ukol uz jsem udelal.Bez trofeje. Jedna se o ukol jak musi Michael setrelit letadlo. Trofej se jmenuje A Fair Day's Pay. Jde nejak ziskat zpetne ??? Nechce se me to hrat od zacatku....Diky Kazda mise jde opakovat. Uz Nevim kde to presne je, ale nekde v menu to najdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Jj, super. Myslel jsem si to, ze to jde. Zkusim. Diky :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Nikdo mi neodpovi? Jestli jde v SP uložit jiné auto jako primární a jak si uložit auto na furt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Ne nejde, proste kazdy charakter ma sve auto a to nezmenis. Kdyz to auto znicis/ztratis tak mas hold smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Ne nejde, proste kazdy charakter ma sve auto a to nezmenis. Kdyz to auto znicis/ztratis tak mas hold smulu. OK díky. To je docela blby :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi1st Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 tak jste se dočkali :P http://www.gta.cz/gta5/novinka/gta-online-heist-mise-trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 leda tak toho traileru, heisty maji byt az nekdy na zacatku pristiho roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Ne nejde, proste kazdy charakter ma sve auto a to nezmenis. Kdyz to auto znicis/ztratis tak mas hold smulu. Pokud to auto nekde zanechas, tak by se ti zase melo znova objevit u domu. Kdyz ho zdemolujes, tak se ti taky samo opravi. Aspon u me to tak funguje. Nezkousel jsem ho teda totalne znicit, to nevim. Jinak si lze jina auta ukladat do garaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi1st Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 leda tak toho traileru, heisty maji byt az nekdy na zacatku pristiho roku to zjistil každý kdo umí číst :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 OK díky. To je docela blby :-D Jistě že to jde. Stačí zajet do garáže a uložit přes postel. Když s ním odjedes a někde ho necháš nwm co se stane, ale jde takle uložit. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Nevíte jak se vypíná hlasový chat v MP ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Nevíte jak se vypíná hlasový chat v MP ?Díky pokud je to co myslím tak podržet touchpad a chat a tam máš na vyběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Jak nejrychleji vydelavate v online modu? A jak se pojistuje auto? Vim jak ho prodat je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Ja jsem si ted koupil za 500 tech 1.25M :D...jinak normalne jobsama. Auto si pojistit v dilne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 hele lidi, taky se vam stava, ze v online modu neni vse plynule, jako v singlu? Jakoby se to lagovalo. Jednoduse trba npc auto nejedou plynule. Nekdy i vidim jak se hrac najednou objevi u me pritom byl jeste kilak daleko. Nestava se to casto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 hele lidi, taky se vam stava, ze v online modu neni vse plynule, jako v singlu? Jakoby se to lagovalo. Jednoduse trba npc auto nejedou plynule. Nekdy i vidim jak se hrac najednou objevi u me pritom byl jeste kilak daleko. Nestava se to casto. online nebude asi nikdy plynuly jako singl, ale také mi to děla to co píšeš.např. když někomu pujčím auto a ja jsem jako spolujezdec tak nevidím jak jedem, ale vždy se objevime kus dal takže to jako by přeskakuje ale děla to jen občas.zezačatku jsem myslel že je to chyba z mojí srany,u ale dělato i kamaradum tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 ty lagy jsou malá daň, chci se zeptat, v PS4 GTA Online taky nejedou lanovky a chybí zvěř jako v PS3 verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Tam neni zver jo? [emoji2] ani jsem si nevsiml, jak jsem zaneprazdnen zabijenim ostatnich [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Borci právě jsem v singlu zaseklej u Heistu pro to FIB,jak si máte připravit ty tři masky a ze dvě auta + obleky. Hs-jsem udělal všechny a dál tam nemám žadnej ukol . . . Nějaká radička ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Borci právě jsem v singlu zaseklej u Heistu pro to FIB,jak si máte připravit ty tři masky a ze dvě auta + obleky. Hs-jsem udělal všechny a dál tam nemám žadnej ukol . . . Nějaká radička ? :D nevím jestly je to tato mise ,ale nemáš nahodou schovat někam nějaky auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 nn mám vzít auto na odpadky,odtahovku,masky a cerny obleky. . . Udělal jsem to a nic žádná další mise nemám co dělat :D ,zkoušel jsem starej save a všechno znova a opět nic . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 tohle jsem měl prave na ps3,musíš zaparkovat mimo město nějaký čtyř dvéřový auto a zavolat myslim, že Majklovy aby si potvrdil schovku pro únikové vozidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.