Manoust Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 ano ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 jak prosté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Jj, uslysi. Jestli budes mit kameru, tak muzes mluvit i pres ni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Zdravím mám dotaz co ty heisty už jsou nebo furt ještě kulový? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Jeste kulovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 tak oficialne heisty budou 10.brezna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 tak oficialne heisty budou 10.brezna to jsme na ně zvědavej páč to už tu párkrát bylo :D :D :D upřímně už jim nevěřím ani slovo takže budu jedině mile překvapen :dD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Vzhledem k tomu, že na to koukám při loadingu, tak bych tomu i snad věřil. Ale o pc verzi tam nic není :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 http://www.rockstargames.com/newswire/article/52394/gtav-updates-online-heists-coming-march-10-gtav-for-pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Ahoj kluci,potřeboval bych prosím poradit v online gta by jsem chtěl být z kamarádem na mapě sám bez ostatních hráču dá se to nějak nastavit případně jak prosím.Děkuji za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 online-invite only session a pozvi kamarada do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 dá se smazat save aniž bych smazal i hru z harddisku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 samozřejmě savy jsou zvlášt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 by mě zajímalo kde, v ps3 to bylo jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Settings-Application Saved Data Management-Saved Data in System Storage-Delete-a pak uz si jen vyberes hru a smazes savy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 odehrál sem 5 misí a mám 1 trofej za well come los santos nebo tak nějak, od té doby sem nezískal nic je možné že sem to v nastavení nějak vypnul aby se mi žádné nepřipisovali?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 ne fakt to neni mozne, neziskavas trofej za kazdou misi,podivej se do trofeji co pro ne musis udelat abys je ziskal nebo tady http://konzolista.tiscali.cz/games/onegame?link=grand-theft-auto-v-3508&game3508-show=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 Nekdo na heisty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Tak heisty jsou dobrý,ale chceto fakt nějakou svou partu,vždy hraju z nějakými tupci a už mě to neskutečně sere.Člověk se snaží a pak někoho vždy zabijou a nikdy to nedokončím.kdyby někdo chtěl zahrát tak si mě přidejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 dík za odepsání:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juki604 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Na heist si mě taky přidejte. Nick: jukiss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2015 Jojo, me too [emoji6] [emoji116] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 Škoda,že až bude čeština se do toho nedá stáhnout.Protože,když je to na netu tak by to mělo jít přeci upravit i do PS4.Natáhlo by se to samo jako v PC do psaného textu a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 (upraveno) Hele lidi, stalo se mi nedopatřením, ze jsem si zajel do své garáže s kradeným autem a posléze mi to hlásilo, že je to muj personal vehicle. Auto mi samozřejmě bylo zničeno a když jsem s ním tehdy zajel do garáže tak jsem ho vyměnil s massacrem (upravenym), kvůli místu. Měl jsem za to, že zůstane u mortual, ale tam nic nemám a když zavolám mechoše tak mi ukazuje to ukradený, ale zničený auto, který si mam obnovit u murtual, ale jak sakra, kdyz nemám pojistku? Ja chci zpátky massacro, kurv* Upraveno Březen 15, 2015 uživatelem mike03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 Pojdte nekdo na heisty...potrebuji projit 2, 3, 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.