kasaco10 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Tak to sand dopadne dobre, Jinak, kdyby jsi mel nejakej bliz origo servis. Tak doporucuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Tak to sand dopadne dobre, Jinak, kdyby jsi mel nejakej bliz origo servis. Tak doporucuji já vím no... bohužel, PS4 opravují zatím asi jen v Praze... v Ostravě sem volal do prodejny Sony a frajer mi řekl, že ani konzole neprodávají, natož aby je opravovali, tak co na to říct..:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Nevite, jak se da prehodit strelba/mireni z L2/R2 na L1/R1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Nevite, jak se da prehodit strelba/mireni z L2/R2 na L1/R1? settings-controls a přehodit u third person control type ze standard na alternate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 No ta grafika je stejná jak na PS3 podle mě =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 To si ale uplně slepý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Nemohu soudit na PS3 jsem nemel.Ale na PS4 to bude urcite jine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 jo je to uplne stejny... JE TO BOMBA !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukinsons Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Kdy si budu moct kupovat normální byty nebo baráky na bydlení? Jsem cca. ve 40% hry (kradu teď ty drahý auta) a pořád mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 jo je to uplne stejny... JE TO BOMBA !!! Posuzujes podle videa? Borec [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Kluci mam problem a ten problem je jen u GTA... nepripojim se do onlinu... nemam s zadnou hrou problem, NAT 2 mam a kdyz dam online tak napise error failed connection a nepripojim se ahi kdybych se po... Potiz je ze me to delal GTA 5 na PS3 a to same na PS4... rady? pomoc? dekuju moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Kdyz ti to neslo ani na ps3 tak bude asi neco s netem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 to prave tusim ale nevim co by to mohlo delat, mel.nekdo stejny problem? mam net opravdu hodne rychlej od poskytovatele... myslite ze by to vyresila verejna IP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Mas psko pripojeny pres kabel? Je to takova kravina, ale za zkousku nic nedas. Jsem nekde cetl, ze ta wifina v konzoli nema moc dobry dosah nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 kabelem...dela to jen GTA5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Tak nevim...to bude nejaka blbost [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 diky:))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Posuzujes podle videa? Borec [emoji2] ty vole...ne podle vetru a syrecek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Taky dobry no :D. Ne je to blbost posuzovat podle videa. Mam gta na ps3 i 4 a rozdily tam jsou takze asi tak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 (upraveno) Nepřijde Vám divný, jak je hra místama rozmazaná? Nemyslím ani tak při míření, ale například stojím a v dáli (řekněme tak herní dva metry a mázlej flek, který se pak do kreslí a je to v pohodě. Všimli jste si toho? Upraveno Listopad 22, 2014 uživatelem Tulen.mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Kdy si budu moct kupovat normální byty nebo baráky na bydlení? Jsem cca. ve 40% hry (kradu teď ty drahý auta) a pořád mi to nejde. V singleplayeru si nemuzes kupovat zadne domy ani byty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Je to stejný!!!!!!!!!!!!!!!!A ještě někdo strašně zprasil ovládání auta :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Tvl vzdyt ovladani je uplne v stejny [emoji2]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Ovladani auta je uplne v pohode! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fener Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Ahoj, nevím jestli to tady už někdo řešil, ale nenašel jsem to. Chtěl jsem se zeptat jak dlouho se u vás ta hra instalovala. Mně už to běží asi hoďku a půl a pořád tam mám 3%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.