bendama Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Zdravím chci se zeptat co může být za příčinu sestavil jsem si pc , všechno šlape až na to že mám obraz rozmazaný grafika R9 280x , a v catalistech je max rozlišení 1680x1050 ale monitor mám na Full HD , a obraz je furt rozmazaný nevíte čím to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 12, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Updatovat drivery, pokud máš oficiální, zkusil bych updatovat na beta verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Červen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 a ještě mám dotaz nevím si rady s tím když dám restart pc bud tlačítkem nebo přes start tak se vypne obrazovka a píše není signál a hodí se do stand by neví někdo co by s tím bylo děkuji za pomoc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 12, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 To je naprosto normální věc... Samozřejmě pokud ti obraz pak naskočí - pokud ne, bude to problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Červen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 právě nenaskočí , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 12, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Zkoušel jsi aktualizovat ty drivery na grafiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Červen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 ted zkouším, a ještě dobíhají poslední aktualizace windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 pokud sis ho sestavil sám, je možnost že sis špatně zapojil jumpery k tomu tlačítku na reset. Teda jestli jsem to správně pochopil tak, že se ti to pouze vypne a ne restartuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Červen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 no ono všechno svítí v pc a vypne se obrazovka ale spíš jak kdyby už dál nic neběželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 13, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Podporuje ti vůbec deska tu grafiku? Máš správně zapojené napájení grafiky? Nemáš slabý zdroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Červen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2014 Deska MSI Z87 G43 Gaming, MSI R9 280x, ZDroj seasonic 620 bronze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.