caesar Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 (upraveno) Téma ohledně tohoto velmi dobře vypadajícího gamepadu pro iphone 5 a 5s. Já osobně se dost těším, až bude někde k vyzkoušení :) odkaz: http://www.razerzone.com/gaming-controllers/razer-junglecat Upraveno Červen 12, 2014 uživatelem caesar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 12, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Sice mám telefon Xiaomi, ale co se týče ovladače - přijde mi naprosto přemrštěná cena (99$), i přesto, že je to od Razeru. Třeba některé ovladače od Ipegy jsou s iOS taky kompatibilní a mají i víc funkcí (třeba hlavně 2 analogy, což mi přijde nejzásadnější). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 cena je přemrštěná, ale 100% půjde dolů... ještě se ani neprodává, dnes jsem zkoušel objednat a jen jsem vyplnil údaje s tím, že jakmile se bude prodávat, dají vědět :D BTW: cena pro nás je 99 euro, ne dolaru... což je ještě větší masakr... BTW2: máš nějaké zkušenosti s iepgama? viděl jsem je dnes na DX, ale nevím, zda opravdu je opravdu rozchodím... ovladač na iP i iPad chci, je to paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 12, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 Tak 99€ už je teda vážně hodně... To už bych si radši koupil nějaký PSPčko :D Jinak jak jsem říkal, mám Ipega-9021 a používám ho na Xiaomi (Android), takže nevím, jestli to chodí i na iOS, ale právě na DX, kde jsem to objednával, je psané, že to kompatibilní je. Co se kvality zpracování týče - je to úplná paráda, nikde to nevrže, plast je robustní, analogy mají parádní odezvu a všechno jede, jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2014 teď jsem to koumal a je zapotřebí jailbreak, který si na telefonu určitě dělat nebudu a na ipadu nejspíš taky ne... (i kdybych chtěl, tak jailbreak na iOS 7.1.1 stejně ještě není...) takže nezbývá než čekat, až padne cena razeru jungle cat :D stejně se mi líbí víc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.