caesar Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Zdarec, když jsem na E3 viděl tuto hru, která má vyjít společně s bílou verzí PS4, málem jsem sis tříknul do trenek... Nevíte náhodou někdo, kde a kdy bude dostupná před objednávka této exkluzivní edice? Vím, že předobjednávky už jsou možné na Amazonu, ale to nechci... Rád bych dvouletou záruku u CZ prodejce... Když někdo na něco narazíte, budu rád za každý odkaz :) Mimo jiné bych toto téma rád věnoval i hře samotné... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Ta bílá je úžasná společně s tím pulsujicim prouzkem. Jediný čeho bych se bál jsou bílé ovladače :P ale jako celek vypadají uzasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Červen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 proč by ses bál bílého ovladače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Kvůli špíně? Když sr člověku potí ruce, usadí se to v těch sparach. Ale po pravdě......kdybych ps4 neměl, a chtěl si je koupit, tak jdu do bílé. Máme černo bilej obyvak....sakra prdeli by si tam :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Červen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 mě jen štve, že vyjde až v září, už bych ji chtěl mít doma :D Z toho prachu a špíny strach nemám, na funkci to vliv nemá a navíc já se o tyhle věci starám a pravidelně čistím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Pokud jde vidět špína na černém ovladači, tak půjde vidět i na bílém. Rozhodně DS4 ovladač má lepší řešené spáry, než u DS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 naushika Odesláno Červenec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2014 tak xzone ani jrc zatim tuto edici u nas nemaji v planu (resp o ni nic nevi) vi nekdo jestli u nas vubec kdy bude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sallvator Odesláno Červenec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2014 ten bundle nevím, ale samotná bíla konzole bez hry, ma být na ceskem trhu do vanoc to reklo samo ceske sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Červenec 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 Ty voe, do Vánoc.... ja ji chci mít v září doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zlobo Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2014 (upraveno) Čau hele dostal jsem včera email od JRC že plánují tenhle Bundle ;) podle toho co jsem psal tak jsou asi jediní, xzone na napsal že jí prodávat nebude :) Takže kdyby někdo potom chtěl pařit Destiny nebo cokoliv jiného... Napište mi zprávu ;) Upraveno Červenec 31, 2014 uživatelem Zlobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Srpen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Takže v JRC budou prodávat Bundle Destiny s BÍLOU PS4 ?? Nejde mi ani tak o hru, jako o tu bílou konzoli :D Bude předobjednávka? popř. kdy? díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
caesar
Zdarec,
když jsem na E3 viděl tuto hru, která má vyjít společně s bílou verzí PS4, málem jsem sis tříknul do trenek...
Nevíte náhodou někdo, kde a kdy bude dostupná před objednávka této exkluzivní edice?
Vím, že předobjednávky už jsou možné na Amazonu, ale to nechci... Rád bych dvouletou záruku u CZ prodejce...
Když někdo na něco narazíte, budu rád za každý odkaz :)
Mimo jiné bych toto téma rád věnoval i hře samotné...
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.