caesar Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Zdarec, když jsem na E3 viděl tuto hru, která má vyjít společně s bílou verzí PS4, málem jsem sis tříknul do trenek... Nevíte náhodou někdo, kde a kdy bude dostupná před objednávka této exkluzivní edice? Vím, že předobjednávky už jsou možné na Amazonu, ale to nechci... Rád bych dvouletou záruku u CZ prodejce... Když někdo na něco narazíte, budu rád za každý odkaz :) Mimo jiné bych toto téma rád věnoval i hře samotné... Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 spleskin Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Ta bílá je úžasná společně s tím pulsujicim prouzkem. Jediný čeho bych se bál jsou bílé ovladače :P ale jako celek vypadají uzasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 caesar Posted June 14, 2014 Author Report Share Posted June 14, 2014 proč by ses bál bílého ovladače? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 spleskin Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Kvůli špíně? Když sr člověku potí ruce, usadí se to v těch sparach. Ale po pravdě......kdybych ps4 neměl, a chtěl si je koupit, tak jdu do bílé. Máme černo bilej obyvak....sakra prdeli by si tam :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 caesar Posted June 14, 2014 Author Report Share Posted June 14, 2014 mě jen štve, že vyjde až v září, už bych ji chtěl mít doma :D Z toho prachu a špíny strach nemám, na funkci to vliv nemá a navíc já se o tyhle věci starám a pravidelně čistím :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 spoock Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Pokud jde vidět špína na černém ovladači, tak půjde vidět i na bílém. Rozhodně DS4 ovladač má lepší řešené spáry, než u DS3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 naushika Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 tak xzone ani jrc zatim tuto edici u nas nemaji v planu (resp o ni nic nevi) vi nekdo jestli u nas vubec kdy bude??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sallvator Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 ten bundle nevím, ale samotná bíla konzole bez hry, ma být na ceskem trhu do vanoc to reklo samo ceske sony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 caesar Posted July 11, 2014 Author Report Share Posted July 11, 2014 Ty voe, do Vánoc.... ja ji chci mít v září doma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Zlobo Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 (edited) Čau hele dostal jsem včera email od JRC že plánují tenhle Bundle ;) podle toho co jsem psal tak jsou asi jediní, xzone na napsal že jí prodávat nebude :) Takže kdyby někdo potom chtěl pařit Destiny nebo cokoliv jiného... Napište mi zprávu ;) Edited July 31, 2014 by Zlobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 caesar Posted August 5, 2014 Author Report Share Posted August 5, 2014 Takže v JRC budou prodávat Bundle Destiny s BÍLOU PS4 ?? Nejde mi ani tak o hru, jako o tu bílou konzoli :D Bude předobjednávka? popř. kdy? díík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
caesar
Zdarec,
když jsem na E3 viděl tuto hru, která má vyjít společně s bílou verzí PS4, málem jsem sis tříknul do trenek...
Nevíte náhodou někdo, kde a kdy bude dostupná před objednávka této exkluzivní edice?
Vím, že předobjednávky už jsou možné na Amazonu, ale to nechci... Rád bych dvouletou záruku u CZ prodejce...
Když někdo na něco narazíte, budu rád za každý odkaz :)
Mimo jiné bych toto téma rád věnoval i hře samotné...
Díky
10 answers to this question
Recommended Posts