Zavorka Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2008 Prosím jake je k tomu heslo sry zapoměl jsem Password: www.webpunkt.ru Citovat
NuDiXs Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 Ahoj.... :) lidi poridil jsem si xbox (flashly) samozrejme jsem hned stahl GTA 4 beuz problemu jsem si vypalil (nejpomalejsi rychlosti).... ale ve hre kdyz se treba rychle rozjedu tak se nestihaji nacitat textury....treba zmizi silnice baraky atd kdyz se zastavim treba po 15 sec. se nactou....Ma ten problem nekdo taky?Zkousel jsem dve verze 2 x to palit a dela to porad.....Prosim o radu.....(Neba to tak proste je udelany? ze to dela vsem.....) Dost me to stve treba jedu a najednou bum a nic nevidim,,,, a hop predemnou se objevi lampa atd atd...Dekuji za komenty :) Citovat
tekken90 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 dělá to skoro všem ..velká diskuze je o tom už v GTA4 topicu.. 1 ) určitě jsi pálil rychlostí 1x ? 2 ) záleží taky na rychlosti mechaniky když máš flash (nejspíš budeš mít 8x aby byla potiší, normal je 12x) 3 ) někomu pomohlo koupit HDD...ale nevim nevim :) Citovat
Zavorka Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 dělá to skoro všem ..velká diskuze je o tom už v GTA4 topicu..1 ) určitě jsi pálil rychlostí 1x ? 2 ) záleží taky na rychlosti mechaniky když máš flash (nejspíš budeš mít 8x aby byla potiší, normal je 12x) 3 ) někomu pomohlo koupit HDD...ale nevim nevim :) njn každýmu pomůže něco ine... k autorovy: hadr estli nemáš tak kup určitě já třeba mám hadr mám asi 8x(hodně tichou mechaniku skoro ju neslyším) a jede uplně v pohodě...teda vobčas to nestíhá ale nestává se to často Citovat
NuDiXs Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2008 HDD nemam no...no kvuli gta 4 to nebudu kupovat :D Citovat
NuDiXs Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2008 To jako ze bych tu hru nacetl na HDD ju?ne na dvd Citovat
liveoliverr Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2008 Ten hadr se vyplatí, to rozhodně, zrychlý ti to celkově všechny hry ... A vlastně u GTA 4 ti dělá mezipamět,tzn že se dokreslujou textury tak,jak mají ... Citovat
NuDiXs Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2008 A to to gta 4 musim nahrat do hdd?...nebo normal na dvd (kdyz budu mit hdd) Citovat
kruta Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2008 Né dáš DVD do mechaniky a hraješ...HDD máš jako mezipaměť (viz.Lance) nic na to neukládáš :lol: Xbox si to asi ukládá sám;) Citovat
NuDiXs Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2008 Ok tak super koupím si HDD.....asi ale pouzity....3 tisice se mi za novy 40gb davat nechce a 120 GB je zbytecny podle me Citovat
Amper Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2008 konecne sem ho koupil(HDD),hodil do stroje,naformatoval,ale kdyz spustim GTA a otestuju tak textury se furt nacitaji spatne...je nejaky postup jak to udelat sparvne?nebo me to proste bude blbnout furt?:bash::cry: Citovat
tekken90 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2008 ano...vypálit GTA rychlostí 1x....nebo koupit origo (která mimochodem jde bez problémů i bez HDD....) Citovat
white Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2008 Taky jsem už o tom četl, že se to tu na fóru množí, proto nad koupí HDD vážně nepřemejšlím řešení je koupit si originálku :) Citovat
Amper Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2008 je to k prdu :D ale na origo tedka nemam prachy...takze si zaparim jinou a rychlosti 1x to palene je bohuzel Citovat
martin112 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2008 palenka rychlost 2.4x verbatim +HDD nic nedoskakuje Citovat
Amper Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2008 asi jak komu...me HDD vubec nepomohl Citovat
TOMFX Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2008 Ahoj,zajímalo by mě jestli ste našli v GTA IV nějaký zajímavé místa nebo jaké máte oblíbené nebo co tam nejvíc děláte?:D Citovat
liveoliverr Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2008 Já jsem se rád chodil dívat na tyhle místa ... http://www.gtaplanet.cz/gta4-gameinfo/gta4-libertycity-vs-nyc.html ... Obdivovat ;) Citovat
JohnnyX360 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2008 Mě příšla dost zajímavá pláž - je tam spousta lidí dělajících nejrůznější věci a super mi příšlo když jsem našel chlapa co hrál na saxík :wohow: Citovat
razziel Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2008 Socha Svobody tam je ve vnitř srdce který tluče Citovat
Han3 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2008 nejvyšší budova co je v GTA...vrtulníkem letíte k budově, Nico vyskočí, palicí se naprosto delikátně rozmlátí o zeď a elegantně padá dolů :) na zemi mastnej flek xD Citovat
TOMFX Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2008 No do tý sochy svobody sem chtěl jít ale nějak mi to nejde vejdu a pochvíli vyjde zněkým blbým tričkem:D Citovat
razziel Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2008 No do tý sochy svobody sem chtěl jít ale nějak mi to nejde vejdu a pochvíli vyjde zněkým blbým tričkem:D ja nvm jak ti to popsat musíš jít asin ze strany má tam myslim víc vchodů tam vylezeš pak po žebříku a tam tluče srdce Citovat
higgins Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2008 ja nvm jak ti to popsat musíš jít asin ze strany má tam myslim víc vchodů tam vylezeš pak po žebříku a tam tluče srdce ee, on leze uplne blbe, musí jit este výš , ale to nejde po schodech, pač až tak nahoru nevedou, takže musi se vrtulníkem letet co nejbliž k ty soše a u toho nejvyšího vchodu vyskočit na ten balkon a tam zadnima dveřma vlíst, vylíst po žebříku a koukat na srdíčko ;) videl sem nekde na youtube video jak tam lest tak to kdyžtak zkuste najit ;):) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.