jakubgaluszka Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 vsechny je jedno jaky zablokujou one man army,a jeste to s tim uprchnutim pred ctyrma hvezdickama(treba pouzit google?:roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 zablokuje to všechny, není co řešit lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Zdravím ... Dá se GTA IV hrát bez pevného disku ? Slyšel jsem že se na disku ukládají textury apod. Je tedy ke spuštění potřeba disk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Potřeba není, ale je to s ním lepší. Rychleji se ti načítají textury atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 proč sakra zakládáš zas novje topic, když tady máš topic o gta, kde to je dokonce řešeno....ne HDD nepotřebuješ.....ale je lepší když ho máš.....lock a červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví jestli u tohoto balíčku bude i základní hra GTA IV ? nebo pouze obě rozšíření ke GTA IV ? :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Nebude obsahovat původní GTA IV, ale také ho nebude potřeba k hraní těchto episod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 tak Rockstar pro nas udelal takovy mensi balicek jak se na nej tesite ? balicek ma vyjit 29.rijna vic na gta.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 tesil bych kdyby to bylo na ps3 ale až vyprchá ta exluzivita tak cool jinak vypada mazeec hlavne ten gay tony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Přemýšlím o koupi, ale vcelku mě dostává velice překvapivá cena 40$... když TlaD stojí a stál 20$, opravdu nečekané, nicméně to vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 co tě překvapuje? že je to levný? se nediv :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Přemýšlím o koupi, ale vcelku mě dostává velice překvapivá cena 40$... když TlaD stojí a stál 20$, opravdu nečekané, nicméně to vypadá dobře. plus Gay Tony = $40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 tak tohle Xbox 360 zavidim, taky bych chtel na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Falifaxis, děláš jako bych to nepochopil, zatim jsi nepochopil ty mě, samozřejmě, že oba datadisky... jde jen o to, že je "překvapivé", že balíček dvou datadisků po 20ti $ stojí 40$. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-gta-iv/55294 mensi haldicka z 2 datadisku vypada to ze bude konecne i padak:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 krutej trailer.. tesim se.. ma to bejt jenom na live? nebo to vyjde na dvd? nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 ...že bys to hned stáhnul "legálně"? :D Ne, chápu, taky mam rád originál krabičku v ruce. KaŽdopádně trailer je skvělej, padák, víc akce, nitro u aut zřejmě... vypadá to, že když Rockstar chce udělat hru šílenější, tak ji opravdu šílenou udělá. Oproti tomu traileru vypadá původní GTA IV naprosto nudně, což taky bylo... stereotypní mise, pořád telefony, každých 20 misí jet zachránit Romana... nuda, tohle bude akce. Doufejme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 krutej trailer.. tesim se.. ma to bejt jenom na live? nebo to vyjde na dvd? nebo jak? Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City vychází jako DVD a není k tomu nutná předchozí hra (GTA IV) jinak se daj oba datadisky stáhnout na Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Což znamená, že si to všichni stáhnou jako warez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 OT: Jak se prosim vas jmenuje ta písnička v traileru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Eric Prydz- Pjanoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 jmenuje se: Eric Prydz - Pjanoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Ahoj všem Mám takový menší dotaz, když vyjedu s Billim a s ostatníma motorkářema na vyjížďku, tak se na silnici objevý znak motorkářského klubu, a když do něj najedu tak se zbarvý z negativu n pozitiv. Nevíte někdo jakou to má funkci, třeba jako že mám zmáčknout nějáké tlačítko a potom pojede ve skupině automaticky a já se můžu jenom koukat, nebo tak něco...opravdu nevím ...díky za každej poznatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Když se objeví a ty v něm jedeš, naplňuje se ti zdraví....Jakmile se ti naplní doplna, znak zase zmizí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 díky za info to jsem vůbec netušil:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.