ticmaeu Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 jak mi pojede GOLD (zrovna reklamuju kartu) jdu na to mam i datadisky, nick mám stejnej jak tu na fóru multiplay je na GTAčku fakt super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ticmaeu Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 oblečení se dá koupit v ruském obchodě a na centrálním ostrově je modo a dva perseusy dostat se tam dá normálně dveřmi ale v otvírací době asi to nepůjde pokud tam dorazíš ve dvě v noci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ticmaeu Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 a nebo si počkej na NAtala a můžeš si u toho zadencovat naživo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Pochybuju, že někdo z nich tenhle thready ještě sleduje - proč otevíráš jeden starej topic za druhym mi neni jasný. Dohodni se tady nebo to zkus nějak zorganizovat http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=117&page=1&order=desc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mraker Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Myslím že se tancuje RT a LT(ale jistě to nevím už jsme to taky hrla naposled před 3-4 měsícama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Zdravím potřeboval bych poradit jen když nemám normál GTA IV a nikdy jsem neměl tak se ptám (kvůli koupení) jestli když si rovnou koupím GTA IV episodes from liberty city jeslti mi půjde a budu ho moct hrát ikdyž nebudu mít normál GTA IV..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Ano EFLC (Episodes From Liberty City) ti pojede i bez základní hry ( GTA IV). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 moc děkuju :-) moc si mi pomohl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 jj nemáš zač , jinak já taky hraji EFLC ale doporučuji ti hlavně : "BALLAD OF GAY TONY", to druhé za toho motorkáře je velká nuda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 počkej BALLAD OF GAY TONY je další datadisk?nebo jak? :-) sorry že se nevyznám ale vybírám hry které si k xboxu později pořídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Episodes From Liberty city obsahuje 2 příběhy a to : "The Ballad Of GAY TONY" a "Lost and damned"- to Lost Damned je nudný příběh ve kterém jezdíš na motorce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 ok aha díky za info :-) a v tom The Ballad Of GAY TONY děláš co? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Děláš mise u kterých se i zasměješ, máš tam i padák, ale teď nevím jestli je padák i u Lost Damned nebo ne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 ballad of gay tony me bavilo defakto nejvic pracujes tam pro teplyho tonyho xD .. ale mas tam par novejch aut.. nitro.. novej vrtulnik myslim par novejch zbrani.. a padaky.. (muzes ale pouzivat jen nekde...) nicmene bavilo me to asi nejvic z celyho gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 JJo je to celkem good pařba, dneska jsem to zase začal hrát a jedna přestřelka v nočním klubu mi dala opravdu zabrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 :-) jinak někde na aukru klidně nebo i nové nákej odkaz kde se to dá sehnat na xboxe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Použij Google .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drga Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Zdravim vsechny....mam mensi problem, ktery spociva v misi Out of Commission (Pomsta). Dostanu se az na vrtulnik, kde se drzim " podvozku " a potrebuju se dostat do vrtulniku. At delam co delam, tak vzdy spadnu do vody a mise je neuspesna a stale se to porad opakuje. Nekolikrat sem se prokousal az k tomu vrtulniku a opet ten samy obrazek...pad do vody. Nevite nekdo jak postupovat, abych se uspesne dostal do vrtulniku?? Diky za kazdou radu a kdyztak pm. Jeste chci podotknout, ze mam odehrano necelych 70% a to mam byt u posledni mise, coz me prijde trochu divne .ripojuju strucny popisek dane mise: Out of Commission (Pomsta) Do této mise potřebujete granáty, RPG a vestu. Po svatbě vám zavolá Jacob, že našel Pegorinovi bodyguardy a věří, že vás k němu dovedou. Najdete ho v Koresh Square a v autě je i Roman. Po cutscene sledujte bodyguardy. Nestřílejte, jinak vás nedovedou na místo. Až budete na místě, Jacob s Romanem odejdou a vymyslí plán na útěk. Jste za autem a sami. Vezměte si RPG a začněte odpalovat auta, za nimi jsou útočníci. Další jsou i na střeše vpravo. Zabijtete je všechny, běžte tedy ke vchodu do bývalého kasina. Jacob vám pošle SMS, že má plán na útěk. A napíše, měj otevřené oči. Tam vhoďte pár granátů a zabijte zbytek útočníků. Potom běžte rovně a doleva, tam uvidíte Pegorine, který utíká na střechu. Běžte za ním a zabijte nepřátele na střeše a potom i dole, kam přijede i auto. Až seskočíte dolů na molo, tak Pegorino bude už ujíždět v lodi. Vezměte si tedy motorku a sledujte ho po pobřeží. Tam přilétá Roman a Jacob, kteří někde sehnali helikoptéru. Najeďte na skokánek a skočte. :arrow: Chytíte se helikoptéry a podle instrukcí na obrazovce se přitáhněte. :!: Až budete helikoptéru řídit, zkuste Pegorinův člun zasáhnout. Jakmile vás on zasáhne, Niko s heli přistane. Pegorino, bude muset taky zastavit, protože jste mu poškodili člun. Na ostrově štěstí, po vás půjde policie, ale pokud máte dostatek zdraví, nevšímejte si jich a běžte za Pegorinem. Párkrát do něj střelte až upustí zbraň. Pak následuje poslední cutscene pod Sochou štěstí, kde se Niko pomstí. A příběh končí, následují jen titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ticmaeu Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 čauky jak se chytneš vttulníku a vysíš na něm tak se pomocí mačkání tuším A zeleneho tlacitka postupne vytahnes na paliubu vrtulniku chvilku to trva ale melo by ti to psat napovedou pokud to nemas ovsem vyple jinak pprocenta jsou v poradku na 100 je toho treba udelat vic nez jen dohrat pribeh pochytat 30 zlocincu z policejniho auta, vyhrat bowling, sipky, automatovou hru, splinit mise vedlejsich osob, splnit zabijacke mise, vyhrat 25 zavodu pres telefon od brucieho a zabit 200 holubu ja to delal celkem 76 hodin cisteho casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Nenavidim tuhle hru!!!!!!!! Absolutne debilni ovladani aut a hlavne mise search and delete je uplne idiotska. Ten idiot jede moc rychle ikdyz ho dozenu siju do nej jako blazen a stejne nic nakonec stejne ujede ikdyz za nim jedu fakt debilita! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Nežer to tak.. Dyť je to blbá hra.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Nenavidim tuhle hru!!!!!!!! Absolutne debilni ovladani aut a hlavne mise search and delete je uplne idiotska. Ten idiot jede moc rychle ikdyz ho dozenu siju do nej jako blazen a stejne nic nakonec stejne ujede ikdyz za nim jedu fakt debilita! si směšný... :D to že to neumíš je tvoje chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Tohle neni o umeni, ale o pevnych nervech a ty uz mi dochazeji..uz jsem to udelal, ale i tak nevyvazena obtiznost nektere mise jsou smesne a nektere totalne idiotske a porad dokola...nechapu proc se nad tou hrou kazdy rozpliva. Tohle je moje prvni GTA a taky posledni..i pribeh je totalne amatersky nic originalniho...a o frafice ani nemluvim...tot muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Tak o ňáké těžké obtížnosti se hovořit nedá každá mise je celkem jednoduchá za celý příběh jsem umřel (v misi ) snad jen 2x ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Tohle neni o umeni, ale o pevnych nervech a ty uz mi dochazeji..uz jsem to udelal, ale i tak nevyvazena obtiznost nektere mise jsou smesne a nektere totalne idiotske a porad dokola...nechapu proc se nad tou hrou kazdy rozpliva. Tohle je moje prvni GTA a taky posledni..i pribeh je totalne amatersky nic originalniho...a o frafice ani nemluvim...tot muj nazor usmívám se...ja umřel asi tak jak píše kolega 2x možná 3x v misi jsou až moc primitivní (a ne nehrál jsem s automatickým zaměřováním)příběh je pro tebe bbohužel výbornej řekne ti to každej a asi blbá hra nebude mít průměrný hodnocení pomalu 10 :D IGN-10 GT-10 atd... si hloupej nic víc :) a nebo ti je 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.