LordovCZ Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2014 Zdravím, jaký typ xboxu 360 je nejméně poruchový? Popř. napište jak dlouho vám vydržel ten váš a jaký typ máte. Díky. Citovat
dany_ Odesláno Červen 21, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2014 měl sem revize jasper (poslední PHAT) už ten je bez problémovej.. a nejnovější slimy jak S tak E tak ty jsou taky bezproblémovy. Citovat
penthaler Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2014 Dřívější typy jsem nikdy neměl, vlastním poslední Reface Edici (E) v 4GB verzi (s diskem samozřejmě) a zatím si nemůžu stěžovat. Drží 5,5měsíce, dávám mu docela záhul a osobně jsem taky zvědav, jak dlouho vydrží, nebo kdy mi např. odejde mechanika nebo se spálí deska xD či bláznivý RROD (red ring of death) Doma krom hraní funguje i jako DVD přehrávač, nebo si pouštíme filmy z USB flashky. Zatím tedy spokojenost Citovat
penthaler Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2014 Jen bych rád ještě podotknul jednu velmi zásadní věc, která platí nejen u konzolí, ale i u dalších zařízení (mobily, tablety, další konzole i přenosné...) Dokud se do toho člověk nezačně sr*t a dojeb*vat HW nebo SW, tak je šance na zničení mnohem menší, než když má xbox flash, a to jakéhokoli typu xD Citovat
Rendis Odesláno Červen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2014 Jen bych rád ještě podotknul jednu velmi zásadní věc, která platí nejen u konzolí, ale i u dalších zařízení (mobily, tablety, další konzole i přenosné...)Dokud se do toho člověk nezačně sr*t a dojeb*vat HW nebo SW, tak je šance na zničení mnohem menší, než když má xbox flash, a to jakéhokoli typu xD Osobně vím pouze o flashi mechaniky, on se provádí i flash něčeho jiného? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.