Anubis1 Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Genre: Action, First PersonShooters (FPS), Tactical Action (War) Developer: Rebellion Retail: 505 Games Release Date: June 27, 2014 Pegi: +18 Languages 100%: Spanish, English, French, Italian, German, Polish, Russian,Japanese, Portuguese Format: XGD3 Firmware: LT + 3.0 Region: FREE Size: 8.14 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 (upraveno) Název release: Sniper Elite III XBOX360-COMPLEX Velikost: 8.14 GB Region: FREE Žánr: Akční Upraveno Červen 24, 2014 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 čaute jaké to je dá se to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 26, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Jj, dá se to, už hraju druhou misi a není to vůbec špatné,klasická plíživka s odstřelovačem! Graficky je to pěkné, líbí se mi ten otevřený svět a je jen na tobě jak celou akci provedeš, ještě je dobré, že pokud jsi u nějakého motoru který vydává rachot nebo se třeba střílí z děl, můžeš vystřelit aniž by tě někdo slyšel! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Červen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 Dohrál to už někdo? Zajímala by mě doba hratelnosti, mám v plánu to koupit tatovi a chci ať to neodehraje za den :-D Další postřehy a názory na hru uvítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 28, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 Tady mas recenzi,je to sice ne Xbox ONE, ale to by melo byt jedno! http://xboxweb.cz/recenze/recenze-sniper-elite-3-pro-xbox-one/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Červenec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 díky :-) tohle stačí jako důvod ke koupi snad to tatu bude bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 upřimně po třech misích je zbytečné, aby se hra jmenovala sniper elite... podle mne stará hidden and dangerous 2 byla větší stealth akce... tohle mi přijde že nemá až tolik co s odstřelovačem dělat, sniperku vůbec nepoužívám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopr1468628322 Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2014 Dohráno! Vcelku to ušlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 dvojka mi teda přišla o dost lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopr1468628322 Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 DLC je? na xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Rtrtrtrttttt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 DLC je? na xbox http://aukro.cz/sniper-elite-3-dlc-hunt-the-grey-wolf-xbox360-i4485049715.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopr1468628322 Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 sem si stáhnul a kam to pak vložim ten soubor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Nemel by nekdo zajem o dlc lov sedeho vlka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 (upraveno) Dohráno. Výborné. Kdyby se někdo po dokončení kampaně divil, že mu to neukazuje 100 % i když má vše komplet tak to je tím, že mu chybí součásti k vylepšení zbraní. Je jich tam celkem 15 a najdete je u některých zabitých nepřátel po prohledání těla - v první misi můžete najít 1 a ve zbylých misích vždy 2 vylepšení - já našel i přes opakované hraní a použití pomocného video návodu z youtube jen 13 vylepšení, takže hru jsem ukončil při 98 % Upraveno Říjen 5, 2014 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.