Buladog Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Já doporučuji sluchátka Sony Playstation wireless headset 2.0. Skvělé sedí na hlavě, izoluji okolní zvuk. Při připojení automaticky Playstation rozpozná sluchátka a zvuk je přenášen do Headsetu. Líbí se mi možnost zesílit buďto zvuk nebo hlasový chat. Jsou bezdrátová takže žádné omezení kabeláží. Ve storu je app ve které jsi můžete upravit ekvalizér či stáhnout doporučené nastavení. Co se týče kvality zvuku tak musím říct že jsou slušné, virtual surround efekt spíše volím na hraní her, kdy se střelba ozývá za vámi, krásně víte odkud zvuk vychází. Na poslech hudby je lepší stereo režim, ve virtual mi přišel zvuk nevýrazný umělý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Ahoj,donesl jsem si ty sluchátka píchnu flashku do ps a zapnu sluchátka a nic... Pres kabel to jde... Všechno svítí... Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Musíš do nastavení konzole. Někde v nastaveni audio headset máš navoleno jen pro voicechat, změn to na all audio. Nejsem teď doma, takže nemůžu poradir kde přesně to najdeš, ale je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 To mám... S kabelem jdou jinak ne... :-( svítí modré.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Už to jde. Budete se smát ale nebylo to zastrcene :-D musel jsem.silou to tam narazit az to cvaklo .. Vim no... Ale svítilo to :-D Takže ostatní pozor,musí se to strcit fakt úplně.ikdyz se to zda zastrcene a svítí to tak prd... :-D www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/69860075 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Já se ti smát nebudu, měl jsem s tím totiž úplně stejný problém ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 :-D co sem četl je dost lidí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Hele nevite jestli ty siberia V3 jsou aspon virtualne 5.1? Siberky se mi zdaji lepsi. Jdou pichnout do ovladace takze ok, ale nemaji zase na kablu nastavovani volume. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Ahoj,donesl jsem si ty sluchátka píchnu flashku do ps a zapnu sluchátka a nic... Pres kabel to jde... Všechno svítí... Co to je? Jaktože už používáš ty sluchátky, když jsis je pořídil až Vánoce, to není fér a Ježíšek to vidí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Jezisek prileti na peruti ...... :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 A nasere ti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Jaktože už používáš ty sluchátky, když jsis je pořídil až Vánoce, to není fér a Ježíšek to vidí :D :-D prostě jsem se neudržel :-D na vánoce si musím koupit hru, abych se těšil pod stromeček :-D teda Ježíšek musí :-D za můj cash :-( :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Ten mi nasral každý rok snad :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Tak jsem se neudrzel a objednal rozbaleny siberia elite bily :D. Byly urcite jen vystaveny. Plus mi jeste prijdou ty V3. Tak uvidim, ktery z nich vratit. Treba se tu objevi na bazaru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 :-D tak pak řekni, jak to hraje :-) Dají se někde stáhnout ty zvukový profily pro hry ? Na Goldy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Zvukový profily jsou jen na některé hry. Na všechny nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Zvukové profily jsou jen ty co najdeš v té apce Companion app. Pokud se objeví nějaké nové, tak leda po nějaké její aktualizaci. Dodatečně stáhnou nějaké navíc nikde nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 To jich je teda dost málo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Jj, souhlasim.... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 To jich je teda dost málo :-D To vždy podle mě závísí jen na vývojářích, jak jsou ochotni toto pro Sony udělat. Ale jsou tam ty univerzální varianty jako třeba shooters, které to trošku vynahrazují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Jo to jo ale když hraju GTA? :-D to je všechno dohromady :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Hudba, střílení, závody atd :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak jsem odzkousel ty siberia elit a vypadava jim pravy reprak, nekdy i levy. Sluchatka jsem kupoval z alzy rozbaleny. V popisku se pise, ze rozbalene produkty jsou na predvadecku. Tohle se mi moc nezda. Spis je nejaky zakaznik vratil [emoji1]. Kazdopadne nevim, jak mam tuhle situaci resit. Jestli je vratit ve 14denni lhute nebo normalne reklamovat? Sluchatka vypadaji fakt huste. Priste budu kupovat novy a ne rozbaleny [emoji2]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Vrať je a kup si nový :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Uz se stalo [emoji2][emoji2] V pondeli prijdou [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.