mike03 Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Bratr ma bryle a myslim, ze s tim nema problem, teda neptal jsem se ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Nosim a nevadi mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Jojo, to jsou ony. Tak super za skvele zpravy, hned je jdu objednat !!! Bohuzel si budu muset jeste pockat nez si zahraju, mam ruku v sadre a volne jen dva prsty, ovladac vubec neudrzim ... Jeste jeden dotaz, ktery v komentarich nikdo nezminuje, jak je to s latenci ? Ja zatim k ps4 pouzivam Bose Soundlink Mini, jde to taky zapojit pres Bluetooth, zvuk je excelentni ale ta latence tam proste je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Jen takova otazecka, Kdyz mam na sluchatkach Party. Tak me jde jen party a ne hra. Jde to nejak poladit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 To uz se tu resilo, prostuduj si forum nez polozis nejakej dotaz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Jen takova otazecka, Kdyz mam na sluchatkach Party. Tak me jde jen party a ne hra. Jde to nejak poladit ??? Jsem tatar, vzdyt ja vim. Ale uplne jsem na to zapomel.:cry: omlouvam se za mou zbrklost:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 :-))) Jak je to s tou latenci pres Bluetooth, mas nejakou zkusenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Hele vse celkem funguje. Jedine co me stve je malej dosah :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Ja jsem si misto nich koupil seinheiser game zero za celkem slusnej peniz a uz jsem se od nich neodtrhl [emoji1][emoji1]. Proste kvalitka. Pichnu do ovladace a jedu [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Dal jsem ALL AUDIO a hru jsem neslysel.... Nevim co je spatne. Ted posledni dobou jedu Party na chat a stve me, ze slysim jen chat a ne hru.Chtel bych slyset chat a zaroven hru ve sluchatkach. Prosim o nejakou radu, jestli nama jeste neco nekde spatne nastaven ??? Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Na sluchatkach mas mozna nastaveny pouze party chat tak si to nastav dle libosti. Jeste se to nastavuje i v party chatu. Jinak vic nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Zkusim to nejak poladit, Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Pokud máš do sluchátek nastavený all audio a neslyšíš hru, tak pak musíš na levým sluchátku tlačítkama SOUND/CHAT nastavit poměr mezi zvukem hry a chatem. Zřejmě to máš stažený úplně dolů a slyšíš jen chat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Vsak jsem mu to psal...tenhle SOUND/CHAT se nastavuje i v party chatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Diky :D a omlouvam se :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Uz jsem na to prisel, kde byla chyba. Je to moje blbost a omlouvam se za blbe otazky. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Zdravíčko, chci se ještě zeptat, dají se ty sony sluchátka připojit do dualshocku a poslouchat takhle, tudíž by se nemuseli nabíjet? Má to nějak vliv na ovladač samotný, že se bude vybíjet rychleji? A je ten zvuk stejně kvalitní jako přes bezdrátové připojení? Myslím ten "7.1" zvuk atd. Mě to přijde takové divné to píchnout do toho dualshocku, jak tady někdo psal. Není ten zvuk horší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Myslis Goldy ? Ty maji pouze USB bluetooth do ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 (upraveno) Zdravíčko, chci se ještě zeptat, dají se ty sony sluchátka připojit do dualshocku a poslouchat takhle, tudíž by se nemuseli nabíjet? Má to nějak vliv na ovladač samotný, že se bude vybíjet rychleji? A je ten zvuk stejně kvalitní jako přes bezdrátové připojení? Myslím ten "7.1" zvuk atd. Mě to přijde takové divné to píchnout do toho dualshocku, jak tady někdo psal. Není ten zvuk horší? Do DS4 to píchnout můžeš přes klasickej 3,5 mm jack, ale ten "7.1 zvuk" ti pak nebude fungovat. Jinak se bude DS4 pravděpodobně i o něco rychleji vybíjet, ale nevím, vyzkoušený to nemám. Já to při hraní nabíjím přes USB buď z PS4 nebo ze zásuvky přes nabíječku k telefonu. Upraveno Únor 7, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 (upraveno) Samozrejme, ze se daji pripojit do DS4. V bale je klasicky jack 3.5. Ou, nevsiml jsem si predchozi odpovedi. My mistake ;) Upraveno Únor 7, 2015 uživatelem mike03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 (upraveno) Pánové ještě dotaz, uvažuju o nějakých levnějších sluchátkách normálně přes kabel. Do PS4 se asi připojit nedají, jen přes dualshock co jsem pochopil, ale nevíte jak je to se zvukem v TV? Když sluchátka připojím normálně do TV. Myslíte si, že ten zvuk bude hodně nekvalitní a nebo když budu mít dobré sluchátka, tak bude kvalitnější. Nevím právě jaký vliv má televize na kvalitu sluchátek. Jinak uvažuji o Headset CONNECT IT Biohazard GH 2000 prý dobrý poměr kvalita a cena. Edit: Ještě uvažuji oHyperX Cloud Gaming Headset, který má dobré recenze, ale vyšší cenu. Nevím, které jsou v porovnání lepší, jestli tyto, nebo PlayStation Gold Wireless Headset. Každopádně se dají asi připojit jen přes kábel, takže přes dualshock a tím pádem je to jen stereo. Upraveno Únor 8, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Jdou pripojit do DS4 ale ten zvuk je hroznej a nejde ovladat hlasitost chat vs hra. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Jdou pripojit do DS4 ale ten zvuk je hroznej a nejde ovladat hlasitost chat vs hra. ... Jo takhle. Já si říkal jestli je to nějaký extra rozdíl, nebo je to prostě jen stereo. Ale ty lepší sluchátka mají svoji zvukovou kartu, tak jsem myslel, že ten zvuk bude lepší. Asi to ten dualshock zhoršuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 JJ, bude to urcite diky tomu ze je to v tom DS4.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 A znáš,nebo znáte někdo nějaké kvalitní bezdrátové sluchátka do 2000, jiné než ty od sony, třeba kvalitnější. Ale aby měli i připojení přes kabel, třeba do TV. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.