kadell Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 ty jo, tak na vnitrni strane jsem to asi nehledal, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Tam kde to svítí je leva na ty modrý části to mas napsaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Již je dostupná aktualizace appky Companion Headet s profilem DRIVECLUB + FARCRY 4. Podle info na netu, zatím pouze pro US ucty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Taky jsem to tam marně hledal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Ahoj chci se zeptat mám tyto sluchátka... http://m.heureka.cz/sluchatka/playstation-gold-wireless-headset-ps4/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:sluchatka.heureka.cz&gclid=Cj0KEQiAvKunBRCfsum9z6fu_5IBEiQAu4lg4lC7jqshMvZ3MS5KF3PAc0b8MkOdks1Mu-qI0E5FnbYaAq4_8P8HAQ a tyto sluchátka furt blikáji i při nabíjení... Zda se mi že se nenabiji a nebo dělám něco špatně... Při nabíjení by měli svítit červené ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casnacaj Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 manual, kde mas popsan i ten led indikator : https://support.us.playstation.com/ci/fattach/get/214047/1391638857/redirect/1/filename/PlayStationGoldWirelessHeadsetManual.pdf Pokud si ze se ti ani nenabiji (mas je na off a nesviti cervene), zkus jine usb. Kabel se da pouzit i neorg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Případně zkus reset do továrního nastavení (viz manuál) a přes tu sluchátkovou aplikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SopeL -CZ- Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Dobry den Mam dotaz. Planuji objednat tenhle gold headset. Vsechno co jsem chtel jsem si zistil az na jednu vec. Funguje mikrak i kdyz jsou skuchatka zapojena jenom cez 3,5 jack do ps4 ovladace? Vim ze zvuk je slyset ale funguje i klasicky mikrak? Nekde na zahranicnym foru jsem cet ze prej mikrofon funguje jen v zarizenich kde tam jde pichnut tu flashku tak jak to vlastne je. Muze mi nekdo napsat z vlastni skusenosti jestli to de nebo ne? Rekneme ze hraji sluchatka se zrovna vybiji. Hram MP s kamosem staci pichnut jack do ovladce a jedu dal (zvuk hry i chat). A flashku musim mit stale v ps4 nebo to jde i bez ni? Dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrii1468628588 Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Funguje to i pres jack do dualshocku, mluvim z vlastni zkusenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SopeL -CZ- Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Tak dik moc si mi pomohl. Muzu je objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SopeL -CZ- Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Chci se zeptat nikde nemohu sluchatka objednat . Vsude jsou nedostupna. To je jako sony prestala vyrabet nebo proc je nemaj nikde na skaldu. Muze nekdo poradit kde je mohu koupit za rozumni cenu samozrejme. Dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 zkus je objednat v eproton. manzelka mi je tam kupovala, dodani bylo 14 dni, ale za 2 dny byly nachystany k odberu. Jinak sluchatka jsou paradni, ale pripada mi, ze 7.1 to nesimuluje. V call of duty bzucel nejakej trasfrormator nebo co to bylo a ldyz jsem se u nej otacel, tak jsem poznal jestli je jen vpra o nebo vlevo, ale uz jsem nepoznal jestli je prede mnou nebo za mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SopeL -CZ- Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Dik zkusim asi ten eproton. Na heureku jsem samozrejme koukal a objednal z jednoho obchodu ale pozadali me o storno ze sluchatka im ze skladu nedaj protoze tam zadny prej nemaj. Tak nevim asi jenom skouset dal? Skusim ten eproton. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SopeL -CZ- Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Tak bohuzel sluchatka jsem nesehnal. Psal jsem asi do 5 shopu a nikde nic, nikdo nevi kdy budou a jestli vubec. jeste dotaz ohledne goldu kdybych je nekdy prece jenom sehnal jak je natom mikrak. Cet jsem ruzne nazory tak nevim zvuk simuluje 7.1 a vacsina lidi je se zvukem spokojena ale co ten mikrak a chat vseobecne. Par postrehu od vas by mi moc pomohlo. A na zaver jeste dotaz nahodou alternativu do 2500kc (5.1 alebo 7.1 zvuk, schopny mikrak, bezdrat s moznostou pripojeni dratu jak to maji goldy a ovladani - hlasitost, mute atd nekde v poruce) nekdo nezna? Ano vim je to moc na sluchatka za tu cenu. Dik vsem za postrehy a ochotu poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Březen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Taky jsem spokojen. Jen skoda, ze v apce neni toho vice pro nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SopeL -CZ- Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Tak kdyz jste s mikrakem spokojeny chci je jesti vic :) uvidime snad je nekdy sezenu DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Březen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Tady mas prodej. Staci pohledat... http://console-forum.net/tema/176577-sluchatka-headset-sony-wireless-stereo-2-0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Zkousel jsi je objednat u toho eprotonu nebo jsi jim jen psal? Ted mi manzelka cetla od nich mail, ktery ji po objednani poslali, ze budou za 14 dni a jestli nechce cekat, aby si koupila neco jinyho. A jak rikam, za 2 dny je mela. Jestli si teda nevezmes ty z bazaru, vypada to na solidni nabidku. Pro ostatni: Rozeznate zvuk, jestli vychazi zepredu nebo zezadu? Jak uz jsem psal, ze ja ne, tak jestli nemam neco spatne nastaveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Pro ostatni: Rozeznate zvuk, jestli vychazi zepredu nebo zezadu? Jak uz jsem psal, ze ja ne, tak jestli nemam neco spatne nastaveny Pořiď si Yamaha Receiver + bedny AQ LABRADOR SET 12 jako mám já a poznáš to nejen ty, ale i sousedi ve vedlejším paneláku :wohow: Vynikající bedny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SopeL -CZ- Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Ano tam jsem psal a neodepsali vubec nic. Ale na heureke ty sluchatka stahli do par hodin (teda ten shop eproton) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Zkus je objednat a uvidis. Zrusit to muzes vzdycky. http://www.eproton.cz/headset-sony-wireless-stereo-20-pro-ps4-/387103.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SopeL -CZ- Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Mam ty z bazaru. Dnes je posle pondeli by mohli byt doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SopeL -CZ- Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2015 Tak sluchatka mam doma a za tu cenu mohu jen doporucit. Mikrak funguje dobre hral jsem dnes gta heist a a ja slisel je a onii mne bez problemu. Ale mam dotaz u gta nemam rozhodne tak dobrej zvuk jako u last of us . Na TLOU mam stazenou tu aplikaci specialne prone (poloha 2 na sluchatkach) a je to o hodne lepsi nez kdyz hraju gta na default nastaveni (poloha 1 na sluchatkach). Jaka je vase skusenost? Upravujete si pro kazdu hru vlastni profil samy nebo tam hodite jen profil strilecka napr pro gta? Nebo pouzivate ten dafault profil 1 na sluchatkach pro vsechno co nema specialne uraveny profil ? (jako napr. last of us, far cry , myslim ze drive club je tam taky) DIK za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2015 Ja to nechavam bez uprav, protoze TLOU jsem dohral jeste pred koupi sluchatek a to ostatni co tam je jsem nehral... Ty obecny profily (action games apod.) vubec nepouzivam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2015 a prepinac teda mate na jednicku nebo na dvojku? ja ho mam porad na dvojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.