Hobgoblin1 Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 Zdravím všechny, už má někdo na flashnutém xboxu aktualizaci dashboardu 16756? A pokud ano, je zde nějaký problém? Běhají vám i hry, které jste hráli před touto aktualizací? Chci totiž aktualizovat z 16202 a zajímalo by mě, zda mi půjdou i hry, které hraji teď. Děkuji všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 Žádný problém s aktualizací není, směle do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hobgoblin1 Odesláno Červen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 Takže mi půjdou i hry, které hraji teď na 16202? A navíc bych měl rozjet i hry, které mi doteď nešly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 Překvapivé, ale ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hobgoblin1 Odesláno Červen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 Děkuji mockrát. Prosím mohl bys kouknout i o jedno téma níže a poradit mi. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IvanXbox Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 (upraveno) --- příspěvek do špatného vlákna, prosím smazat --- Upraveno Říjen 30, 2014 uživatelem IvanXbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hobgoblin1
Zdravím všechny,
už má někdo na flashnutém xboxu aktualizaci dashboardu 16756? A pokud ano, je zde nějaký problém? Běhají vám i hry, které jste hráli před touto aktualizací? Chci totiž aktualizovat z 16202 a zajímalo by mě, zda mi půjdou i hry, které hraji teď.
Děkuji všem za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.