blod Odesláno Červen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 Zdravím.Nechal jsem si udělat RGH na Xbox360 4Gb externí HDD 500Gb.Při zapnutí najíždí někdy i 5 minut než najede.Poté již jede normálně.Všiml jsem si,že při zapnutí jde vidět přes mřížky blikající červená LED.je toto po upravě RGH normální ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 (upraveno) Červená led má svítit, ne blikat - je to signalizace napájení (na Team Xecuter čipech,jiné neznám).Blikat má zelená.5 minut na slim 4gb normální není.Domluv se s autorem na revizi. Upraveno Červenec 1, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blod Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 Dík za odpověd.Již jsem psal SZ klučinovy co mi RGH dělal.Je tady s fora,tak se snad ozve :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blod
Zdravím.Nechal jsem si udělat RGH na Xbox360 4Gb externí HDD 500Gb.Při zapnutí najíždí někdy i 5 minut než najede.Poté již jede normálně.Všiml jsem si,že při zapnutí jde vidět přes mřížky blikající červená LED.je toto po upravě RGH normální ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.