Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nemohu rozjet starší pálené hry !


Roman848

Otázka

Dobrý Den,

Mám Xbox 360 LT+3.0. Na vypalovaní her nepoužívám IHASku.GTA V párkrát unrecognized disc a jede normalko. Pokud dám něco jako FIFA Street, tak hodně dlouho unrecognized disc a stejně nic.

Napadlo mě to že ty starší hry jakože DEAD ale jelikož jsem tam dával RDR a to sem vypaloval nedávno před Fifou,tak jelo.

Děkuji za všechny názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To mě taky napadlo ale divím se tomuhle : Do xka dám Red Dead Redemption (stará hra podle mě starší než Fifa Street) rozjedu uplne na pohodu ale tu Fifu to proste ne a ne nacist. Jinak RDR už taky nejede byla nějaka haluz že se načetla. No pokusím se koupit tu IHASku a pokud to nepojede tak jak má tak si vydělám na PS4 :) Navíc pokud přetáhnu přes ABGX iso dany na DVD tak to nic nezmení. Dá se udělat z toho DVD zase zpátky iso jak se stáhlo ? To by bylo super aspon by se nemuseli stahovat znovu. I tak dík za tip aspon to nedělá jen mě :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ano, DVD lze opět načíst jako ISO, pokud je korektně vypáleno, v případě formátu XGD3, pokud s ním mechanika umí pracovat.

Mechanika, která není schopna korektně pracovat s XGD3 (více dat), toho má být najednou schopna? Jak může načíst data, která na nekorektně vypáleném médiu chybí? Nesmysl.

Ty očekáváš, že na vypáleném médiu ti abgx360 něco přepíše? Nesmysl.

Red Dead Redemption i Fifa Street jsou hry ve formátu XGD2 (lze vypálit na jakékoliv vypalovačce), GTA V pak XGD3.

Informací a návodů je tu mnoho, netřeba řešit znovu.

Pokud nejsi schopen řídit se pokyny jako ostatní, je jasné, že ti nebude nabídnuta žádná podpora. Je to prosté - chceš mít vlastní metody, problémy s tím spojené řeš tedy sám.

Vzhledem k tomu, že máš problém i s XGD2, viděl bych to na problém v optice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Neočekávam že jsem už na vypalenem disku pres ABGX360 něco změní.Ja už jsem psal ''Navíc pokud přetáhnu přes ABGX iso dany na DVD tak to nic nezmení.''. Děkuji za odpověd na to DVD > ISO. Nechápu další problem v Optice, když mi GTA V načte (sice po nějake době ale načte) tak proč by mi nenačetl RDR nebo FIFU Street ? Jak už jsem říkal podle mě je potřeba to ''přepálit'' znovu. Nebo-li DVD je Dead

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Navíc pokud přetáhnu přes ABGX iso dany na DVD tak to nic nezmení.

Máš na mysli to, že v abgx360 zvolíš Input: Burned DVD a dole klikneš na Launch? Pak jen zkontroluje data vypálená na DVD, se kterými nic udělat nemůže. Co se má tedy změnit?

Záleží na stavu a kvalitě médií, stejně tak na kvalitě vypálení. Problém v optice jsem uvedl proto, protože jsem vyloučil, že by ses pokoušel spouštět nějaká poškozená média.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu