Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CPU SPEED XMB vs UMD/ISO


Dejv

Otázka

CPU SPEED XMB vs UMD/ISO

Mám dotaz: Mám 3.71 M33-3 + 1.50 Kernel V2. U nákých ISO her je napasné že běží jen pod 333.

Stačí pro tyto hry změnit v recovery menu CPU SPEED na 333 a CPU SPEED XMB mít na DEFAULT? Nebu musim dát oboje na 333? A k čemu je vlastně CPU SPEED XMB? To je aby mi rychlejc běhali Hom. aplikace?

A taky by mě zajímalo , když nataktuju procesor tak to musí více žrát baterii. Sou v tom velké rozdíli nebo jen nepatrné oproti nenataktovanému PSP? A má to vliv na životnost PSP?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

tak abych to zodpovedel cele:

1) staci mit nastavene 333 pro UMD/ISO, prvni hodnota je pro XMB, tedy pro menu, menu je totiz jakoby zvlastni aplikace a kdyz se spousti hra, tak se vypina XMB... tudiz proto tam jsou dve hodnoty, v XMB, kdyz si nechces tolik zrat baterii se vyplati mit nekdy 75, jinak to muzes mit na default a na hry doporucuju 333, u nekterych her je to fakt znat (Harry Potter), ale nektere jedou na 333 v multiplayeru zrychlene (Burnout Dominator) - coz je spatne..

proste XMB nema s ISO/UMD aplikacema nic spolecneho - to dokazuje i nezmeneny screen, kdyz stisknes home - tzn. pokud si upravis XMB, tak tenhle screen vzdy zustane puvodni, protoze to proste k XMB nepatri, takze opravdu staci jen ta hodnota pro UMD/ISO, XMB s tim nema nic spol.

o rozdilech jsem psal vyse

ne, zivotnost to nijak neovlivnuje, 333 je maximalni PODPOROVANA hodnota..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no já mám starej dobrej 3.52m33-4 .. a mam umd/iso games na default a vždycky, když to hra vyžaduje(asi) se to taktne, jak chce .. např. novej tom raider jsem v menu(pause) a běží to na 222, hodim se do hry a hned 333 - zjistil jsem to přes irmp3 plugin(nevim, jestli se fakt takhle jmenuje) ....

a dělalo mi to víc her - třeba simpsni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu