penthaler Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 mě fascinuje přístup MS. Pokud má jakýkoli systém výpadek, tak ho řeší a hned dá svým uživatelům nějak vědět, nebo se snaží to ve velice krátké době vyřešit (viz jednodenní výpadek celého googlu). Ale tenhle výpadek byl plánovaný, a myslím, že by bylo hezké, kdyby dal předem vědět co a jak, aby zbytečně nezasíral své support pracovníky a hráče takhle sprostě nepodělal. Navíc se s touhle chybou nesetkávají JEN hráči na xboxech, ale začínají i majitelé mobilů s Widlousama uvnitř... A je opravdu zvláštní, že se tak děje od chvíle, kdy MS propustilo tisíce zaměstnanců Nokie xD K tomu ještě ruskoukrajinské problémy s ropou atd... Tomu říkám super budoucnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 to by mě zajímalo kdy to půjde. rád bych si aspoň stáhnul to dishonored. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerdis Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 No mně to štve, ale zatim ne tak moc, pevně doufám v to, že to v druhé části měsíce už bude fungovat, ten Dishonored si chci stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 To neni pravda.V roce 2008 to dlouho neslo, pak 2011 to samy a pak obcasny vypadky porad, akorad ted tak rok to bylo ok. píšu že ho mám 4 roky takže v roce 2008 sem ho asi ještě neměl ne když je rok 2014 a v roce 2011 si na žádný problémy nevzpomínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 to by mě zajímalo kdy to půjde. rád bych si aspoň stáhnul to dishonored. :-) jj taky taky konečně jeden pořádná hra kterou dají zdarma a ješte jí nemám :D tak doufám že tu do té doby bude fungovat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogmaster Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 (upraveno) to by mě zajímalo kdy to půjde. rád bych si aspoň stáhnul to dishonored. :-) Proč tu řešíte hry ? Však se přes pc přihlásím na marketplace a tam si tu hru dám stáhnout. Web už dávno funguje normálně. :? Upraveno Srpen 9, 2014 uživatelem dogmaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Hele, web možná jo, ale dokud jsem byl GOLD, tak jediné, co mi to dovolilo bylo stáhnutí za prachy (nevidělo mě jako GOLD) a i pak to řeklo ERROR xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogmaster Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Hele, web možná jo, ale dokud jsem byl GOLD, tak jediné, co mi to dovolilo bylo stáhnutí za prachy (nevidělo mě jako GOLD) a i pak to řeklo ERROR xD Taky mi to dělalo, ale ve středu už mi to dovolilo si stáhnout motocross madness. :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Taky mi to dělalo, ale ve středu už mi to dovolilo si stáhnout motocross madness. :thumbup: to já ho přes xbox.com vidím za 239kč a néé zdarma :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogmaster Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 to já ho přes xbox.com vidím za 239kč a néé zdarma :/ Jo, ale když to odklikneš tak ti vyskočí ta tabulka ve který je nahoře napsáno zdarma pokud máš gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lister Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Mate recht, uz mi jede nakupovani na xbox live pres web alespon a jak koukam na xbox, tak to vypada ze i on jede konecne. Jak jste na tom vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerdis Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Potvrzuji, je to funkční, sice se mi nezobrazují nabídky v sekci Games na hry, atp, ale jakmile zabrousím trochu dále např. browse games, new releases vše funguje. Alespoň už mam lepší pocit, že si stáhnu Dishonored :D Nakupování jsem zkoušel před týden a nešlo mi, pak už jsem nezkoušel, tak je možné, že to pak šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborky Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Právě aktivován xbox live 12 měsíční koupený před 14 dny,konečně funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 včera už jsem stahoval ten Motocross Madness ( i odzkoušeno, celkem sranda motorky :D ) všechno ostatní fungovalo v poho, tak že to vypadá že problém vyřešen .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Tak na stránkách "stav služby xbox live" dnes ráno "pouze" nefunkční televize, hudba a video... a Teď v noci opět info, že je omezená služba "nákup položek a obsahu" pro xbox360 ... Sice už lze pár věcí, ale ještě to nemají doladěné... takže bych se moc nesmál. I když je fakt, že motorky jdou (tedy ráno šli) stáhnout. A divný je, že když jsem GOLD, vidím své hry, ale jakmile se odhlásím, obrázky opět zmizí... xD MS - ty to vedeš... už to konečně dodělej, ať můžem konkurovat PS3 a Sony. Takhle se nám budou jen vysmívat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Pokud máte tyto problémy dejte si migraci účtu přeba na Uk a tam vše funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mani981216 Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 KevinFifa11 ,ano musis povolit porty... bez toho bude porad error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.