Snykx Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 Zdravim když si koupim USB externi klavesnici a pripojim si ji do psp pujde mi bez problemu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrari@portable Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 kam ji chceš zapojit do PSP?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snykx Odesláno Prosinec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 do usb portu nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrari@portable Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 do usb portu nahoře A na to si přišel jak? moc o PSP nevíš co? hodně čti zde na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 no tak nevim ze neco takoveo existuje :) kazdopadne je IR klavesnice kterou podporuje treba AFKIM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 PSP podporuje jenom IR klavesnic pres USB..LoL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 2FerraroPortable(i pro Nil3E) nevim kdo o tom moc nevi, ale podivej se sem ;) http://psp.games4you.cz/showpost.php?p=167965&postcount=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 A na to si přišel jak? moc o PSP nevíš co? hodně čti zde na foru. jj dej si facku a styď se :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 No jo MATA ale asi NIkdy to v Evropě nevyšlo nebo nvm ale jinak super věc..to jsem nevěděl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrari@portable Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 jj dej si facku a styď se :!: o tomto se tu už píše dávno a zatím se to nikde neprodává proč jsem asi psal at více čte na foru, hod se do pohody chlapečku tady čtěte http://www.engadget.com/2006/02/27/logic-3-psp-keyboard-unplugged/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Vetsina fora objednava na ebay takze podle mne nei problem si to porpipade objednat ze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 hele jela by IRDA klavesnice : palm universal keyboard ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 hele jela by IRDA klavesnice : palm universal keyboard ? Me sla , ale ten soft nebyl delanej pro ni , takze to psalo uplny nesmylsy , ale od te doby to mozna upravili aji pro ni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrari@portable Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Vetsina fora objednava na ebay takze podle mne nei problem si to porpipade objednat ze ;) na ebay nakupuji dost často ale tato klávesnice tam není když se nedělá pouze wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 prosimvás a k čemu potřebujete na tak dokonalej pristroj jako je psp klávesnici???????????????????????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 možná, že by ... mnóó ja nevim, jestli mám pravdu, abych nevypadal za vola ... mno ... možná taky ke psaní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fucza Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Ola...mám problem s klavesnici, jen problikne misto toho aby zustala, tudiz net je pro me zatim snem. Ted mam PSP 3000, 5.50 GEN-A a stejne to nefunguje:/ Díky PS: omlouvam se za cestinu, ted pisi na notasu se slovenskou klavesnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.