KevinFifa11 Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2014 Zdravím všechny hráče, dnes večer jsem si koupil Gold, s tím že hodim kód a budu si v klidu hrát. Ale stala se chyba, na xku v reedem code mi to házelo chybu 8007000B a na stránkách xboxu to kód taky nebralo.. Tak jsem se mrknul na nastavení mého účtu a prásk! Říkám si co to je? Viz screenshot v příloze.. Na microsoftu mi řekli že s účtem nic nemám, že žádný problem nevidí a že je problém v mém routeru.. Prý že si mám otevřít nějaké Porty(?) aby mi to šlo aktivovat.. Mohl bych poprosit vaše názory na mou situaci? Citovat
Romix Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2014 V zadnym routeru chyba neni. Neco se posralo. Dela to vice lidem. Citovat
KevinFifa11 Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2014 No, kéž by.. Doufám že je to tak, protože jsem hrozně nasssštvanej.. Nejvíce me znepokojuje to co mi píše na webu, že mám omezený přístup - viz příloha.. Máte někdo stejný problém nebo se to zobrazuje jen mě? Citovat
Romix Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2014 Problem je jen v CR... Do ktereho mrkvace jsi psal? Citovat
KevinFifa11 Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2014 Psal jsem si s podporou microsoftu.. Ani už nevim jak jsem se dostal k tomu chatu, nějak pres stránky xbox.com.. Hrozně jsi mě potěsil, já byl tak naštvanej že mám zase jedinej problem, zrovna když si koupím gold na rok.. A na ty podpore celkem hruza, celou dobu mi tvrdila ze mam spatnou wifi, psal jsem ji ze je vse v poho, ze si s ni pisu z wifiny a ona mi neverila.. No, snad to zitra pujde(vlastne uz dnes).. preju dobrou noc Citovat
Romix Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2014 Me napsala, ze problem je jen u nas v CR. Ze tam vidi nejaky vykricniky. Ze prej se na tom urcite pracuje, tak uvidime. Prave jsem si taky koupil Gold a hned jak sem ho zaplatil, tak pic a uz to blblo Citovat
mmatesss360 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2014 Tohle resim se supportem uz od soboty. Resil jsem to nejdriv s nejakou Kimmy na chatu, ta to predala Ashley, ktera si stahla muj profil, vyzkousela na svym xboxu v US a delalo ji to taky. V nedeli psala mail, ze to predava kolegovi, kterej to ma na starosti a od ty doby nic, tak jsem ji pred chvili psal, ze jsem pekne nasranej a at s tim koukaj neco delat. Hlavne, ze v kazdy druhy vete nezapomenou dodat, jak jim zalezi na spokojenosti zakaznika! Jinak z Ashley vypadlo toto: "After accessing your account on my network I was able to reproduce the errors that you are receiving. At Xbox.com I received error 0x80153048 and then the Xbox console I received error 8007000B. Upon investigating the underlying cause I was able to rule out any network issues, and have determined that there is an issue with your billing information. I see that you have attempted to update this information, but it has not properly applied." Pritom billing info jsem nijak nemenil, jeste v cervnu mi GOLD fungoval normalne. Kdyz se neco zmeni, podam info... Citovat
Romix Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2014 Info z CZ podpory: Dneska jsem jim zavolal. Maji problem se serverem a uz se to resi. Melo by to byt nejdrive zitra a nejpozdeji pozitri hotove. Nechal jsem si vratit penize za ten gold, kterej jsem si vcera zaplatil... Citovat
mmatesss360 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2014 No ja uz potreti chatuju s nekym na supportu a prej se na tom pracuje... Citovat
mmatesss360 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2014 Tak problem prej oznacili jako Top Priority a nejpozdeji do 2 dnu by to melo fungovat vsem... Citovat
mmatesss360 Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2014 tak už ten problém oficiálně zaregistrovali a potvrdili, viz. http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-live-status Citovat
KevinFifa11 Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2014 tak už ten problém oficiálně zaregistrovali a potvrdili, viz. http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-live-status To sis všiml brzo, zaregistrovanej je už 4 dny. Citovat
Romix Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2014 Zaregistrovanej uz tam byl v dobe, kdy jeste nikdo z ceske podpory nevedel, co se deje :D Citovat
mmatesss360 Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2014 Já původně koukal na http://support.xbox.com/en-US/xbox-live-status kde se všechno tvářilo OK a na tý český stránce je oznámenej až od 30.7.2014 8:39:20, i když to lidi reklamujou už od 24.7.2014 :) Citovat
mmatesss360 Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2014 hmm tak ze stránky http://support.xbox.com/en-US/xbox-live-status problém zmizel, ale pořád to nefunguje...Destiny Beta, kvůli který jsem ten GOLD chtěl už je pryč, ať žije MS :blejt: Citovat
vite.cz.ek Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2014 Problém stále přetrvává. Jen se chci zeptat, má to něco společného s tím, že si nemohu zahrát s kamošem fifu 14 přes live? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.