Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny hráče,

dnes večer jsem si koupil Gold, s tím že hodim kód a budu si v klidu hrát. Ale stala se chyba, na xku v reedem code mi to házelo chybu 8007000B a na stránkách xboxu to kód taky nebralo.. Tak jsem se mrknul na nastavení mého účtu a prásk! Říkám si co to je? Viz screenshot v příloze..

Na microsoftu mi řekli že s účtem nic nemám, že žádný problem nevidí a že je problém v mém routeru.. Prý že si mám otevřít nějaké Porty(?) aby mi to šlo aktivovat..

Mohl bych poprosit vaše názory na mou situaci?

Odesláno

Psal jsem si s podporou microsoftu.. Ani už nevim jak jsem se dostal k tomu chatu, nějak pres stránky xbox.com..

Hrozně jsi mě potěsil, já byl tak naštvanej že mám zase jedinej problem, zrovna když si koupím gold na rok..

A na ty podpore celkem hruza, celou dobu mi tvrdila ze mam spatnou wifi, psal jsem ji ze je vse v poho, ze si s ni pisu z wifiny a ona mi neverila.. No, snad to zitra pujde(vlastne uz dnes).. preju dobrou noc

Odesláno

Tohle resim se supportem uz od soboty. Resil jsem to nejdriv s nejakou Kimmy na chatu, ta to predala Ashley, ktera si stahla muj profil, vyzkousela na svym xboxu v US a delalo ji to taky. V nedeli psala mail, ze to predava kolegovi, kterej to ma na starosti a od ty doby nic, tak jsem ji pred chvili psal, ze jsem pekne nasranej a at s tim koukaj neco delat. Hlavne, ze v kazdy druhy vete nezapomenou dodat, jak jim zalezi na spokojenosti zakaznika!

Jinak z Ashley vypadlo toto: "After accessing your account on my network I was able to reproduce the errors that you are receiving. At Xbox.com I received error 0x80153048 and then the Xbox console I received error 8007000B. Upon investigating the underlying cause I was able to rule out any network issues, and have determined that there is an issue with your billing information. I see that you have attempted to update this information, but it has not properly applied."

Pritom billing info jsem nijak nemenil, jeste v cervnu mi GOLD fungoval normalne.

Kdyz se neco zmeni, podam info...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu