randypajo Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 (upraveno) Ahoj lidičky, prosím vás stal se mi problém, a to ten že když chci PSP spustit jen problikne zelené světýlko a nic víc nejde. Mám ho flashnuté. Nemůže to být brick ? Co jsem koukal tak brick se projevuje tak že je černá obrazovka ale kontrolka několikrát problikne, u mě ale jen jednou problikne. Nějaké rady ? Děkuji za odpověď. Upraveno Srpen 8, 2014 uživatelem randypajo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 8, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 Ahoj, první, co bych zkusil, je vyndat baterii a zkusit, jestli se PSPčko zapne když ho máš napájené ze sítě. Každopádně to skutečně na brick nevypadá, ten se projevuje svícením zelené diody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
randypajo Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 Vyzkoušeno po druhé a stále pořád stejný problém...Před problémem jsem hrál hru, pak bum celé to spadlo a od té doby nejde zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
randypajo Odesláno Srpen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 (upraveno) Teď je tu zas jiný problém, po zapojení do nabíječky a následné nabití se PSP spustilo, ale po 5 minutách začal obraz strašně lítat až zčernal. Teď když ho chci zapnout rozsvítí se jen zelená kontrolka a PSP se nechce spustit. Už si opravdu nevím rady co sním... Jinak kontrolka nezhasne, pořád svítí, problém s obrazovkou to nebude, zvuky nejdou. Upraveno Srpen 10, 2014 uživatelem randypajo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Nenalil sis do něj kakao? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.