wiver Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2008 Mam problem, otevrela se mi mise v pousti, ale vzdy me ten zar spali.... Zabil jsem uz i T-Rexe na 3.levelu a porad se mi nedari vyvolat na ni dest... Muzete pomoct? Dik... Citovat
LukDM Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2008 mrkni do návodu,přesně to jsem dneska dělal jak.tovi :D musíš do prvního levelu,až přijdeš k totemu tak musíš párkrát zabubnovat tlačítka co na něm jsou a on pak vyhodí předmět díky kterýmu se ti odemkne druhej t-rex Citovat
ZodiacCZ Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2008 chci se jenom zaptat: ti bossové, co tam zůstavají a po každém zabití se objeví znovu akorát na vyšším lvl., tak do kolikátého až levelu se tam budou zobrazovat a co z nich třeba vypadne po úplném zabití? Citovat
.Den Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2008 chci se jenom zaptat: ti bossové, co tam zůstavají a po každém zabití se objeví znovu akorát na vyšším lvl., tak do kolikátého až levelu se tam budou zobrazovat a co z nich třeba vypadne po úplném zabití?Pres 10 maji, od ty doby jsem uz Patapon nehral. ^^ Takze kdyz to budes chtit projit na 100%, docela se s nimi natrapis. Co dostanes (pochybuju, ze vubec neco zajimaveho) za posledni level nevim, zkus EN weby. Citovat
LukDM Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2008 já měl prvního t-rexe max na 13. levelu takže by mě taky zajimalo kolik je max Citovat
ZodiacCZ Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2008 ted jsem se díval na youtube na týpka jak drtil toho robot bosse na lvl.40, takže jsem ještě asi daleko jako vy od toho :D:D Citovat
popikos Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2008 Lidi, ta hra mi prijde tezka, asi nemam hudebni sluch ci co :) Ale prvniho bosse (t-rex) proste nedam... Nemate naky rady, taktiku, nebo sem proste levej? Citovat
DarthZelda Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2008 U mě zabíralo bubnovat furt dokola Chaka chaka pata pon (: Citovat
Gladiator Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2008 Cau mam zasek hned na zacatku rikam pata pata pata pon ale ten vlajkonos se vubec nehejbe jen stoji. Davam to presne do rytmu a jenom kdyz nezpivaj... Citovat
Barborak.Filip Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2008 furt newim jestli mam tuhle japonskou uchylarnu stahovat:) Citovat
margot1 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2008 Pokud máš aspoň trochu hudební sluch tak určitě ;) Citovat
b.johnny Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2008 pls mohli by jste mi poradit jak seženu zázrak větru nemůžu udělat to kolo kde ho mají moji nepřátelé a lučišníci jsou na prd a nemůžu to dát Edit: už jsem to našel stačí zabít žlutýho ptáka v poslední v poslední oblasti pro lov Citovat
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 Potřeboval bych vědět kde si můžu taky vzít ty "vojáky" s tou sekerou ? :( Citovat
NexusWright Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 Vyrobit... Jsou to tateponi... Citovat
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 a jak ? vyrobit ? sem v 2 misi , když nepočítám uplně to na začátku nějak s tím stomem co musíš na neho troubit bo jak ? Citovat
cerezu Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 mam takovy zasek v misi jmenem Gong Vows To Fight.Je to mise kde hned od zacatku bojujete s borcem, ktery ma kosu a dela tornada,vzdycky jsem skoro u konce, ale mam uz malo vojacku a proste me dodelaj,pls poradte nekdo, diky. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.