bambitka Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2007 Chm, divne... Takhle, uplne napoprve to nejspis chce, abys mackal neprerusovane, tzn. proste porad dokola, jen to musi byt do rytmu. Po chvili potom uz jen pata pata pata pon, potom pockas 4 doby, kdy oni budou zpivat tu melodii a provadet akci (pohyb) a na patou dobu zase zacnes pata pata pata pon... Musis potom zdrhat dinosaurovi. díky,problém byl v tom,že sem to mačkal pořád dokola a nenechal je to říct :D Citovat
gugoslav Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 Musis hrat porad, on se bude zvedat vicekrat, tak dokud se nezvedne uplne. Pak z nej neco vypadne, uz netusim co.A jak rikam, pokud to opravdu otevre druheho dinosaura a z nej vypadne Rain Miracle, tak prosim dejte vedet. je to tak prisel sem na to sam :D nevim co vypadne ale potom muzes jit k cervenymu drakovi - toho zabijes a vypadne rain miracle -> potom uz jdou konecne pridavat predmety v headq. predtim to neslo, uz taky vim jak zahrat don don huraaaa :D ale stejne sem este neudelal tu ohnivou uroven je to dost tezky :D Citovat
.Den Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 Diky za informaci, doplnim do tipu. ;) Dal je to jeste lepsi. ^^ Citovat
Kolda Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 tuto hru mam ale sekl jsem se hned v 1 misi vždy dojedu bez chyby do konce a pořad mision failet nevíte co stím ? Citovat
.Den Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 Zabil jsi aspon jedno zvire? Pokud ne, mas mission failed... Mise s ikonkou masa je jen lovecka, mas za ukol zabijet zvirata (dostavas maso a obcas nejake jine predmety, pozdeji i vzacnejsi). Citovat
gugoslav Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 tuto hru mam ale sekl jsem se hned v 1 misi vždy dojedu bez chyby do konce a pořad mision failet nevíte co stím ? myslim ze musis ulovit aspon jednoho mamuta EDIT: kua Den me predbehl :) Citovat
Ski Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 Ahoj,tak ja stale neumim udelat to aby mi to preskocilo :( v lovecke misy..prikladam SVUJ save... kdo mi to JAKO prvni UDELA a upne ho sem znova (ten muj save...) DOSTANE 10 000pts! DEKUJI :) I KDYZ JSEM TO JESTE NETESTOVAL TAK MOOOOC DEKUJI UZ JSEM TI POSLAL PTS ;)...Moje zachrana...me to proste neslo a bez toho bych se nehnul :(... Citovat
.Den Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 Tady to mas. ^^ EDIT: Nemas zac. =) Jen jsem vzal tu vec a ulozil to, takze snad je to v poradku. Citovat
.Den Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 Tak uz jsem u predposledniho bosse. =) Velky Pataquest konci. :cry: Hraje to tady jeste nekdo, nebo uz vsichni odpadli? ^^ Citovat
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 jasne ja to hraju .. prave musis udelat toho cerva .. myslim 3 Bos .. Citovat
Ski Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 Tak uz jsem u predposledniho bosse. =)Velky Pataquest konci. :cry: Hraje to tady jeste nekdo, nebo uz vsichni odpadli? ^^ odpadnout?! Ani naaahodou :)...Akorat nemam moc casu to dohrat! :)...:psp: Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2007 aah tak mi to dneska ski poslal a upe jsem tomu propad,je pul druhy v noci a porad hraju... takovejch her by meli delat vic,nvm co budu delat,az to dohraju.. joa chtel bych podekovat .Denovi,za cenne rady,ktere zde napsal! Citovat
juseph Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2007 Prosim te Dene, našel sem nejakou vec, vypada to jake ten rain miracle bo co akorat že je to zelene. Neviš k čemu to jest dobré? Citovat
.Den Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2007 Ohledne zeleneho Miraclu (Tailwind Miracle, v EN verzi pak mozna jinak, je to muj preklad ^^ ) se podivej do topicu s Patapon tipy. Vyvola vitr, ktery bude foukat vzdy vojsku do zad, takze tvoje sipy letaji dal, sipy nepratel naopak. Nemam ted moc pristup k PC, takze tu chvilku nebudu. =) Citovat
Saitek192 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2007 waw vypadá to drsně :D:D:D Citovat
LukDM Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2007 dneska sem vrátil z prázdnin a hrál celou dobu skoro jen patapona,prostě skvělá hra :D poslední dobou mi ale přijdou trochu těžší ty mise tak se vracim k bossům,prvního t-rexe mám asi na 12. levelu,sem zvědavej na kterým to končí,jinak mám dotaz:na co slouží pon pon chaka chaka? nějak sem to zas nepochopil a koukám ted že ani v tvým seznamu neni Citovat
.Den Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2007 Pon pon chaka chaka v tutorialu mam. =) Je to Charge (aspon je to tak napsany :cheesygrin: ), tzn. budou mit silnejsi utoky a treba ti s mecem/sekyrou vyrazi sprintem vpred a rychle seknou. Citovat
LukDM Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2007 no já to tam nevidim ale nevadí :D budu to muset ještě ozkoušet,vždycky když sem to zkoušel tak akorát pár lidí něco hodilo a to bylo vše (mám koně takže s bojovníkama sem nezkoušel tak proto sem nevěděl :D) Citovat
.Den Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2007 Tak se podivej poradne. ^^ Uplne na zacatku. No, pri samotnem Charge nedelaji nic, to se pripravi na dalsi utok. Pokud po nem nasleduje pon pon pata pon, tak se prave projevi ten predchozi Charge. Citovat
LukDM Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2007 no tak koukám že je to vlastně taková náhrada když člověk zrovna nemá fever a rychle ho potřebuje,ale udržovat si fever je lepší :D Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2007 potrebuji hlp, mam misi na pousti - s tim cernym hadem, jak jezdi pod zem a sleha plameny, ackoliv delam don dodon dodon a spustim dest a cele kolo mam fever, vsechny oddily mam plne, v tom mam jeste zelene/cervene i fialoveho patapona a stejne toho hada nemuzu porazit.. nevi nekdo jak na to? Nezna na to nekdo nejaky trik? Kdyz ho zabijim, vypadavaji z neho ruzne veci, nejvice se mi ho podarilo poskodit, ze z nej vypadlo nejake bile lejstro a jeste nez jsem ho sebral, tak me zabil... .. jeste je skoda, ze tam nikde nejsou zivoty nebo neco (myslim nepratel..) pokud nikdo nevite jak na to, mohl bych sem hodit save, s tim ze by se o to nekdo pokusil a rekl mi co a jak ? Citovat
.Den Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2007 No, pokud si pamatuju dobre, tak ho musis proste nejak zabit bez Miraclu, ci nejake pomoci... Save sem hodit muzes, muzu to zkusit projit. =) Ale nevim jestli jeste dneska/zitra... Citovat
gugoslav Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2007 potrebuji hlp, mam misi na pousti - s tim cernym hadem, jak jezdi pod zem a sleha plameny, ackoliv delam don dodon dodon a spustim dest a cele kolo mam fever, vsechny oddily mam plne, v tom mam jeste zelene/cervene i fialoveho patapona a stejne toho hada nemuzu porazit.. nevi nekdo jak na to? Nezna na to nekdo nejaky trik? Kdyz ho zabijim, vypadavaji z neho ruzne veci, nejvice se mi ho podarilo poskodit, ze z nej vypadlo nejake bile lejstro a jeste nez jsem ho sebral, tak me zabil... .. jeste je skoda, ze tam nikde nejsou zivoty nebo neco (myslim nepratel..) pokud nikdo nevite jak na to, mohl bych sem hodit save, s tim ze by se o to nekdo pokusil a rekl mi co a jak ? je tam sice ohniva zeme ale dest vyvolavat nemusis (odzkouseno) btw: kua ja se zasek v misi s tim katapultem a nemuzu ji udelat, nejaky napady?? :D Citovat
LukDM Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2007 je tam sice ohniva zeme ale dest vyvolavat nemusis (odzkouseno) btw: kua ja se zasek v misi s tim katapultem a nemuzu ji udelat, nejaky napady?? :D s tim kdy ho máš získat nebo kdy už ho máš? Citovat
gugoslav Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2007 s tim kdy ho máš získat nebo kdy už ho máš? kdy ho mam Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.