Rosead Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Zdravím Konzolisty :)! Mám asi pro Vás triviální otázku, ale pro mne je to novinkou.. Pokud mám na Xku uděláný RGH mohu hrát na již zmiňováném Xboxu hry online? Hlavně bych rád vyzkoušel GTA V Online. a to právě me vrací na mojí první větu, jde to? Či ne? Nebo je k tomu něco potřeba? :) Děkuji za info a přeji pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 Nejde. Na RGH jde online pouze tak, že si necháš dodělat Dual Nand Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Bubniak Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 (upraveno) Ale kdyz si udelas DualNand tak ci tak musim mit origo gta ne? Pokud chapu dobre :) Upraveno Únor 12, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.