Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Špatné vypalování her na 360tku


Smaky

Otázka

Zdar, mám takovej problém.

Sosnul jsem si Watch Dogs s CZ. Tak jsem to stáhl, vypálil v img burnu (.dvd) a konzole DVDčko přečte, všechno v pohodě, až do instalace. Asi tak ve 45-50% se to sekne a vyskočí hláška, že je disk špinavej nebo poškrábanej a ani při opakování instalace mě to nepustí.

Další hra - Sniper Elite 3.. Taktéž vypáleno v pohodě, konzole disk přečte také v pohodě, dokonce i lze hrát z DVDčka (zkoušel jsem to jen chvilku, nakonec mě to nebaví), ale jak chci dát instalaci, tak na 53% to opět napíše, že je disk nečitelnej...

Vypaluju klasicky podle tutoriálu, program imgburn, rychlost zápisu 2x, Verbatimky, DVD+R DL... Sice to pálim na notesu, ale nemyslim si, že by to měl bejt problém, když konzole ty DVD hravě přečte... ale prostě na něm něco chybí.

Myslím si osobně, že problém je v tom, že ty hry jsou údajně větší, než je kapacita toho DL DVD? Tahle hláška mi vyskočí teda při spuštění vypálení.

Je to možný, že je to kvůli tomu, nebo je problém někde jinde? Měl někdo podobnej problém??

Dík.

//update :

Když spustím test na konci vypalování v img burnu (něco ve smyslu testu, který zkontroluje data), tak mi tam vyskočí hláška, že na disku chybí nějaký části.. (zhruba v polovině)

//update2:

Nevim jestli je to teda podstatný, ale na konzoli je samozřejmě flash LT 3.0

Upraveno uživatelem Smaky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Použita špatná vypalovačka. Jediná možnost jak vypalovat správně XGD3 hry (ty delší ISO) je Liteon Ihas s upraveným Firmware nebo vypalovačka co podporuje Burner Max. Všechno ostatní je experiment tak se nediv, že ti to nefunguje.

Je toho tady plný fórum, stačí číst.

http://console-forum.net/tema/161604-jak-vypalovat-xgd3-hry-aktualizovano?highlight=burner+max

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Samozřejmě že jsem četl něco o vypalovačkách, špatnym vypalování na slim mechanikách a tak dále... Jen mi přišla jako blbost, že se to vypálí ''v pohodě'', číst to jde, hrát taky, ale něco tam chybí - že by to mohlo bejt tou mechanikou...Pokud je to vážně tímhle, tak jsem pěkně nas*ranej, ale i tak dík :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je spíš klika, když to jde hrát. Normální vypalovačka nedokáže vypálit tu celou délku toho ISO, to jde právě jen s upraveným FW takže tam vetší nebo menší kus dat prostě chybí. Proto to ani nejde instalovat, nesedí pak kontrolní součty média a nainstalovaných dat.To jestli to hrát jde nebo nejde je většinou ovlivněno tím, jak moc je placka zaplněná datama.Když to je až na doraz, tak sou problémy i při hraní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jedině pro Liteon Ihas 124-B (důležitá je ta revize B) existuje upravený FW který se do ní dá zapsat a který vypálí XGD3 celé. Je to jednoduchý ho do mechaniky dostat, ale horší je jí sehnat protože aktuálně jsou další revize D, E atd . Občas tady na fóru ale někdo nabízí http://console-forum.net/tema/169955-p-lite-on-ihas-124-b-alos-s-fw-burner-max

Tady je návod na úpravu

http://console-forum.net/tema/131848-jak-aktualizovat-dvd-liteon-ihas-24-na-ixtreme-burner-max-fw-quot-oficialni-pruvodce-quot

Jinak je hodně jiných mechanik, který toto rozšíření na větší kapacitu umožňují nahodit softwarově před vypalováním.Musí podporovat Burner Max Payload tool což je vlastně funkčně to samý jako upravený FW, ale není to nafurt a jen se to nahodí před vypalováním. Tohle umí třeba zase Liteon iHas124 revize C, D, E

Celý seznam mechanik na které Payload tool funguje je třeba tady

http://team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=97292

Tyhle mechaniky kompatibilní s Payload tool tady někdo prodává pořád protože nová -B už se nedají sehnat ale jak si správně pochopil je to úplně ta samá mechanika jako koupíš v normálním obchodě akorát dražší.

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu