sweshfresh Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Už jste někdo rozchodil Diablo.III.Reaper.of.Souls.Ultimate.Evil.Edition.XBOX360-COMPLEX ?? A pokud jo tak jak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 Asi tak jako každou jinou hru.Převedeno přes ISO2GOD a nahráno na konzoli.Je to jednodisková hra žádný speciální postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweshfresh Odesláno Srpen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Jo po updata dashboardu jsem to také rozběh, ale teď dumám jakým způsobem si spustím ten nový ACT - dobré je že si můžu vzít svoji postavu, ale jak se dostanu do nového actu na to jsem nepřišel mám možnost pouze do 5 standardního levelu. Co dělám špatně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.