peto.vac Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Akoze sa neda...???Ved tu je: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playstation.remoteplay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Některým se totiž stávalo, že je nemohli přímo najít pomocí vyhledávače Google play, tak proto jsem to psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 No v mobile to ani mne nenaslo,na nete naslo hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Tak sem to rozchodil na stařičkém Asus Transfromer. Doma mi to jede krásně a na pomalym internetu. Když chce mladá koukat na TV pecka :) Už jen rozchodit připojení DS4 k tabletu,abych mohl hrát i mimo domov a bude to pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Také potvrzuji funkčnost na Sony Xperia Z Ultra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Tak sem to rozchodil na stařičkém Asus Transfromer. Doma mi to jede krásně a na pomalym internetu. Když chce mladá koukat na TV pecka :) Už jen rozchodit připojení DS4 k tabletu,abych mohl hrát i mimo domov a bude to pecka :) Kde jsi to stáhl na asus? Pres web mi to píše ze není moje kompatibilní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Kde jsi to stáhl na asus? Pres web mi to píše ze není moje kompatibilní Me to pise i sony z1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Tak to nechapu:-D me to píše u htc,LG,xiaomi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Koukněte na 1. Stránku , je tam odkaz na xda, kde je ke stažení zip na flashnutí( mě osobně hazí cwm chybu tak sem to manuálně zkopčil) .Potom by to mělo bejt kompabitilní pro vaše zařízení. A nebo někde na netu 100% najdete tu appku mimo google play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PadloCZ Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Náhodou nějaký jabličkář nenašel někde něco o tom,že to jde popřípadě spíš půjde i na Ipad/Iphone,popřípadě jakékoliv info na tohle téma... Kdyžtak díky za každou zprávu,osobně jsem o tomhle zatím nic moc nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Poradite mi jak to rozchodit na xiaomi redmi 1s . dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Nejnovější postup pro ostatní android telefony je zde: http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/ps4-remote-play-t2929147 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Chlapy já jsem asi ♥♥♥♥♥ me to nejde. Nechce mi někdo pomoct ? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Ja to rozchodil sice mi to trvalo ale super apka:) ted v praci muzu parit svoje hry z PsS na mobilu :D tel. NOTE3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Wow tak to je pecka!!!!Aplikace PS4 remote play je už normálně na google play shopu a řeknu vám že je to neuvěřitelné.Díky ní je možné na vašem mobilním zařízení hrát na jakékoliv PS4,nepotřebujete ani DS4 nebo DS3,ovladač je šikovně pruhlednej na obrazovce a tudíž neni problém si třeba kdekoliv kde je Wifi zahrát svou hru která se vám zrovna točí v mechanice!!!!V případě DS4 je párování přes mobil zcela jednoduché u DS3 je potřeba ke spárování kabel.Nevýhody aplikace jsou že PS4 nedokáže zapnout pokud jí máte zcela vyplou,zapne jí pokud jí máte ve stand-by modu.... a nejspíš také aplikace funguje jen na mobilní telefoný s Androidem???Nebo se pletu???Jinak u mě funkčnost 100% Sony xperia Z2.... :) PS: myslím si že doposud nebylo něco takového možné a zajímalo by mě jestli je něco podobného na xsiht zero =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkerr Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 (upraveno) Chtěl bych se zeptat jak připojit DS4 k Sony Xperia Z1? Předem děkuji! Nemám PS4... Upraveno Listopad 18, 2014 uživatelem lukkerr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Chtěl bych se zeptat jak připojit DS4 k Sony Xperia Z1? Předem děkuji! Nemám PS4... Podržíš SHARE a PS a na mobilu si zapni Bluetooth ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Rozjel to nekdo na telefonu s nizsi verzi androidu, nez je 4.4.x? Mam staroucky Galaxy S3 s androidem 4.3, tak nevim jestli to mam vubec zkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 (upraveno) Bohužel je k tomu potřeba android 4.4 a vyšší, takže Ti to nepůjde. Edit: vývojáři již bylo umožněno zprovoznění od androidu 2.2. Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Nedalo mi to, tak jsem si do telefonu hodil paranoid rom s androidem 4.4.4 a šlape to s ním perfektně i na Samsungu Galaxy S3. Skvělá věc, jen škoda, že funguje pouze přes wifi. Podle mě by to na tu standardní kvalitu streamu utáhlo i připojení od operátora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 Ahoj mám 4.3 andoid a v pohode jsem to zpustil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panklacek Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Ahoj hlásím BlackBerry Z10 s PS4 remote play nekamaradí, ani se mě ho do telefonu nepodařilo dostat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Mam takovy blby dotaz ale nikde jsem to nedohledal. Funguje to se Z3 nebo Z3 Compact i na dalku kdyz nejsem na stejne wifi? To znamena PS4 budu mit doma a v praci se pripojim pres wifi a budu moct hrat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Jojo, když to jednou spáruješ, tak potom můžeš odkudkoliv, pokud máš dostatečně rychlejn net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 AHOJ, neporadíte mi někdo? U připojování Remote play k PS4 mi to furt hlásí chybu, že se zařízení nemůže spojit a prý mám zřejmě pomalý net. Do PS app jsem se připojil normálně, ale do Remote play mi to nejde :-(. Jinak mám Z3 compact. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.