Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 15

Daiv_69

Recommended Posts

• Odpovědi 261
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak máš asi pravdu budu spíše koukat na rychlost bruslení na kartách hráču :) . A s tím ovladačem máš také pravdu ja ho chtěl už rozmlaaatíít už sem vyhrával a on v poslední sekundě dal gol ale tak sprostě hnusny že to snad ani nejde uznat !! Připadá mi že zápasy jsou předem daná kdo vyhraje :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Tato hra ma bohuzel jeden velky neduh a tim je nerealny emocni system tymu. Mam vyzkouseno, staci 3x vypichnout puk po sobe, dat 3 slusny hity a najednou jste na koni a presne tohle je klic k uspechu. Najednou jsou vasi hraci mnohem rychlejsi, neni problem drzet puk, ustavat osobni souboje, rozdavat knockouty, apod. Protihrac muze mit i statisticky lepsi hrace a presto mu nebrusli a nehraji nic. Vse dochazi do absurdna o to vic, kdy sbirate dalsi uspechy v podobe vypichnutych puku a vyhranych osobnich souboju. Tato miska vah se velmi spatne vraci zpet jakmile zapas spatne zahajite. Chapu, ze pro spoustu lidi je tohle frustrujici, pro me tez. Nekolikrat jsem mrdl ovladac po pokoji, nastesti jsem se vzdy trefil do neceho mekkyho :) Hodne by me to mrzelo, kdybych si ho poskodil kvuli tomuto neduhu ve hre. Nechapu, ze s tim nikdo nic neudela, tahne se to uz minimalne od 13-tky. Neni tak vyjimkou, ze pri hre se stejnym protihracem jednou vyhraju 6:0 a podruhe prohraju 7:2. Skoda, skoda a jeste jednou skoda, jinak je NHL vyborna zabava. Kdo vi na jakem principu hra funguje, vic nez hokej hraje na tyto prvky, ktere stavi tym do vyhody.

Odkaz ke komentáři

Plně s tebou souhlasím Daiv_69 ! A take se mi stalo že ja měl akce před jeho brankou jako šílenej střílím a nic nic on pak po těch akcích problusli jen k modre čaře a střelí a da si prosím gol :) a to už jsem váhal zda mám ovladač rozdrtit nebo jen zahodit

Odkaz ke komentáři

tohle NHL 15 je zatím největší fail co EA sports vypustilo. Rammer je nekompetentní Ind, měl by dělat hru o kriketu a ne hokej. Jak je tu napsáno hra je výrazně ovlivněna SIMULACI EMOCI vašeho týmu, formy... Jako proč to někdo cpe do hry to nechápu? Proč by to měla HRA SIMULOVAT, když je jinak NAPROSTO NEREALNA ?????

U NHL je opravdu hodně hráčů totálně na nervy, to se totiž ani jinak nedá. Chcete hrát, máte na to skill , ale hra vám to už nedovolí. Ta bezmoc kterou to v hráči toužícím po vítězství vyvolá je šílená. Pak se háže věcma, píšou PM kdo je jaký retard,že nic neumí, že ICETILT atd.

Jsem celkem HC hráč, ale co je moc je moc. HUT to jim jde dobře, a budou to valit dál, dokud to MY budem kupovat (konzumovat). Chybějící módy atd. nemá už cenu ani zmiňovat.

Hru jsem odnesl do JRC, dali mi 780Kč a pak mě ještě natáhli na BLOODBORNE (což je super hra).

EASHL je to co dělá HOKEJ HOKEJEM, hrát do zblbnutí HUT 1v1, 21. století ? Ne, díky.

Odkaz ke komentáři

Vidim, ze ty nervy jsou u vsech stejny :D Vrchol byl, kdyz jsem byl do poloviny zapasu lepsi, pak mi z.mrd dal 2 neskutecne stupidni goly a zavrsil to tim, ze do konce zapasu (tretina a pul) jezdil kolem sve branky a neslo mu vzit puk abych nahodou nedostal sanci vyrovnat. Je to udelany tak, ze kdyz se v objizdeni branky to h.ovado soutredi, tak ten puk mu fakt nevemete, protoze nikdo ze spoluhracu po nem sam od sebe za branu nepojede, aby pomohl. Od te doby, kdyz hraje nekdo jako p.rase (provokuje po zapiskani strelbou na brankare, hitama ze zadu, apod.) tak mu fouknu gol abych vedl, zajedu za svou branku a cekam do konce zapasu :D To si to pak fakt uziju, je to pro ne trest, musi pockat do konce zapasu, protoze jinak dostanou negativni feedback za ukonceni zapasu, parchanti. Ano, dela to z te hry zhovadilost :D ale moje ego to nekdy fakt potrebuje.

Odkaz ke komentáři

jak se dá hrát ultimate team znova? jde nějak úpně vymazat dosavadní tým a začít znova i od 10 ligy?

Ano jde ale ztratíš vše co si vybudoval nebo případně koupil vše se úplně smaže POZOR ! najeď na spravovaní tvého teamu a tam dej zrušit vymazat dosavadní team a je to !

Odkaz ke komentáři

Ok super, chci to rozjet znova. Vlozil jsem do toho jen 100Kc jinak jsem všechno vybojoval sam :-D ale na začátku jsem neumel ani klíčky no proste nic, tak to zkusim znova a uvidíme jak to pujde. Dekuju za pomoc

Jasně to chapu :) když tak si mě přidej do přátel můžeme pokecat na PS-ku nebo zahrát zápas a trénovat :)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu