kadell Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 u me k horsimu :). mam varlamova a kdyz ho vylepsim, tak mi pripada, ze chyta hrozne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 tak máš asi pravdu budu spíše koukat na rychlost bruslení na kartách hráču :) . A s tím ovladačem máš také pravdu ja ho chtěl už rozmlaaatíít už sem vyhrával a on v poslední sekundě dal gol ale tak sprostě hnusny že to snad ani nejde uznat !! Připadá mi že zápasy jsou předem daná kdo vyhraje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 kupovali neikto NHL15 teraz co je na store v zlave ?? by ma zaujimalo ci ta verzia ma ceske titulky ? diky Zdar dneska jsem ji koupil a je i v češtině. Měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 koupil jsem už během měsíce 5 zlatých balíčku a žádné dobré hráče jsem v nich neměl , jako team týdne atd. To už je větší šance asi vyhrat ve sportce :) než objevit v těch balíčkách dobré hráče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 ja jich koupil snad 50 a nejlepsi byl Keith, kteryho jsem prodal za 140tis, nakoupil balicly a bylo v nich ♥♥♥♥♥ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Březen 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2015 Tato hra ma bohuzel jeden velky neduh a tim je nerealny emocni system tymu. Mam vyzkouseno, staci 3x vypichnout puk po sobe, dat 3 slusny hity a najednou jste na koni a presne tohle je klic k uspechu. Najednou jsou vasi hraci mnohem rychlejsi, neni problem drzet puk, ustavat osobni souboje, rozdavat knockouty, apod. Protihrac muze mit i statisticky lepsi hrace a presto mu nebrusli a nehraji nic. Vse dochazi do absurdna o to vic, kdy sbirate dalsi uspechy v podobe vypichnutych puku a vyhranych osobnich souboju. Tato miska vah se velmi spatne vraci zpet jakmile zapas spatne zahajite. Chapu, ze pro spoustu lidi je tohle frustrujici, pro me tez. Nekolikrat jsem mrdl ovladac po pokoji, nastesti jsem se vzdy trefil do neceho mekkyho :) Hodne by me to mrzelo, kdybych si ho poskodil kvuli tomuto neduhu ve hre. Nechapu, ze s tim nikdo nic neudela, tahne se to uz minimalne od 13-tky. Neni tak vyjimkou, ze pri hre se stejnym protihracem jednou vyhraju 6:0 a podruhe prohraju 7:2. Skoda, skoda a jeste jednou skoda, jinak je NHL vyborna zabava. Kdo vi na jakem principu hra funguje, vic nez hokej hraje na tyto prvky, ktere stavi tym do vyhody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2015 ty vole, pripada mi, ze vsichni, co hrajou nhl jsou tak trochu na palici. ja jsem u toho taky nervni jako krava :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2015 Dva rozdrbane ovladace + 2 stoly. Bilancia 2014 - 2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Plně s tebou souhlasím Daiv_69 ! A take se mi stalo že ja měl akce před jeho brankou jako šílenej střílím a nic nic on pak po těch akcích problusli jen k modre čaře a střelí a da si prosím gol :) a to už jsem váhal zda mám ovladač rozdrtit nebo jen zahodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Ja to mam nastesti ted naopak. On 15, ja 5 strel, skore 0:3 a vypnul to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Nemá tu někdo na půjčení - na otočku za poplatek Stamkose, Ovechkina, Cháru, Raska ...na doskládání sbírek? Díky J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 tohle NHL 15 je zatím největší fail co EA sports vypustilo. Rammer je nekompetentní Ind, měl by dělat hru o kriketu a ne hokej. Jak je tu napsáno hra je výrazně ovlivněna SIMULACI EMOCI vašeho týmu, formy... Jako proč to někdo cpe do hry to nechápu? Proč by to měla HRA SIMULOVAT, když je jinak NAPROSTO NEREALNA ????? U NHL je opravdu hodně hráčů totálně na nervy, to se totiž ani jinak nedá. Chcete hrát, máte na to skill , ale hra vám to už nedovolí. Ta bezmoc kterou to v hráči toužícím po vítězství vyvolá je šílená. Pak se háže věcma, píšou PM kdo je jaký retard,že nic neumí, že ICETILT atd. Jsem celkem HC hráč, ale co je moc je moc. HUT to jim jde dobře, a budou to valit dál, dokud to MY budem kupovat (konzumovat). Chybějící módy atd. nemá už cenu ani zmiňovat. Hru jsem odnesl do JRC, dali mi 780Kč a pak mě ještě natáhli na BLOODBORNE (což je super hra). EASHL je to co dělá HOKEJ HOKEJEM, hrát do zblbnutí HUT 1v1, 21. století ? Ne, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Březen 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Vidim, ze ty nervy jsou u vsech stejny :D Vrchol byl, kdyz jsem byl do poloviny zapasu lepsi, pak mi z.mrd dal 2 neskutecne stupidni goly a zavrsil to tim, ze do konce zapasu (tretina a pul) jezdil kolem sve branky a neslo mu vzit puk abych nahodou nedostal sanci vyrovnat. Je to udelany tak, ze kdyz se v objizdeni branky to h.ovado soutredi, tak ten puk mu fakt nevemete, protoze nikdo ze spoluhracu po nem sam od sebe za branu nepojede, aby pomohl. Od te doby, kdyz hraje nekdo jako p.rase (provokuje po zapiskani strelbou na brankare, hitama ze zadu, apod.) tak mu fouknu gol abych vedl, zajedu za svou branku a cekam do konce zapasu :D To si to pak fakt uziju, je to pro ne trest, musi pockat do konce zapasu, protoze jinak dostanou negativni feedback za ukonceni zapasu, parchanti. Ano, dela to z te hry zhovadilost :D ale moje ego to nekdy fakt potrebuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 No,to je na facku....pri takychto blbeckoch - hned vypinam a kaslem na feedback. Nehnevaj sa, cakat 15 - 20 minut jak niekdo jazdi okolo brany...no,vypocul by si par hrejivych slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 tak přesně to se mi stalo také s jedním ten jezdil za brankou jak hovado , jde mu vzit puk a to tak že na něho najedete a sundáte bodyčkem ! Ale tohle by měli vyřešit EA sport sere mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 jak se dá hrát ultimate team znova? jde nějak úpně vymazat dosavadní tým a začít znova i od 10 ligy? Ano jde ale ztratíš vše co si vybudoval nebo případně koupil vše se úplně smaže POZOR ! najeď na spravovaní tvého teamu a tam dej zrušit vymazat dosavadní team a je to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Ok super, chci to rozjet znova. Vlozil jsem do toho jen 100Kc jinak jsem všechno vybojoval sam :-D ale na začátku jsem neumel ani klíčky no proste nic, tak to zkusim znova a uvidíme jak to pujde. Dekuju za pomoc Jasně to chapu :) když tak si mě přidej do přátel můžeme pokecat na PS-ku nebo zahrát zápas a trénovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 čaute neví někdo jestli jde upravovat brankáře hledal jsem to ale nic jako upravit hráče jsem nenašel a ještě jestli někdo neví jak ve hře odvolat brankáře :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Při hře brankáře odvoláš současným zmáčknutím L1 a dotykový plochy tušim. Kdyby to nefungovalo tak ti řeknu až budu doma, mám to ovládání zažitý :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 tokyno jj je to tak dík nevíš ještě jak udělám střelu s první myslím takovou tu jak mám napřáhnuto a čekam jen na přihrávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 tokyno jj je to tak dík nevíš ještě jak udělám střelu s první myslím takovou tu jak mám napřáhnuto a čekam jen na přihrávku drž L2 + pravá páčka dolů (napřáhnutí)... ale to je celkem na nic ve hře, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Luckass ok dík večer zkusím (proč je to na nic?) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Luckass ok dík večer zkusím (proč je to na nic?) :) Vyzkoušíš a uvidíš sám. Klasika je nahrát si a hned mačkat (páčkovat) střelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 jj to máš pravdu je to složité a nikdy mi to na x360 nešlo myslel jsem že je to na ps4 lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2015 Střela z první je dobrá od obránce po vyhraný buly, hlavně v online hraní. Málo kdo to čeká a nestihne se ti do tý střely postavit a zblokovat ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.