Kinimod84 Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 čus chtěl jsem si dát v nhl playoff ale nejde mi si vybrat tým za který chcu hrát neví někdo co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Nahazej si tymy, ktery v play off chces a pak budes muset simulovat to, co nechces hrat. Kdyz bude narade tvuj tym, tak to odehrajes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Zdravim,nevite nekdo kdy vyjde nhl16? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 18.9.2015 .. Fifa 25.9. .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Dekuji pane:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2015 Nevíte jestli (kdyžtak jak) se dá nastavit aby, když jdu do brejku nešli všichni ti tupohlaváči střídat a jel mě někdo podpořit.Dnes to bylo o ovladač :-) Jinak všichni co se v on-line hraní odpojujete,protože neumíte prohrávat, jděte se vycpat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2015 jo jde, vypni si automatické střídání, have fun, NHL 15 je běs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logzor Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Budou ve hře NHL 15 aktualizované soupisky na ročník 15/16 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Ne, nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Ahoj. Je možný, že když hraju online, tak se mi automaticky upraví moje nastavení hry z offline režimu ? Jinak kdo nezná, tak tady je dobrý nastavení na offline hru. http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-nhl-sliders/761059-altitos-nhl-15-sliders.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Ahoj. Je možný, že když hraju online, tak se mi automaticky upraví moje nastavení hry z offline režimu ? Jinak kdo nezná, tak tady je dobrý nastavení na offline hru. http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-nhl-sliders/761059-altitos-nhl-15-sliders.html Při online hře je nastavení sliderů pro všechny stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Při online hře je nastavení sliderů pro všechny stejné. Ok. Díky. jkjk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.