kadell Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 poustim, tak jestli si nekdo chcete zlepsit skore :) kadel83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Herne nastavenia,co nastavujem v uvodnom menu: presnost prihravky,presnost strelby,sila strely...atd - to plati aj pre online hranie alebo len offline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 jen offline, online se ridi podle toho defaultniho nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Pri online hrani mi po dosiahnuti tusim urovne 10 neukazuje kolko bodov mi chyba do dalsieho levelu pri online hrani. Aj u vas je to tak? Po skonceni zapasu mi pripocita body za vyhru/vykon, ale pri bodoch na dosiahnutie dalsej urovne mam nulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidl Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Zdravím, rád zahraju, ale musím nejdřív ještě doinstalovat všechny data, včera mi to jelo hrozně pomalu :D mam něco nahráno z PS 3, ale expert nejsem :D tak přidávejte: manhunter-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Září 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Zeptam se, obcas se mi stane, ze je hrac hrajici online proti me o nekolik trid lepsi. Jeho schoposti respektuju, ale nechapu, ze proti tomuto hraci nic nezmuzu v pripade vypichovani puku a napadani telem. Vypichnuti se nepodari nikdy, jemu prakticky vzdy i kdyz jsem k nemu zady. Napadani telem pak take nema vyznam, hraci se od tech jeho odrazi jako od betonove zdi a me sejme pokazdy i kdyz mam stisknuty pevny postoj. Je to dano systemem emoci? Kdyz nekdo hraje lepe nez ja, tak moji hraci prestanou bruslit, nejsou si schopni nahrat, puk jim preskakuje, nejsou schopni niceho? Tohle nepochopim. Kdyz je protihrac stejna nebo podobna uroven jako ta moje, je to vyrovnany a vse funguje. Kdyz je nekdo vyrazne lepsi nez ja, moji hraci prestanou uplne hrat. Tohoto jsem si vsiml uz u 13tky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Chtěl jsem se zeptat jestli EA vůbec uvažuje o tom, že dodá do hry klasickou sezónu? Nikde se to nemůžu dočíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 (upraveno) mam pocit, ze bude edit: tak mas pravdu, o sezone nikde nepisou Upraveno Září 18, 2014 uživatelem kadell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Chtěl jsem se zeptat jestli EA vůbec uvažuje o tom, že dodá do hry klasickou sezónu? Nikde se to nemůžu dočíst. Bouhžel zatím nic takového neslíbili - potvrzen je jen offline mód Playoff (bitva o pohár) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Planuju tam doplnit aj Lobby? Vzdy sme sa stretavali tam a vsetko tak bolo jednoduchsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MA3X Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Dotaz: je v NHL 15 možnost hrát sezónu a před jejim začátkem udělat draft kompletní NHL? Nikde sem to nenašel ... Pamatuju ze v nějaký verzi starší to šlo ... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Taky se vám stává že hrajete a disk se přestane točit a pak zase začne a takhle furt dokola ? Docela mě to štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudis Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Kdyby nekdo chtel dat online - KudisTwins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 jelikož mi spousta lidí říkalo, že mě to hybridní ovládání hodně omezuje, přestoupil jsem na skill stick. a mám na vás pár dotazů: 1. Jak bráníte? Jen pomocí pravého analogu? A nebo používáte i něco jiného? Mně pořád v online ty hráči ujíždějí. 2. Když jedete sami na brankáře, tak jak se dělají kličky? Jen L1 nebo i jinak? 3. Když střílím, tak lze i na pravém analogu jako mířit? Díky za rady. Moc mi to nejde, tak budu za každou pomoc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Shark88: ja jsem to vzdal a prodavam....to ovladani mi vubec nesedi....hlavne jak si psal u toho braneni....proste to nejde :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samo-88 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Čaute chcem sa spýtať keď chcem hrať online ultimate team na ps4 musím mať zaplatené playstation plus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 samo-88: Hoja, musíš být pouze připojený k internetu, PS plus mít nemusíš, za předpokladu že budeš hrát jen proti PC :-) tedy offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tak je to tady - první update - viz http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/10182671.page offline Playoff mód, 3 hvězdy zápasu a vylepšení HUT.... dneska večer to otestuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 (upraveno) jelikož mi spousta lidí říkalo, že mě to hybridní ovládání hodně omezuje, přestoupil jsem na skill stick. a mám na vás pár dotazů:1. Jak bráníte? Jen pomocí pravého analogu? A nebo používáte i něco jiného? Mně pořád v online ty hráči ujíždějí. 2. Když jedete sami na brankáře, tak jak se dělají kličky? Jen L1 nebo i jinak? 3. Když střílím, tak lze i na pravém analogu jako mířit? Díky za rady. Moc mi to nejde, tak budu za každou pomoc rád 1) Obrana je hodně o pozici tvýho obránce - kór teď v 15 se skoro nevyplatí vyjíždět z pozice obráncem a snažit se o bodyček - protihráč tě snadno objede a jede do brejku. Lepší je hlídat pozici - jak pro střelu tak pro křížnou přihrávku a využívat tlačítka pro vypichování puku, blokování střel atd a teprve když má útočník stíženej manévrovací prostor, tak ho zkusit bodyčekovat nebo přišpendlit k mantinelu... 2) Kličky dělaj se hlavně R (pravou) páčkou (to je ovládání hole) plus kombinací s tlačítkem L1. Zkus si to ideálně v módu tréninku a kdyžtak na youtube jsou i nějaký instruktážní videa... 3) ano, v případě manuálního míření střel míříš L (pokud to takhle mimo konzoli nepletu) páčkou - míření je v útočný třetině auutomaticky omezeno jen nabránu a a máš tedy 9 základních částí brány, kam míříš - horní rohy, horní střed brány atd až po dolní levou, dolní střední (mezi betony) a dolní pravou část brány... pokud tedy potřebuješ např. trefit třeba odkrytej levej horní roh brány, tak při střele stlačíš levou páčku šíkmo do levé horní pozice... samozřejmě spoustakrát bránu hráč netrefí, záleží např. na jeho atributech přesnosti střelby atd.... Upraveno Září 23, 2014 uživatelem luke_bunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Shark: branim pravym analogem, trojuhelnikem nadzvedavam hokejku nebo R1 vypichuju, ale posledni varianty casto konci faulem. Klicky na brankare delam jen pravym analogem bez L1. Myslim, ze miris levym analogem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foppa13 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tak ten PO mod mě dost zklamal. Jako nevím, jestli něco dělám blbě. Ale nejde si vybrat jeden tým. Spustí se playoff a chce to po mě, abych odehrál (nebo simuloval) každej zápas. Mohl bych hrát za jeden tým a ty ostatní zápasy simulovat, ale to mi přijde dost nepraktické. Jestli se někomu podaří zjistit, že jde vybrat už při nalosování jen jeden tým, tak na pište, já na to nepřišel a štve mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tak ten PO mod mě dost zklamal. Jako nevím, jestli něco dělám blbě. Ale nejde si vybrat jeden tým. Spustí se playoff a chce to po mě, abych odehrál (nebo simuloval) každej zápas. Mohl bych hrát za jeden tým a ty ostatní zápasy simulovat, ale to mi přijde dost nepraktické.Jestli se někomu podaří zjistit, že jde vybrat už při nalosování jen jeden tým, tak na pište, já na to nepřišel a štve mě to. Ahoj, tohle skutečně nejde. Taky mě to překvapilo, nicméně nakonec ono je to asi jedno... prostě to odsimuluješ. Má to výhodu aspoň v tom, že se můžeše kdykoliv "zapojit" a hrát i za jinej tým, pokud třeba ten tvůj vypadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Idem vam spustit okno "Novinky NHL 15" v hlavnom menu hry? ...Inak, co obsahoval ten predobjednavkovy bonus v HUT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Přeobjednávkový bonus obsahoval balíčky do HUT. Máš je tam někde (přesnou cestu teď nevím) jako neotevřené balíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foppa13 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 (upraveno) Ahoj, tohle skutečně nejde. Taky mě to překvapilo, nicméně nakonec ono je to asi jedno... prostě to odsimuluješ. Má to výhodu aspoň v tom, že se můžeše kdykoliv "zapojit" a hrát i za jinej tým, pokud třeba ten tvůj vypadne... Ahoj, no pomalu si na to zvykám :) Jinak hvězdy zápasu se taky nezobrazují (aspoň v playoff modu ne, nic jiného jsem zatím nezkoušel). Vypadá to, že to chlapci z EA Sports docela odflákli :( No snad to s postupem času bude lepší a lepší. PS4 jsem si koupil asi před 14 dny (před tím jsem měl 5 let Xbox 360) a že bych z přechodu jásal se zatím říct nedá. Čekal jsem větší pokrok. Zatím pro mě největší změna je ovladač a to směrem zpět. Xboxový mi vyhovoval víc. To Taurus: Taky mi nejde okno s novinkami v otevřít. Jinak mi chybí třeba i čepiče na ledě při hattricku. Nebo třeba, když tým střídá golmana, tak video jejich výměny... Jsou to drobnosti, ale zase by to vypadalo lépe. Upraveno Září 24, 2014 uživatelem foppa13 * Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.