kadell Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 to se povede vzdycky? jestli jo, tak je to pekne na ♥♥♥♥♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Ty jo, hrajete vubec nekdo? Nikoho totiz nepotkavam. Na jakou obtiznost hrajete? Ja porad na profesionala, zkousel jsem si to zvednout, ale hned jsem dostal na prdel. Se to snad nikdy nenaucim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 já občas dám a někdy někoho porazím a někdy zase s těma profíka prohraju. třeba dnes jsem dostal 7:3 :D pořád ten věčný problém, že neumím dávat góly z úníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 jeste muzes zkusit dat packu do bekendu a pak ji obkrouzit pres spodek do forhendu a hrac se tak ♥♥♥♥♥ne, neprirozene natahne a ty vystrelis. ja jsem zase vcera zjistil, ze pri vhazovani musim drzet packa doprava nebo doleva a jak rozhodci pusti puk, tak ji dat dolu. proto jsem vyhraval tak 2 vhazovani za zapas. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Dnes se mi do ruky dostala konečně plná verze, ale kromě grafiky jsem zklamán, hlavně modem Be a pro, u kterého vydržím poměrně dlouho. To, že se na hřiště dostanu kdykoliv a ne až mě na hřiště pošle trenér je hrozné, navíc v mezihře není simulace tak jak to bylo na starých konzolích. No budu muset doufat, že přijde ještě nějaké vylepšení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 hrajete ještě NHL 15 vůbec někdo? a nemáte nějaký podrobný návod jak dávat góly z uniků? já vám snad za něj i zaplatím, protože mě to štve. na youtube jsem něco našel, ale stejně se mi nedaří. na tréninku teda většinou góla dám, ale v zápase mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 hrajete ještě NHL 15 vůbec někdo? a nemáte nějaký podrobný návod jak dávat góly z uniků? já vám snad za něj i zaplatím, protože mě to štve. na youtube jsem něco našel, ale stejně se mi nedaří. na tréninku teda většinou góla dám, ale v zápase mi to nejde. je to defacto o pravý páčce na ovladači (ovládání hokejky) a důležitý taky myslím je těsně před brankářem přestat levou páčku tlačit dopředu (tj přestat bruslit, aby se hráč dostal jen do "jízdy") a pak má daleko větší naději na gól na přesnou střelu či kličku. Mrkni na reálný nájezdy hráčů proti brankářovi - většinou bruslej jen někam ke kruhům,pak už jedou setrvačností a všechno je na práci s hokejkou a jejich šikovnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 zdar, jak prosim vas strilet z prvni? kdyz dam dopredu pravej analog v dobe prihravky, tak stejne z prvni nevystreli. A jak se delaji bodyceky? Jen pravym analogem ke smeru hrace nebo se s nim musim nejak krouzit, naprahovat apod.?Jinak ted me docela chytnul online, jak se kupuji hraci (rika se tomu HUT?), sice jsem porad vemeno, ale nejak se v tom placam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 ja nevim..dneska sem hral online asi 5 her a ztoho sem byl dobre rozjetej 4vyhry v rade a proste docela tesny boje..mackani pred branou rezba jak prase a proste treba z 15strel padne 1-2goly...a ted hraju posledni hru s nejakym magorem...a vysledek hry je ja 30strel na branu prez 8min v utoku a 0 golu a on ma 27strel a 6 a neco v utoku a 7golu !!!!!! nechapu to..ja tam drtim branu jezdim jako prase a on pri kazdym uniku da na 100% gol...co to jako je ? nebo ze se mu rozestavi hraci u brany tak dobre ze jenom prihraje a strili skoro do prazdny brany ? wtf ? me ty vemena tam vzdycky nejak jezdi ze kolikrat bych se posral... kazdopadne se mi povedla jedna hra ceknete video... hlavne ten druhej gol na videu...wtf ? to chce nejak opravit tu hru...a hlavne golman je snad nejvetsi guma z cely nhl serie...ten kdyz bezi pro puk tak kolikrat bezi a ani nedobehne a dostanu do prazdny brany... mam tam i kraviny..zkousel sem si jak ten vytvarec videa funguje.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 (upraveno) Nahodou druhej gol je dobrej, proste situace, ktera se v hokeji obcas stane a to se mi libi kdyz to neni do moji site. Jestli to teda nepada v tyhle situaci vudycky. Presne jak rikas, taky mi pripada, ze se mi hraci neumi postavit a poradne neumi zpracovat puk, odskakuje jim od hokejky nebo kdyz prihravam, tak levym analogem namirim na toho hrace a ten muj vul to nahraje uplne nekam jinam. A co me vytaci, tak na muj vkus prejizdej hodne hraci do ofsajdu. Jedeme 2 na jednoho a ten muj ♥♥♥♥♥ je za modoru driv nez puk, a to nedelam na modry ani klicku. Kdyz nad tim tak premyslim, tak me sere ten hokej celej a vubec nevim, proc to hraju. Dneska jsem mlatil ovladacem o zem. :) Hral jsem s nejakym vemenem a ten ♥♥♥♥ porad delal stejny klicky a samozrejme mi dal pokazdy gol.Nebo videorozhodci, uz se vam stalo, ze gol neuznal? Mne ne. Jednou jsem dostal gol z brankoviste a podruhy jsem ho strilel skoro jako podani v tenise ze tri metru :)jo a jeste me privadi do nepricetnosti kdyz souper porad jezdi s jednim hracem v mym obranym pasmu a ja ho nemuzu chytit, v kazdy hre se mi to aspon jednou stane. Jezdi tam jak ♥♥♥♥♥ a kazda strela se odrazi zase k nemu, proste zamek jak prase.A jeste si musim postezovat. Zacinam videt rude u kretenu, co neodmackavaj preruseni, to bych v tu chvili tu televizi rozkopal. Upraveno Listopad 23, 2014 uživatelem kadell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 jj presne jak rikas...taky tam mam ♥♥♥♥♥y ktery drzi X a jezdi si a nemuzes nic...na to je nejlepsi kdyz prestanes hrat a oni to samy nejak preberou a on pak taky nemuze nic.. :D ja moc neumim ani ty klicky jenom macham doleva doprava a strilim a nejak to vyjde...do ofsajdu taky jezdej dost :D ja uz sem rozmlatil skoro ten ovladac taky...a tu cepicku mam uplne rozjebanou ze dru palcem o to zelezo a sere me to...jo taky me ta hra sere...ja vzdycky hraju a dokud me to nenasere tak hraju...obcas treba vyhraju jednou dvakrat...a pak dostanu nejaky sracky a kaslu na to.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Tak nevim, jestli ještě NHL 15 hrajete, je to tu mrtvý, tak sem dám aspoň pro pobavení jednoho video z mý Be a pro série s trošku fyzikálním failem ze hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Tak to se povedlo :D EA a ta jejich fyzika :D To jsou často extrémní situace jak v NHL tak u FIFY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Hehehe hodně pobavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 tak to nemá chybu, jinak jsem si PS4 kupoval hlavně kvůli NHL a dost mě to zklamalo. když hraju online tak mi pořád dávají góly stejně z úniků a osobně mi úniky nejdou... klasický gól z přesilovky atd. moc nepadne... škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 nhl hraje hodne lidi ale kazdej nadava a pak se ktomu stejne vrati...viz muj pripad naseru se hodim stim o zem nadavam na to a pak to stejne musim hrat.. :) tenhle bug s chuckem norrisem se mi jeste nikdy nestal..jinak v onlinu nechapu, ze nekdy nevyhraju ani jednu bulku a nebo nedam ani jeden gol a pritom delam vsechno stejne...a nekdy vyhraju bulku a dam treba 7golu...proste ta hra je zasrana nahoda .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 (upraveno) ja ted hodne hraju ten HUT nebo jak se to jmenuje, to me bavi. Vcera jsem to pustil po dlouhy dobe a dostal jsem hned osmicku. A presne jak rika deyw, v zapase mi tecou nervy a rikam si, ze to vypnu. Jak jsem v menu po hre, tak vychladnu, dam dalsi zapas a je to nanovo. Zjistil jsem kdyz na tom clovek nesedi porad, tak nema sanci proti tem sracum hrat. Mam treba obdobi, kdy hraju dost, zacinam se do toho dostavat a pak na tyden vynecham a jsem zase uplne v prdeli. Deyw: Jak delas vhazovani? Ja nejdriv davak jen paxku dolu, a to jsem byl v prdeli. Musis dat nejdriv do strany, drzet a az to rozhodci hodi, tak dolu. Ja zase nevim, jak delat bodyceky. Povedeme se mi jen kdyz jsem na nekoho rozjetej a trefim se, ale treba kdyz jedu ve stejnym smeru, tak ani ♥♥♥♥♥. Staci dat prava packa jen smerem k protihraci? Upraveno Prosinec 2, 2014 uživatelem kadell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 zmenilo se tedy neco?Pridalo EA v nejakem updatu neco? Planuju ze bych si ho koupil...muzu mit anglickou verzi...to je asi jedno ne?Ceska ma jen ceske menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZatlpE Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 nevíte někdo kdy se bude dat hrát sezona extraligy ? nebo jestli je aspon potvrzené, že to pujde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Já doufám, že to půjde aspoň v NHL 16... pro 15 na PS4 bych s tím nepočítal... obsahový updaty se už žádný neplánujou, max tak patche na opravu současnejch chyb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 a co obsahove updaty obsahuji? Omlouvam se jestli se to tu uz nekde resilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 a co obsahove updaty obsahuji?Omlouvam se jestli se to tu uz nekde resilo... myslíš ty uplynulý pro NHL 15 ? Přidaly offline playoff mód, online team play mód, nějaký vylepšení HUT, přidali draft do Be a GM, tři hvězdy zápasu a hodnocení trenéra do Be a pro... a pár chyb opravily... to je myslim všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 no jo premyslim jestli to ma smysl si ji nekde koupit. NHL jsem hraval od verze asi 96 a je to ma oblibena hra ale kdyz jsem to cetl jak je to osekane tak jsem navazkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobram Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 ...taky o koupi dost silně uvažuju, ale ta cena za novou hru je pořád nehorázně vysoko, na to že to až takový klenot není...a bazarových je málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke_bunda Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Kobram: ony bohužel ceny jdou trochu níž až někdy na jaře a i tak to neni žádnej zázrak... taky záleží, kde to koupíš, viděl jsem v jednom kamenným obchodě prodávat před tejdnem NHL 14 na PS3 za 1600,- :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.