Logzor Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 No doufal jsem že tam přidají alespoň Winter Classic ! nebo aktualizují soupisky all-star týmů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Pratele nemate nekdo problem s nechtenym odvolanim golmana pri hre? Ja mam dlouhy prsty a casto si zmacknu s l1 taky ten dotykovej...neda se to nekde vypnout? Diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WayneRooney Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 HUT: nevíte náhodou někdo k čemu je kartička Golden ticket? otevřel jsem to v balíčku, ale vůbec nvm k čemu to použít...:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Když Golden Ticket přesuneš do sbírky, měl bys dostat odměnu. Myslim, že to je 30.000 EA Pucks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Da se nekde zjistit kdy se objevi nejaky specialni balicky v hut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holenudle Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Pro ty co ještě hrajou tak se zakládá taká online liga čechů... zatím je to ve fb skupině je nás zatím myslím 25 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 A kde bych vas na tom fb nasel?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holenudle Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 A kde bych vas na tom fb nasel?:) Nhl 15 funsite ps4 online liga brzo bude aj web tak to začne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 kupovali neikto NHL15 teraz co je na store v zlave ?? by ma zaujimalo ci ta verzia ma ceske titulky ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 kupovali neikto NHL15 teraz co je na store v zlave ?? by ma zaujimalo ci ta verzia ma ceske titulky ? diky Nemám ji koupenou, ale myslim si že bude mít český jazyk. Kupoval sem NHL15 pro UK, tudíž bez české vlaječky na coveru a je to stejná verze jako ta česká, zvolíš češtinu a jedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Zdravim, nevim jestli se to tu resilo ale nemate nejaky dobry zpusob jak v HUT vydelat co nejrychleji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Ja jsem uz vydelavani vzdal. Chce to plno casu a sledovat trh, abys mel prehled. Na hrajto.com jsou borci, kteri vedi, kterej hrac pujde s cenou nahoru, tak ho koupi. Ja to hraju tim stylem, ze vydelam 9000 a koupim balicek, takhle porad dokola. Hraju druhou ligu a bez vetsich problemu stiham s hracema, co stoji par tisic a naopak. Kdyz hraju proti hvezdam, tak hrajou vetsinou kulovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Ja si ani tech 9k nevydelam pac porad musim kupovat smlouvy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 za kolik kupujes smlouvy? ja taky porad kupuju, ale stejne trochu vydelavam, ze se na tech 9 litru dostanu. je fakt, ze se to sejde, ze treba vsechny prachy za zapas dam do smluv, ale pak treba 2 zapasy smlouvy neprodluzuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Za 350 max 400, snazim se kupovat zlate ty vyjdou nejlepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 ja taky kupuju za tyhle prachy. to je divny ze nevydelavas aspon tu almuznu. jakou hrajes divizi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 witnwawes: 100k jsem mel na ucte jednou kdyz jsem mel v balicku keitha a prodal jsem ho za 140k. Vydelavani vetsich penez mi proste nejde a prachy do toho davat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 jsem blbej. myslel jsem, ze 100kc znamena 100 000 coinu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Nemám ji koupenou, ale myslim si že bude mít český jazyk. Kupoval sem NHL15 pro UK, tudíž bez české vlaječky na coveru a je to stejná verze jako ta česká, zvolíš češtinu a jedeš. Cau, kupoval jsem to.. Cz tam je samozrejme dakujem chalani, idem hned kupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty Jack Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Zdravim,koupil jsem nhl 15 a nemuzu tam najit v online rezimu svuj tym ..myslim to jak si zalozim a prarime s kamosi v tymu online a vylepsoval jsem si hrace...v nhl 13 to bylo ..poradite nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 lojkas: hele, tak jsem asi objevil ameriku, ale vydelal jsem dneska asi 3500 za nic. Koupil jsem v aukci hrace za 1500 a 1300, kup hned je nejlevnejsi za 3000 a prodal jsem ho hned za 2500 a za 2800 na kup hned. Porad dokola kupuju jednoho hrace, je po nem asi poptávka, ted uz mam zase na nej 2x prihozeno, tak to snad klapne. Jen je opruz, musis hlidat aukce, ja si davam pripomenuti do mobilu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Já to nechápu proč furt prohrávám probojoval jsem se do 6 ligy a s těma co teď hrají mě jejich hráči rychlostně přebrusli atd.. na kupovaní vylepšení zase nemám tolik minci :( máte také u této hry tolik nervu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty Jack Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Mam dotaz jde zmenit jmeno klubu v ultimate team ? Odinstaloval jsem i hru a porad tam mam stary jmeno klubu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 jmeno klubu jde zmenit v tym - muj tym - sprava soupisek - prejmenovat soupisku, ale zkratka, ktera je videt v zapase se neda zmenit nebo aspon jsem na to neprisel. Bonny: ja uz ted ani nervy nemam, ale zezacatku jsem mlatil ovladacema. :) Uz mas zlaty hrace? Schopnyho hrace sezenes kolem litru, takze par zapasu a mas slozenej tym. Zezacatku kdyz jsem kupoval hrace, tak jsem koukal jen na rychlost. Na vylepsovani hracu se vyprdni, vydrzi to jeden zapas a stejne nepozoruju na hraci zmeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Vylepšování brankářů je důležitý, tam změny rozhodně vidět jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.