Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 15

Daiv_69

Recommended Posts

• Odpovědi 261
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
kupovali neikto NHL15 teraz co je na store v zlave ?? by ma zaujimalo ci ta verzia ma ceske titulky ? diky

Nemám ji koupenou, ale myslim si že bude mít český jazyk. Kupoval sem NHL15 pro UK, tudíž bez české vlaječky na coveru a je to stejná verze jako ta česká, zvolíš češtinu a jedeš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem uz vydelavani vzdal. Chce to plno casu a sledovat trh, abys mel prehled. Na hrajto.com jsou borci, kteri vedi, kterej hrac pujde s cenou nahoru, tak ho koupi. Ja to hraju tim stylem, ze vydelam 9000 a koupim balicek, takhle porad dokola. Hraju druhou ligu a bez vetsich problemu stiham s hracema, co stoji par tisic a naopak. Kdyz hraju proti hvezdam, tak hrajou vetsinou kulovy.

Odkaz ke komentáři

Nemám ji koupenou, ale myslim si že bude mít český jazyk. Kupoval sem NHL15 pro UK, tudíž bez české vlaječky na coveru a je to stejná verze jako ta česká, zvolíš češtinu a jedeš.
Cau, kupoval jsem to.. Cz tam je samozrejme

dakujem chalani, idem hned kupit

Odkaz ke komentáři

lojkas: hele, tak jsem asi objevil ameriku, ale vydelal jsem dneska asi 3500 za nic. Koupil jsem v aukci hrace za 1500 a 1300, kup hned je nejlevnejsi za 3000 a prodal jsem ho hned za 2500 a za 2800 na kup hned. Porad dokola kupuju jednoho hrace, je po nem asi poptávka, ted uz mam zase na nej 2x prihozeno, tak to snad klapne. Jen je opruz, musis hlidat aukce, ja si davam pripomenuti do mobilu :)

Odkaz ke komentáři

jmeno klubu jde zmenit v tym - muj tym - sprava soupisek - prejmenovat soupisku, ale zkratka, ktera je videt v zapase se neda zmenit nebo aspon jsem na to neprisel.

Bonny: ja uz ted ani nervy nemam, ale zezacatku jsem mlatil ovladacema. :) Uz mas zlaty hrace? Schopnyho hrace sezenes kolem litru, takze par zapasu a mas slozenej tym. Zezacatku kdyz jsem kupoval hrace, tak jsem koukal jen na rychlost. Na vylepsovani hracu se vyprdni, vydrzi to jeden zapas a stejne nepozoruju na hraci zmeny.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu