Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Zafata napsal:
Mi funguje vse. Vcera jsem hral jak 1vs1 online tak i 5vs5. Internet od O2 a mesto Ostrava :)

Díky za odpověď. I mně to funguje normálně. Asi ten den dělali něco se serverama... Zeptám se. Taky ti v režimu 5vs5 strašně dlouho trvá, než hráč udělá, co chceš? Dokonce to někdy byla i vteřina, než se můj povel přenesl do hry (klička, přihrávka, střela... všechno). V podstatě nehratelná záležitost. Měřil jsem si Ping a vyšlo mi 33ms. To zase není tak hrozný, ne?

Odesláno
  Theonlyone napsal:
Zdarec,

zkouším hrát, ale nevidím dresy hráčů, je někde něco v nastavení, co navolit aby se zobrazovaly, hra normálka jede, vše ok...akorát hráčům chybí prostě horní část těla ? :) Díky za reakce

Tohle se mi dělo u jednoho ze starších ročníků. Ale jenom u některých dresů. Bylo to pár sad alternativních dresů. Nepoužíval jsem je v zápasech a bylo to OK. Ty máš problém se všema dresama? Jestli jo, tak bych zkusil hru přeinstaloval a popřípadě kontaktoval EA podporu.

Odesláno

Díky za reakci, ano je problém s kterýmkoliv dresem, zkoušel jsem různé ligy, měnit dresy ale dělá to pořád...jen jestli někde v nastavení není něco třeba nepoužívat ty vlnící dresy jak EA avizovala, že to bude mít nebo tak něco...je pravda že jsem ulítl a dal to do fora xbox one, přitom to je na klasickém xboxu, ale to by snad nemělo hrát roli, hra je pro xbox360, když Vás něco napadne budu rád, díky.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Odesláno

Pravou páčku doprava nebo doleva resp. na forehand nebo backhand. Tím začínám skoro vždy. Při vhození puku pravou páčku k sobě a hráč se snaží vybojovat ho směrem za sebe. Pravou páčku od sebe při backhandovém držení a hráč se snaží nadzvednout soupeřovi hokejku a potom hraje puk dozadu na spoluhráče. Pravou páčku od sebe při forehandovém postoji hráč blokuje soupeřovu hokejku a přikopává puk za se - v NHL 15 povoleno. Forehandový postoj a LEVÁ páčka od sebe hráč zablokuje protihráče tělem a pro puk dojede spoluhráč. Jde i vystřelit rovnou z buly, to se mi ale povedlo omylem asi jen dvakrát. Variant je asi ještě víc, já používám tyto. Hodně záleží na dovednosti pro vhazování daného hráče. Nejlepšími v NHL 15 jsou Bergeron, Toews, Kesler,.. z těch dostupnějších potom Vermette, Filpula, Stall Erik i Jordan, z našich jsou nejlepší asi Krejčí, SOBOTKA! a Hanzal. Sobotka je sice LK, ale vhazování má dobrý. Good luck

Odesláno
  ČaliCZ napsal:
Ahoj lidi, chci se zeptat, zda se dá někde najít "manuál" na kličky? Nebo jestli vůbec je nějaký počet kliček v NHL? A také kdo si chce zahrát neváhejte si mě přidat. Budu jedině rád, ale upozorňuji na to, že jsem lajk... cca 10 zápasů odehráno na profika..

http://nhlguides.net/deking/

Doufám, že se to všichni naučíte a budete mě potom drtit v HUT :-D

Odesláno
  ČaliCZ napsal:
Super. Díky moc za video. Co se týče HUT. Tam je třeba si založit účet u origins nebo jak se ta služba jmenuje. A to nevím zda se mi chce. Ale to HUT jsou jen online zápasy co? To dostanu na zadek od Vás...

To si nejsem jistej, jestli to chce účet origins, možná i jo, ale i kdyby, tak to máš za dvě minuty hotový a krom xbox live gold neplatíš nic víc. Já hraju HUT první sezonu a tak mě to chytlo, že už jinej režim nehraju. A nemusíš se bát, že tě bude někdo drtit. Začínáš v 10. divizi a postupně jdeš nahoru. Zkus a uvidíš. Podle mě to za zkoušku stojí :-) Jo a není to jen online, můžeš hrát i ofline, ale to není ono...

Odesláno (upraveno)

jeste malej dotaz...asi jsem vazne tupej.Jak vyuziju treninky apod?Kdyz dam na hrace a pouzit spotr predmet tak mi vyjedou smlouvy jen.Vim,ze mam karticku leceni nohou a mam zranenyho obrance,ale nevim jak tu karticku uplatnit.Ani trenink brankaru ..nic...ahaaaaa uz to mam.Ale je tu problem s tim obrancem...nemuze hrat a ja za nej nemam nahradu...a nepusti me to dal.

Upraveno uživatelem KRM

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu