ČaliCZ Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 No na HUT zatím fakt prdím, prohrávám i proti AI, ale na začátečníka je to zase 12:0 pro mě.. a ten profík je třeba 0:1 nebo 5:3 apod. Ale zkusím Be a Pro za gólmana. To může být výzva... ale až dojedu sezonu v Be a GM :) ale díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 zraneni hrace —nohy a stop 2 zapasy...mam odehrany uz tri zapasy,ale u nej se furt pise ,ze dva zapasy.Co to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 musíš použít kartu léčení. není to jako ve fifě. tady ti zůstane pořád zraněny pokud nepoužiješ tu kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 pak to ale nemusi psat 2 zapasy.Kdyz nebudu mit ani halir a zranenyho hrace...tak si nemuzu koupit balicek a tudiz pro me hra konci.Dost nevyresene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Máš snad hráče na výměnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Balíček navíc kupovat nemusíš. Koupis jen léčení nohy na dva zapasy. To stoji tak 50 mincí. To snad mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 aha...tak to jsem fakt vubec netusil.Jsem lama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 (upraveno) tvl...koupil jsem frolika a on nikde...leda bych koupil omylem nekoho jinyho...coz uz jsem si vsiml,ze obcas se karticka zmeni po cca trech vterinach.To samy se mi stalo s kartickou leceni.K vzteku.Apropos...nechcete nekdo vecer zahrat?Budu tu nekdy od sedmi ...KRM KRMATOR A nemate nejaky figl na money?Za vyhru jsou stejny prachy jako za prohru a po kazdem zapasu je bud zranenej nebo konci smlouva...s takovou nevydela ani na balicek Upraveno Leden 8, 2015 uživatelem KRM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Na many par fíglů je ale potrebujes základ. Da se pak za hodinu vydelat cca 60 litrů. Na youtube jsou navody. Jinak ti nezbyde nez jen hrat a hrát. Kupovat zlaty smlouvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 tak a ted uz tomu nerozumim vubec...toho frolika mam,ale ve sbirce predmetu...i karticku leceni.To je co zase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAOR141 Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Ahoj kluci,mám otázku co se týče online. Dá se hrát se dvěma ovladači na jedné konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAOR141 Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Ale jak, mám oba dva znázorněný,jeden červeně druhý modře a s modrý nehnu do strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Únor 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 v jednom balíčku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Které balíčky kupuješ a jakou máš úspěšnost? Zatím jsem se držel pouze aukce, ale balíčky mně lákají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Únor 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Mám dotaz. Ve zlatém balíčku jsem dnes otevřel zlatý kupón. Je tam číslo 5. K čemu to slouží? To jsem měl v balíčku poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadli.pavel Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Prosím jak hrát na jedné konzoli jeden proti jednomu a každy přihlášen na svůj účet díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 To si nejsem jistej jestli to vubec jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Tohle rozhodně nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadli.pavel Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 diky za odpoveď to mě docela štve chci hrát s mladým každy za sebe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patres19 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Jde hrat aby dva hraci hrali spolu za jeden tym v on-line modu? Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Dá se to 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patres19 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 napis me prosim jak se to dela? Co zvolit v tom menu on-line? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 V Online -> Týmový hra On-Line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajack Odesláno Duben 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 V Online -> Týmový hra On-Line. Tohle je jediná možnost? U kamoše na 360 hrajeme normalně online versus 2 na jedné konzoli, ale u mě na ONE nejde zvolit stranu s druhym ovladačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.