Kenja Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 No Já sem zvědavý co pošlou me ze servisu a pokud to bude opet blbe tak to prodám a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Ahoj, Tak. uz mam take vse vyresene. Ani jeden den jsem nebyl bez konzole. Nechal jsem si ihned poslat novou, na bank. uctu mi blokli cca 10.000,-. UPS mi privezlo nahradni ( uplne novou ), do 14 jsem mel povinnost zabalit tu svou a poslat ji zpet. To jsem udelal ve stredu. Dnes mi MS psal, ze ji dostali. Castku 10.000,- na mem uctu opet odblokovali. Takze celkem vse rychle a pohodlne. Gold na mesic gratis jsem dostal take a konzole take nova a hlavne ticha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YamauchiSVK Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 (upraveno) Tak dneska som volal s microsoftom a konzolu si zajtra zobere UPS. Kupoval som ju vo stvrtok v Brlohu(JRC). Funknost bola ok len ten zvuk ked nebezala hra... Upraveno Září 29, 2014 uživatelem YamauchiSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Vítej do klubu :-D Já už jsem týden bez konzole a mužů se ukousat nudou :-D tak dneska vytáhnu ze sklepa PS 2 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Sotva sem to řekl a už mi psali ze me posílají úplně novou konzoli takže o víkendu bude opet co dělat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 U mě zvuk dobrý,ale hra se občas kousne a spadne do dashboardu, takže mě asi taky čeká reklamace. Jak je to s daty? Přijdu o uložené pozice nebo se dají zálohovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Mel by to vyresit update. vydrz a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 U mě zvuk dobrý,ale hra se občas kousne a spadne do dashboardu, takže mě asi taky čeká reklamace. Jak je to s daty? Přijdu o uložené pozice nebo se dají zálohovat? nikdy o nic nepříjdeš. Vše se zálohuje online. Třeba i progres ve hrách. Já jsem třeba myslel, že jsem přišel o data forzy 5 a když jsem to znova pustil, tak se to znovu stáhno a byl jsem tam, kde na začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 nikdy o nic nepříjdeš. Vše se zálohuje online. Třeba i progres ve hrách. Já jsem třeba myslel, že jsem přišel o data forzy 5 a když jsem to znova pustil, tak se to znovu stáhno a byl jsem tam, kde na začátku. Aha já myslel, že pokud se to odinstaluje z HDD už se to nenajde, tak to bylo na 360. Otázka je jestli bych přihlásil znovu gamertag protože hesla a email při zakládání už jsem asi zapomněl..tak ještě počkám zatim to neblbne tak často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Aha já myslel, že pokud se to odinstaluje z HDD už se to nenajde, tak to bylo na 360. Otázka je jestli bych přihlásil znovu gamertag protože hesla a email při zakládání už jsem asi zapomněl..tak ještě počkám zatim to neblbne tak často. no mě se konzole vrátila v "továrním nastavení" dělal jsem znovu update a vlastně úplně všechno. Takže myslím, že tě opětovné přihlášení také čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Ahoj. Chtel bych se zeptat vas co jste meli problem s tou hlucnosti....jednalo je o verze pouze cisteho xbox one bez her? Mam v planu koupit Microsoft Xbox One + Forza Motorsport 5 + FIFA 15 a tak bych rad vedel jestli se tato vada objevuje na vsech ruznych verzi xboxu nebo ne. A pokud ne na vse tak jak na tom vypada ta s fifou a forzou... Dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 podle me to je u vsech verzi asi. Ja koupil bundle s fifou a frozou a sel do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Diky za informaci :) dnes jsem objednal verzi s fifou a forzou tak doufam ze nebude vadna, ikdyz myslim ze stesti nebudu mit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Ja koupil tenhle bundle den po launchi a vse v poradku,zadny problemy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Zdravim, tak mam xbox doma....hned po zapnuti zacalo v nem chrčet. Takze reklamace. Reklamaci jste podavali pres http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/warranties-and-repair/getting-your-product-serviced ? A do krabice jste dali ciste jen konzoli? A je nutno posilat video k tomu jak to chrci nebo jim staci jen napsat ze to chrci a to jim staci? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 jasny do krabice jen konzoli a bez niceho jinyho. Zavolej k nim na linku a vse ti tam zada... a mailem posle stitek na vytisknuti...je tam jedna mooc prijemna slovenka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Tak tak.......jinak s tou slovenkou mas pravdu :-D ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 jasny do krabice jen konzoli a bez niceho jinyho. Zavolej k nim na linku a vse ti tam zada... a mailem posle stitek na vytisknuti...je tam jedna mooc prijemna slovenka :) tak s tou jsem řešil taky reklamaci. A po 2 týdnech mi volal, že jí zajímalo, jestli je vše v pořádku, že na mě celou tu dobu myslela. Na vysvětlenou. Na vyjití konzole jsem si vzal 14 dní dovolenou :D a během toho jsem konzoli posílal 2x na reklamaci :D tak prý se mnou trpěla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Diky chlapi :) tak jsem tam volal a narazil jsem na Slovenku....nekolikrat se omluvila ze je ji lito ze je konzole nova a je pokazena. Vsechno se mnou vyridila. Pekny support :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madop Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Mě pomohl poslední update. Takže kdo má problém s hlučnosti vyzkoušejte než pošlete na reklamaci. Settings->System->Cosole update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 ano, po aktualizaci se hlucnost snizila, ale stale v konzoli chrčelo (skřipalo či škrábalo - prostě nenormalní zvuk HDD), sice mene ale stale, a konzole cela vibrovala takze pote co jsem ji polozil na nabytek byla hlucnost umocnena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Sakra já tam volal 2x a vždycky to vzal nějaký chlap :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Sakra já tam volal 2x a vždycky to vzal nějaký chlap :D a volil jsi predtim v automatu volbu cislo 2 jako pre zensky hlas? Asi jsi vzdy dal volba 1 muzsky hlas :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 tak mi prisel email ze se mi veze konzole z5. Akorat s tim rozdilem ze nebyla opravovana ale vymenili mi ji za novy kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danage Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Chtěl jsem se zeptat xbox one už mám dlouho kupoval jsem edici xbox one s fifou 14 vždycky se mi zdál xbox one v pořádku akorát poslední 2 měsíce se mi zdá že hučí víc třeba dnes jsem ho zapnul byl jenom v hlavním menu a hučel opravdu hodně a jinak se mi dřív stávalo občas že jsem zapnul hru a hned spadla ale to je pryč nebo se mi to stane vyjímečně proto jsem se chtěl zeptat jak poznám že to hučí víc než by mnělo a že je něco špatně.Přece jenom nechci to posílat na servis aby mi za 2 týdny řekli že je to v pořádku.Předem děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.