Kenja Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Napiš na YouTube "Xone divný zvuk konzole" sem nahrál ten svuj než sem ho posílal na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 hral jsem s kamaradem hry z disku a chteli sme hrat jinou hru a po prohozeni disku jsem zjistil ze xbox nebo mechanika mi podivne chrci kdyz je tam disk.. nekdo nejakej podobnej problem? kde sezenu cislo na ms.. nejde mi ten servis objednat z webu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Nejzvláštnější je, že když do googlu napíšu xbox one reklamace, tak jako první mi vyjede stránka, je jak reklamovat a kontakt na podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Tak mám taky smůlu na špatnej kus,včera jsem koupil bílou variantu,jak dám do mechaniky placku tak to chrčí jak blázen...jsem myslel že se tyhle porodní problémy budou pryč a ono prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 už sem si to zařídil.. dávaj furt k reklamovane konzoli hru z vyberu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxo Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Dnes som chcel objednat bielu verziu,ale pozeram ze to nema cenu,ked aj ta je vadna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 kamoš si koupil bílou se sunset overdrive a v poho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Tak na základě několika stížností bych se určitě neřídil. Osobně mám taky sunset overdrive a bez problémů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxo Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Hosi dodali ste mi odvahu :D tak asi objednam tu verziu zo sunset overdrive :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Hele nemá cenu špekulovat..vadný kus může chytit každý..štěstí je když nechytíš..a když jo tak i když je to nepříjemné tak reklamace/vratka ve 14 dnech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 akorát sem ho dobalil, zítra si pro to přijedou tak snad to bude co nejdřív :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Největší prdel je že jsem teď zapnul konzoli a je ticho,to budu asi za pěkného vola,zítra si to UPS má vyzvednout....tak nevím jestli to odeslat nebo tam zítra zavolat a zrušit....jinak bílou variantu moc doporučuji je naprosto luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Taky jsem měl problém s hlučnou konzolí, ale update v říjnu to vyřešil. Nepřestalo ti to hučet po instalaci updatů ? ;) Jinak pro jistotu jsem svoji, i když už pak nehučela, taky vyměnil ... Advanced Exchange - zavoláš na support, dáš jim číslo karty, zablokují nějakých 12 000, pošlou konzoli a do dvou týdnů od doručení musíš poslat původní zpátky. Takže nejsi ani den bez ní a máš 2 týdny na vyzkoušení té co ti pošlou, takže úplně super služba :) Navíc se nemusíš drbat s balením ... ten balík co pošlou je stavěný tak, aby jsi tam svojí původní zabalil (je tam takový vzduchový pytel, aby to UPS nerozbila), je to i s návodem k zabalení, ale to je asi jenom pro ♥♥♥♥♥♥y :) Štítek pro UPS je tam už taky připravený, takže ho jen nalepíš přes ten původní ... no pecka, fakt ... hodně se mi to líbilo. No a až konzoli dostanou, tak peníze na kartě zas odblokujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Těžko říct,v pondělí co jsem to koupil,proběhly veškerý updaty,2 dny to vždy po vložení hry v mechanice chrčelo včera už nic,konzoli si teď odvezli tak uvidím jak dopadnu,jenom doufám pokud mi budou vracet opravenou ,že nebude poškrabaná,každopádně velmi rychlé vyřízení,včera jsem to nahlašoval,dnes ráno odvezeno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 (upraveno) a jak poznám že poslali zpět? bude to na tech strankach popripade kod ke sledovani? včera posláno dneska mi to ukazuje doručeno tak aspon ze tak :D Upraveno Listopad 28, 2014 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Reklamační kód ti poslali do emailu i s odkazem na stránku kde to můžeš sledovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamisk81 Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Mne dosiel dnes vyreklamovany gamepad. Prislo to obycajnou postou len v bublinkovej obalke bez akehokolvek papiera kde by bolo nejake vyjadrenie k reklamacii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 prisel mi email neco ve stylu bla bla servis konzole xbox je temer u konce.. uz mam i cislo baliku zpet ale vubec netusim co se s nim delo, zadny vyjadreni jak reklamace probehla dopadla a tak nevím.. nebo jeslti mi ho jen nevrátili.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 V tom mailu by mělo být i výrobní číslo konzole, kterou ti posílají, tak pokud máš někde číslo konzole, kterou jsi posílal na reklamaci, tak můžeš jednoduše zjistit, jestli ti posílají tu tvoji, nebo vyměněnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Posilaj mi moji.. Ale zda se mi to strasne rychly na to ze ji maji od patku. Jestli treba nezamitli reklamack nebo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 ne, neboj.....moje konzole byla ve stredisku 2 dny (prvni den prijali, druhy den odeslali)....nejdele byla konzole u UPS....meli balik u sebe celkem 6 prac. dnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 No prave tak to mam i ja, a po dvou dnech ze by poslali opravenou? To pichybuju ale uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxo Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Nazdar pani,dnes mi prisla biela edicia a je uplne ticha... ziadny naznak niakeho skripania alebo piskania,inak ta biela vyzera neskutocne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Nazdar pani,dnes mi prisla biela edicia a je uplne ticha... ziadny naznak niakeho skripania alebo piskania,inak ta biela vyzera neskutocne :) jako že jsi posílal černou a dorazila bílá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxo Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 nie nie ja som nic neposielal na reklamaciu,len som napisal ze som bielu objednal a je ticha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.