skolni.flakac Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 nie nie ja som nic neposielal na reklamaciu,len som napisal ze som bielu objednal a je ticha :) zhyň v pekle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 tak dneska mi dosel z reklamace muj xbox.. opravili muj, uz tam nic nedrnka nehuci. mesic live jsem k tomu dostal.. krabici si radsi necham jelikoz myslim ze to nebyla moje posledni reklamace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Co nějaký škrábance všechno v poho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Mozna trosicku nahore na te leskle strane :) jinak nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Čekám co dorazí mě ...jak to bude poškrábany tak to frčí zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Bych je utloukl za škrábance. To je pro mě jako my hodit za krk hejno sršnů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Takze objednano z MS store ( bundle s Forzou5 a Fifou15 ), ve stredu dorazil...a dnes cestuje do Frankfurtu. Asi ho budu mit fakt pod stromecek. Klasika, mechanika je ok, jen po zapnuti divne chrci. Na MS infolince me sam od sebe operator ujistoval, ze bude do 14 dnu zpet. Tak jsem zvedav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 14 dni je max.Já odesílal minulý úterý ,dnes konzole dorazila, podle Sériového čísla mi asi poslali novej kus,tak večer vyzkůšíme!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 (upraveno) Radsi bych tu puvodni opravenou, nez abych musel pomalu den stahovat live. No necham se prekvapit. Dostali jste od prepravce nejake potvrzeni o prevzeti? Jak pisou na MS. Ten co prijel na me koukal jak pero z gauce kdyz sem po nem chtel potvrzeni. Ze prej zadny nedavaj. Tak sem si nechal podepsat aspon ten stitek. Ale klobouk dolu pred UPS vcera ve 13:00 si to vyzvednul. A dnes sledovani zasilek hlasi ze uz je to ve Frankfurtu na depu. Takze v pondeli to tam ty kluci usaty z MS maji. Upraveno Prosinec 6, 2014 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Ne nic se nepotvrzuje,to ti přišlo emailem spolu s kódem na přepravu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek111 Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 teoreticky dotaz... kdyz mam 2 ovladace na xbox one a jeden byl samozrejme v bundlu a druhy jsem koupil zvlast, kdyz mi jeden z nich prestal fungovat a nevim ktery je ktery, muzu to normalne reklamovat u microsoftu v ramci toho bundlu? jakoze resi tam nejak seriova cisla nebo jestli se ten dany ovladac k tomu baleni vazal nebo jestli byl koupeny zvlast... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rulezzzor Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Taky bych chtel zjistit jak je to stemi ovladaci....mam ten samy problem;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Zavolej si na MS a normalne to s nima vyresis. Klasicka reklamace. To jejich elektronicky objednani servisu konci nejakym errorem v databazi. Z mobilu tel. na MS 239000459. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek111 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 uz vidim jak budu volat a ptat se otazky typu jestli kontrolujou seriove cislo a tak :D myslim ze si u meho cisla pak neco poznaci asi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamisk81 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Ja ked som reklamoval gamepad tak chceli aj seriove cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek111 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 seriove cislo ovladace nebo konzole? protoze nevim jestli jste to zkoumali na microsoft support, ale podle jejich info tam mame na gamepad zaruku jen 1 rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamisk81 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Seriove cislo gamepadu a aj konzoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 seriove cislo ovladace nebo konzole? protoze nevim jestli jste to zkoumali na microsoft support, ale podle jejich info tam mame na gamepad zaruku jen 1 rok Zarucni podminky uvadi: 2. Doba trvání Bez omezení jakýchkoli zákonných záruk, na něž můžete mít nárok na základě jakéhokoli místního právního předpisu, který se na Vás vztahuje, a pokud takový právní předpis nestanoví delší záruční dobu, společnost Microsoft poskytuje tuto Záruku na období jednoho (1) roku od zakoupení konzole Xbox One u autorizovaného prodejce a na 90 dnů od zakoupení Příslušenství u autorizovaného prodejce. To zjednodusene znamena, ze zaruka je v CR 2 roky bez ohledu na to, co se kde pise, jelikoz to vyplyva z narizeni EU a v zarucnich podminkach (viz vyse hrubym pismem) se s tim pocita. Asi by bylo jenom moc slozite zarucni podminky upravovat pro kazdou zemi zvlast, obzvlaste prihledeme-li k tomu, ze pravni predpisy se muzou menit a neni v nikoho silach, drzet to vsechno aktualni pro kazdou zemi zvlast. Zaver tudiz je, ze zaruka je 2 roky na vsechny soucasti baleni pokud bylo zakoupeno kdekoli v EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek111 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 v tom pripade asi jen prekladaji a nepremysleji nad tim [h=2]Jak dlouhá záruka se vztahuje na příslušenství a hry?[/h] Veškeré licencované příslušenství konzole Xbox a hry: 1 rok (bez ohledu na to, zda se jedná o součást balení konzole nebo samostatný nákup). Zdroj napájení: 2 roky (součást balení konzole) nebo 1 rok (samostatný nákup). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 uz vidim jak budu volat a ptat se otazky typu jestli kontrolujou seriove cislo a tak :D myslim ze si u meho cisla pak neco poznaci asi :D No to by jsi se snad neptal, normalne bych jim tam nahlasil ze mam ko ovladac, nadiktoval SN a cekal bych co dal. Je to jejich vyrobek a bez ohledu jestli byl v bundlu s konzoli nebo ne, tak to musi resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek111 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 No to by jsi se snad neptal, normalne bych jim tam nahlasil ze mam ko ovladac, nadiktoval SN a cekal bych co dal. Je to jejich vyrobek a bez ohledu jestli byl v bundlu s konzoli nebo ne, tak to musi resit. to bylo mysleno s nadsazkou, jen jsem se ptal jestli s tim ma nekdo zkusenost, abych byl pripraven na cokoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 (upraveno) To mi bylo jasny, jen mi tam chybi smajl. Tak pak napis jak si dopadnul, ale na MS jsou vstricni....takze drzim palce. Mala rekapitualce reklamace, v pondeli prijato do servisu, dnes prisel mail ze opravene odesilaji zpet. A vcera dorazil, stihly to za tyden. Palec nahoru. Upraveno Prosinec 13, 2014 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tumcas Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Ahoj zajímalo by mě zda se má konzole na reklamaci posílat včetně napájecího zdroje nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Jen samotna konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Zdravim,mel bych dotaz ohledne reklamace u microsoftu. Potreboval bych reklamovat ovladac,blbne mi levy analog a nekde jsem cetl,ze zavolam na nejake cislo a oni mi to vyzvednou primo na miste,ktere si urcim. Nevite kde to cislo sezenu,popripade,jak to funguje. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.