Shark88 Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaké jsou nejlepší kloboučky na DS4? Dnes se mi jeden zničil, tak si chci nějaké koupit, ale nevím, které jsou nej? A stačí starý sundat a ten nový jen nasadit? Nebo jak se to mění? A zkoušel to případně někdo reklamovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Ja koupil obyc z ebay..Mam pocit ze staly kolem stovky a maj na sobe takovy ty " cudliky" :D ( nevim jak to nazvat) proti klouzani,ale stejne trochu klouzou...Normalne je nacvaknes a hrajes...jestli chces postnu ti foto,ale jaky jsou nej ti asi nikdo nerekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Na ceskym trhu jsou k dispozici jen 2 typy (co se mi podarilo najit), take budu objednavat. Jinak na ebay jsou toho mraky, ale kdo by platil tu dopravu, ted vetsi objednavku neplanuju. Chovam se k joypadum jak nejlepe dokazu, ale presto se to zacina osoupavat. Staci dat par zapasu v hokeji a mam plnou ruku kousku gumy z leve packy. Nechapu Sony, maji v oboru takove zkusenosti a dopusti se tak skolacke chyby. U DS3 tyto problemy nebyly ani naznakem. Jinak ty gumicky na ty stavaji packy musis nasadit, problem je v tom, ze jakmile se ti ta guma na joypadu rozmasti nadobro, gumicky uz nebudou drzet. Gumicky jsou vlastne ochrana tech originalnich pacek, prevence pred poskozenim a pred reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samo-88 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 http://www.playcentrum.cz/analog-thumb-grips-set-ps4---xbox-one-1129601.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Já objednal tyto...http://www.ebay.com/itm/161233440611?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 Pošta je zdarma:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Na xzone.cz jsou taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Tyto nejlepsi co jsem kdy mel: http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-4/Prislusenstvi/Nahradni-gumicka-na-analogove-packy-Dualshock-3-4-PS3-PS4.html Mam i ty z xzone, ale az tyhle za babku jsou fajn. Mam 6 kusu do foroty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Jj ty mam taky 10 paru ruznych barev z aukra za par kacek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 hmmm, a co treba objednat ty z Kontrol Freek? sice trochu drazsi, ale prej to nejlepsi co se da sehnat, mne by vyhovovalo kdyby na plejku byly packy jako ma xbox, ale ta vymena co jsem videl je na me slozita a ovladac bych asi rozbil :D http://www.kontrolfreek.com/sports/futbol-freek.html/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 (upraveno) http://www.aliexpress.com/item/without-tracking-number-4pcs-lot-for-PS4-PS3-XBOX-ONE-XBOX-360-Controller-Rubber-Thumbstick-Grips/2041518695.html Tohle jsem objednal já, uvidíme podle kvality až přijdou a dám vědět. Po pár dnech NHL 15 jsou levé páčky na DS4kách úplně rozcupované a jelikož jsem kupoval komplet PSko v zahraničí a nemám doklad tak mi je v čr asi v sony nevyreklamují Upraveno Září 18, 2014 uživatelem Lazyman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Tyhle mám taky, nejsou špatný, ale když se ti spotí prsty tak malinko kloužou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesa Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Jak je to teda ? Normalne na starou gumiscku nasadim novou? Nebo starou sundam a novou primo na analog? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Jen vezmeš ovladač s origo páčkama a nasadíš gumičku.Sakra to je jak nějaká erotická poradna:wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesa Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Vezmete gumicku a nasadite ji na vas pristroj aby nedoslo k proteceni (potu) lol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Stara sprcka asi sundat nejde. Musis to asi nasadit na tu starou. Je skoda, ze sony neudelalo vymenitelny ty gumy. Nemuseli by resit stiznosti, ze to hovn* vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Proc resite ptakoviny kdyz se dualshocky daji vyreklamovat? Novy uz maji packy z jinyho materialu, vypada to, ze to neni potazeny gumou, ale ze je packa z jednoho matrose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 kadell: jj poslal jsem to na reklamaci, ale už je to tam 14 dní, tak jsem zvědavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Posilate ho primo sony? Ja jen, ze kdyz jsem chtel reklamovat ovladac, protoze v nem vypadaval zvuk tak po me chteli celou konzoli. Nakpnec jsem se na ne vysra* a nejakym zpusobem funguje [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 já jsem to posílal do CZC.cz (proplatí mi poštovné). Ale chtěli jen ovladač, ale radši jsem napsal i do Sony, jestli stačí jen ovladač. tak řikali že jo, jen že chtějí poslat typ konzole a sériové číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 tak tak, chteji cislo konzole, ale momentalne nemaji samotne ovladace. ja jsem reklamoval konzoli a ovladac a pak jeste ve stejny den svagruv ovladac primo v sony servisu. ja mel konzoli s ovladacem hotovou za 2 dny, ale svagr porad na ovladac jeste ceka. pry je nemaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Ono je asi lepsi to poslat primo do sony servisu. Teda alza to tam tak ma. Pry je to potom rychlejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 já bych to poslal přímo do servisu, ale nevím, jestli by mi CZC.cz proplatilo poštovný. Sice je to jen 100,- kč, ale stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 tak mi před měsícem vyměnili ovladač za nový, ale bohužel opět stejný problém. vy co jste to reklamovali, tak už to máte v pohodě? asi jsem měl smůlu na starý kus. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 tak jsem gamepad opět poslal na reklamaci s požadavkem výměny černého za bílý kus a bez keců mi ho vyměnili a ten nový vypadá, že je i z lepšího materiálu. tak uvidíme, jestli vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 (upraveno) Ahoj, prosím tě, kam to posíláš? Konzoli jsem koupil v CZC, ale když jsem tam psal, tak mi odpověděli, že chtějí celé balení (tedy i konzoli) a ze Sony mi ještě ani neodpověděli. Tak nevím, co s tím a kde to reklamovat. Moc dík. Upraveno Listopad 6, 2014 uživatelem Steklin87 překlep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.