N3o21 Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Zdravim... Mam docela problem... nahral jsem na kartu film, a po vlozeni karty zacalo PSP zbesile blikat (indikator karty)... ale kartu nenacte, Porad jenom blika. Ani puvodni 32MB kartu*SONY nenacte. Ve ctecce funguji obe karty spravne... Je to na servis? Pripadne, kde nejaky servis je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Tak to se snad stava vsem zkus to stale vyndavat me se pak nacte OK mozna tam mas prach :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@vid Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 me to taky delalo, vystrc zastrc... zkus to zitra, melo by se to rozjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferrari@portable Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 taky taky, pomohlo zformátování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N3o21 Odesláno Prosinec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 nic... :( karta je naformatovana, prazdna, a nic. asi 40x sem tu kartu prave zasunul, a nic... vzdycky jen rychle zablika, a pak blika pomaleji, a neprestava... :/ .wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; } Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 bech to do zejtra..se to spravy si myslim!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Vypni PSP a vyndej baterku chvilku pockej pak zapni a zkus ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N3o21 Odesláno Prosinec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 hmmm :( porad nic... Pravdepodobne jim to prsknu do servisu... Je nejaky*zarucni*servis v Praze? Snad se s tim poperou... Ja to nehodlam resit... ma to fungovat... Nikdy sem nic podobnyho nezazil, ani u smartphonu, ani u fotaku (je pravda ze nic nepouzivalo specialni sony karty...). .wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; } Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Sony karta?:D to je tim:D:D:D nééé , Sony karty bejvaj většinou jen pomalý, ale fungujou:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 Ja bych kartu naformatoval na FAT16 a pak zpatky na FAT32.Vyndat baterku z PSP počkat a obnovit základní nastavení v PSP...Ale neručím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 jejda tak jsem mel stejnej problem zkousel jsem tu karu na 3psp a nic,aaaa ja jsem tu karu vyhodil:wohow:ani jsem ji nezkusil formatnout:(ale stalo se mi to tak pred pulrokem v te dobe jsem mel psp chvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N3o21 Odesláno Prosinec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Nefunguje... Moc slavny to PSP tedy nebylo... fungovalo nejaky tyden, a tj cely... pokud by nekdo mel zajem, prodavam ty zbytky...: http://psp.games4you.cz/showthread.php?p=261400#post261400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 St0rM5 Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Foukni do slotu na karty, vylítá prach a je opraveno xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
N3o21
Zdravim...
Mam docela problem... nahral jsem na kartu film, a po vlozeni karty zacalo PSP zbesile blikat (indikator karty)... ale kartu nenacte, Porad jenom blika. Ani puvodni 32MB kartu*SONY nenacte. Ve ctecce funguji obe karty spravne...
Je to na servis? Pripadne, kde nejaky servis je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts