kejsi Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 máte někdo problém se skřípáním tlačítek R2/L2? mám plejko dva týdny a na jednom z ovladačů to začalo po pár dnech, druhý ze zatím asi drží :D co s tím? promazat? rozebrat a vyčistit? reklamace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shark88 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 ahoj, mám stejný problém. skřípá mi R2 a oproti druhéhu DS4 mi přijde, že tenhle R2 jde i více ztuha. Já jsem to zatím neřešil. Není to nějak omezující a otravné, ale docela ty DS4 odfklákli. Promazat mě to taky napadlo, ale neví pak jak by se tvářili na případnou reklamaci.... A jinak mě ten R2 takhle vrže ihned od koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Furt lepší než X1 konzole, 90% musí v ČR na reklamaci...takže si nemáme na co stěžovat, ovladač je to jinak kvalitní a dobře se drží...osobně mám problém s levým analogem, trochu se oloupal, ale co...furt lepší, než muset dávat konzoli na reklamaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shark88 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 X1 musí na reklamace? Sice je to trochu mimo téma, ale zatím jsem to nikde nečetl. JJ DS4 se mi také líbí jak je řešen atd. horší je ta guma na anologu a R2 a L2, ale nic nemůže být bohužel dokonalé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Je tu topic o tom, se mrkni na X1 forum :-D taková hromadná diskuze o reklamacích :-D směju se tomu... Každopádně SONY dává zdarma nový ovladač vrámci reklamace a docela rychle je vyřizuje...já o tom uvažuji, ale nevím, nechce se mi být bez ovladače...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shark88 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Tiger: já posílal druhý ovladač v úterý na reklamaci právě kvůli tomu analogu. Tak jsem zvědavý za jak dlouho to bude vyřízené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsi Odesláno Září 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 osoupavani gumicek resit nebudu, objednal sem si navleky s dulkama jako ma xbox, takze tohle mam vyresene :) tak snad se tlacitka poradne zajedou casem jinak ty xbox, LOL, nejdriv RROD, ted tohle...proste xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kovator Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 ja bych potrebova koupit r2 nekde ae nevim kde ,zlomila se mi ta osa a uz se nevraci na zpet :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 (upraveno) A aukru je l2+r2 za 150,- http://aukro.cz/playstation-4-nahradni-tlacitka-l2-r2-i4624655021.html Upraveno Září 20, 2014 uživatelem Tiger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Mne taky vrze R2, mam 2 tydny starou konzoli. Ale nevim jak s reklamaci, protoze vrzne jen obcas - jakoby kdyz ho tlacim l prave strane ovladace tak vrzne, kdyz ho tlacim smerem dovnitr (k LED) tak je tichy. Kazopadne kdyz zkusim vuli L2 a R2 tak L2 je pevna, R2 se ma vuli a kyve se vlevo / vpravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shark88 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 tak počkej až se ošoupe gumička na analogu a reklamuj to. Oni ho mění za nový kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Vy jste uz zapomneli na stejny problem u DS3, ze tu resite vrzani? [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shark88 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 (upraveno) tak jsem posílal na reklamaci gamepad, kde vrzalo R2 a ještě se opět ošoupal analog a bez problémů mi ho vyměnili za nový kus a dokonce mi ho vyměnili za bílý kus. dříve jsem měl černý, ale napsal jsem tam tento požadavek. Upraveno Listopad 6, 2014 uživatelem Shark88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Tak to bys mel mit uz ty packy v cajku. Mam taky bilej a furt drzi, ale R2 mi obcas vrze. Samozrejme to neresim jelikoz mam stejne na palici sluchatka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shark88 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 doufam, ze tedy uz vydrzi. R2 ani L2 nevrze, tak snad bude komplet v cajku. jak mi blblo u predchoziho R2, tak slo i trochu vice ztuha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Hele ta zaruka se ti potom vztahuje zvlast na ovladac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazafka Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Jiny dotaz dnes asi u dvou tydenniho ovladace R2 jakoby jemne zasekly kdyz se zmackne, jde zmacknout v pohode ale jakoby(!) byl necim prilepeny, nevim jak to popsat, setkat se s tim nekdo? Je to na reklamaci nebo se to rozchodi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Asi vim, co myslis. Normalne jim to zanes zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Jiny dotaz dnes asi u dvou tydenniho ovladace R2 jakoby jemne zasekly kdyz se zmackne, jde zmacknout v pohode ale jakoby(!) byl necim prilepeny, nevim jak to popsat, setkat se s tim nekdo? Je to na reklamaci nebo se to rozchodi? Přesně to mi dělá taky zmáčknu a vrátí se tak do půlky jako by nefungovala pružinka jestli tam nějaká je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Vrzani moc neresim, je to zbytecnost. Ale spis zaseknutou L1 je blbe pri hrani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kejsi Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 uz se mi to samo casem opravilo :) takze cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kejsi
máte někdo problém se skřípáním tlačítek R2/L2? mám plejko dva týdny a na jednom z ovladačů to začalo po pár dnech, druhý ze zatím asi drží :D
co s tím? promazat? rozebrat a vyčistit? reklamace?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.