Hráč123 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 To je mrzák ten Gerchán nebo jak se jmenuje..1700 dmg při visceral attacku a musím mu jich nasázet 8...7 pokus už :) Citovat
xDante1986 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 Ahoj http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-kompletni-pruvodce/ kompletní průvodce je aktualizován, dnes přibylo: doplněny zbraně na blízku už je hotovo 13 (chybí jen 2) doplněny runy z původních 17 run je jich ted už 30, včetně 3 oath run, můžete najít i lokace run, které přidávají 10, 20 a 30% Blood Echoes navíc.... pokud aktivujete současně, tak je to 60% extra. DNES ještě přichystám střelné zbraně. Citovat
Navrc Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 Btw jak na ten co op zkousel jsem to s kamosem cekaly sme asi 15 min a nic hesla sme si daly stejny atd a nepripojili sme se proste Citovat
xDante1986 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 hráč to je spojl jak prase vlastně nejdůležitější ve hře a je to Gehrman :D, ale zas kdo by to nečekal :D Citovat
Lantos Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 Dokončil jsem hru, a už jedu NG+ zatím jsem na 101 lvl a je to jen taková procházka po první lokaci, ještě půjdu zkusit bosse. A +9 Burial blade je masakr, při 2H charge atacku dává knockdown i těm borcům s cihlou. Dokonce s ním mám o cca 15% větší dmg než s Ludvíkem se stejnýma blood gemama. Už vím do čeho půjde příští blood rock :) Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 Je to extra oříšek..už deset pokusů..dát mu parry zbraní je jedna věc ale kolikrát jste daleko a nestihnete nebo je tma terénní nerovnost a místo visceral attack jen normal hit..to je dost demotivující zvlášť když už je to 10 pokus potom co musíte proběhnout yahrnam nafarmit flašky a vyčkat několik minut než se popřesouváte díky tomu vyjebanýmu loadingu, kterej ale spoustě lidem nevadí (asi v tý hře jen sedí na zadku a kochaj se hodiny)..dokud nepadne nejdu spát :) Citovat
Lantos Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 No hele jestli ti dělá problém prvni fáze, tak to bude na dlouho. Dostat ho na 4 parry pod půlku bylo to nejlehčí. Pro mě problém přišel až pak :) Citovat
xDante1986 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 lantos já blood rock před chvíli získal šetřím si ho :D Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 začátek je v pohodě..první 3-4 spřehledem většinou..horší je ta poslední fáze kdy má ten plísňovej odér na sobě a s kosou tam líta jak blázen..tam načasovat parry je hazard... Citovat
Lantos Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 No od půlky jsem ho zabil v pohodě, šlo jen o to načasovat combo útok. Jak přecházel mezi fázema stihnul jsem do něho s +10 blade od mercy v dualu vysypat celou staminu. A to stačilo aby hned šel do další a při přeměně umřel. První boss v NG+ dole. Měl obrovské množství HP. Jediný rozdíl kterého jsem si všiml. Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 Tak já ho zabíjím jen parry ale je to těžké..nerovnosti už my několikrát z visceralu udělali obyčejný hit, nebo se stihne recovernout. Některé ty jeho zatáčecí slide útoky jsou taky někdo dost weird..umlátit ho s jeho hp ho rozhodně nemůžu..používám sekeru a nasypu do něj při přeměně tak 1700 dmg..což je jedno parry takže k smíchu.. Citovat
xDante1986 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 No od půlky jsem ho zabil v pohodě, šlo jen o to načasovat combo útok. Jak přecházel mezi fázema stihnul jsem do něho s +10 blade od mercy v dualu vysypat celou staminu. A to stačilo aby hned šel do další a při přeměně umřel. První boss v NG+ dole. Měl obrovské množství HP. Jediný rozdíl kterého jsem si všiml. mě teda přišel o dost akčnější jak při prvním střetu Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 Skoro už skoro..ale zase ta poslední fáze a ty jeho letecký útoky, kterým se vždy vyhnu jen náhodou.. Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDDDDD ten zmeeeeeeerddddd..7x parry při 30% visceral up runách Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 Coooooooooooooooooo?? WTF?????????????????? No to néééééé Citovat
xDante1986 Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2015 ty vole ty tam zase chlastáš co :D Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 (upraveno) Krapet mě zaskočilo co následovalo...mám řekl bych co jsem tak poslouchal okolo docela nízký lvl na to jaké jsou následky :) Upraveno Duben 2, 2015 uživatelem Hráč123 Citovat
Mandaz Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 hráč, zřejmě chlemtáš dobrý matroš :D Osobně jsem musel bohužel hru odložit na zimu, teď ani přes leto nebudu mít čas se hře moc věnovat a učit se ji. Hrál jsem ji chvilku v neděli večer, skoro jsem vymlátil celý level k prvnímu bossovi, ale ten mne sejmul. No a včera večer jsem to po pár dnech znovu zapnul a vydrtila mne čtyřčlená skupina vesanů. :( Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 Můnšajnku :) Byl to horor komplet..souboj težký jak blázen, loadingy každou chvíli (po nepovedeném souboji zpět k lampě, od lampy k jiné lampě, nafarmit a pak zase k lampě) a takhle asi 10x za sebou než se povedlo takže si umíš představit jaký to byl pro mě výkon..a pak mě dorazilo to co následovalo..kdo ví ten ví...na to sem absolutně nebyl připravenej a naprosto to nečekal.. Citovat
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 takze ho ma zabite a co tedka moon? Nebo to pojedes na ng+ az? Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 No rovnou mě to hodilo do ng+..když se mě ptal jestli chci příjmout smrt a probudit se ráno tak jsem dal že samozřejmě ne..po zabití proběhla sekvence a titulky...takže si vesele řádím v NG+.. Citovat
Umberto Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 (upraveno) Já teď tři dny po sobě jen farmil , byl to vopruz ale jsem teď level 152 a všichni padají pod ludvikovou čepelí jako hrušky:-) Upraveno Duben 2, 2015 uživatelem Umberto Citovat
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 takze jsi jeste nezazil peklo, takze budem mit spolecny problem v ng+ Jinak ng+ je pohoda, uz jdu na vodniho pavouka. farmeni je super v dungeonu, clovek si prines par stovek tisic blood Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 zatím nezažil..klerik padl bez problémů ..ale bojím se jak v pozdější fázi hry..tu hazíte levely přes 100 a já mám 66 zatím :) Citovat
Umberto Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 Jo teď uz stojí další level něco kolen 150tis. Blood...četl jsem že max.level je 254. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.